Kezdőlap > Bluehole, Frogster, TERA KOR > További részletek az elkövetkező frissítésekről

További részletek az elkövetkező frissítésekről

szeptember 23, 2011 Hozzászólás Go to comments

A nagy uborkaszezonban még a FOG érdeklődését is felkeltette a szeptember-októberi koreai patch. A pozitívhíreken fellelkesülve direktben is megkérdezték a BHS-től, hogy akkor pontosan mi is várható. A válaszról egy kiadós post született a TERA EU fórumon. Alább kigyűjtöttem a fontosabb újdonságokat a korábban már leírtakhoz képest:

 • Ha jó a FOG értesülése, akkor már a szeptemberi patchbe is bekerül egy új zóna. A zóna Dél-Sharan lesz elérhető, az új zóna mellett egy új dungeon (nem derült ki, hogy open vagy instanced) is elérhető lesz Mountain Tyrannas környékén.
 • Ahogy azt már jeleztük, az XP curve módosítás mellett több tapasztalat gyűjtési alternatíva is bekerül a játékban. Az előző postban már írtunk az gathering közbeni XP szerzésről, de most azt is megtudtuk, hogy pl. lesz “rested XP” is. Az ugyan nem derült ki, hogy milyen módon lesz implementálva, de mindenesetre jó hír, hogy ez az MMORPG evergreen is bekerül a játékba. *** This post originally released on TERA::Variance blog.
 • Érdekességként újdonságként kiemelik, hogy pl “quest reward”-ként is lehet majd XP-t kapni. Hacsak ez nem félreértés, akkor nem kizárt, hogy implementálják már a korábban Brian Knox által emlegetett “EXP item”-et. Ennek a lényege, hogy az ismétlős questekért jutalomként lehet kérni ilyen tárgyakat is, amiket az alt karakterek fognak tudni felhasználni és ezáltal gyorsabban fejlődni.
 • Az októberi patchben fog bemutatkozni a “Masterwork Glyph”. Homályosak erről az információk, de az biztos, hogy ez a meglévő glyph rendszernek lesz egyfajta továbbfejlesztése, aminek segítségével még jobban lehet majd diverzifikálni a karakterek képességeit. A FOG azt ígéri, hogy erről hamarosan fogunk több infót kapni. *** Please respect our copyrights !
 •  Az előző patch postból (TERA::Variance blog->) oktondi módon kihagytam az egyik legfontosabb változást: A teljes PK rendszert átdolgozzák… De szerencsére a FOG-os bejegyzés erre is felhívta a figyelmem. Részleteket ugyan nem lehet tudni, de nehezen tudom elképzelni, hogy a jelenlegi pocsék állapothoz képest tudnának rajta bármit is tovább rontani. Diablo 3 Diablo3

 1. Agiido
  szeptember 23, 2011 - 4:40 du.

  “XP curse” ez jó! 🙂

  • menorel
   szeptember 23, 2011 - 6:28 du.

   Ejj, de csunya typo 🙂 Javítom máris

 2. Szergely
  szeptember 23, 2011 - 4:43 du.

  Yay! Na eddig tetszik, amit művelnek, remélem nem vesztenek a lendületből! 😀
  Most, hogy koreában is van PvE szerver, valószínűbb, hogy nem nerfelik tovább a PK-t, úgyhogy ebben is bizakodó vagyok (mégha nem is a koreai verzió PK rendszere a szignifikáns).

 3. szeptember 23, 2011 - 6:52 du.

  Lodas Amulet incoming 😀

  Remélem sietnek a PK rendszerrel mert már tavasz óta azt dolgozzák át 😀

 4. BC
  szeptember 23, 2011 - 8:16 du.

  A PVP-nek igazi lendületet adna, hogyha a legyözött karakter szintnek megfelelő XP-t adna… nyilván limittel, szóval valakiér, pl. egynap csak szint/5 szer lehetne kapni… ebbe bele férne ugye az is, hogy az emberek gyakorolják egymás között a “real action” stílust.
  de remélem ennél sokkal jobb 5leteik is lesznek

 5. BC
  szeptember 23, 2011 - 8:23 du.

  Ja meg pvp… gyakorlatilag az is lehetne, hogyha na mégis, valakit egynap egy lelki határon belül többször ütnek agyon – 60 – és annak bizony eszébe sincs bántani a delikvenst, vagy a szintkülönbség, vagy más miatt, az bizony kaphatna egy mennyei látványos aurát, amirül mindenki tuja hogy mi: special damage turning 100% damage turning XD…

 6. menorel
  szeptember 23, 2011 - 8:47 du.

  Nem rossz ötletek, bár ez az aurás dolognál csúnyán lehetne exploitolni a rendszert. Persze némi finomítással akár még ilyen is mehetne. Reméljük, hogy most volt erre a BHS-nek néhány hónapja, valami hasonlóan frappáns és jó megoldással fognak előjönni.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s