Kezdőlap > En Masse > En Masse: új honlap

En Masse: új honlap

szeptember 21, 2011 Hozzászólás Go to comments

Meglepő fordulatot vett az En Masse Entertainment hivatalos honlapja. A korábbi szolíd company styleból az oldalt átment egy bohóc blog stílusba. Nem csak stílusában lett blog szerű, de tartalmában is arra hajaz. Chager már el is készítette az első blog entryjét, amiben a GamesCom-os élményeit foglalja össze.

Hogy miért fontos annyira, hogy megújult az EME honlapja? Alapvetően semmiért, marketing bullshit. Bááár… azért a viral marketing dolgozik ezerrel: A megújult honlapon azért található egy érdekesség:

 • A “Games” lap alatt már megjelent egy “Coming Soon” banner, ami arra enged következtetni, hogy az EME hamarosan (ez náluk ugye akár évek is lehetnek…) egy újabb MMO titlelel szeretne előrukkolni.
 • Persze a viral marketing ennyiben azért nem merül ki. Van még egy apróság a recruit szekcióban, az új pozíciók között ott szerepel a: “Web UI/UX Designer for a new MMORPG”. Szóval web-es UI/UX (UX??? mind1) tervezőt keresnek az EME-nél egy új MMORPG-hez.
Nem kombinálom tovább a dolgot. Majd meglátjuk mivel is rukkol elő a sikertörténeteiről híres EnMasse csapat.

Kategóriák:En Masse Címke: , , ,
 1. meridian
  szeptember 21, 2011 - 8:16 de.

  Egyelőre talán ezt rakják már jól össze, és készre…

 2. Drameron
  szeptember 21, 2011 - 9:20 de.

  Ez meg mi a fene most ez komoly.
  Egészen idáig úgy voltam vele, hogy azért késik a tera meg nincsenek hírek, mert az eme nagy dobásra készül a tera kapcsán.
  De nem az utolsó kis remény sugarat is szét kellet rombolni.
  Eddig legalább hihetünk abban, hogy hú rajta vagyunk, nyomjuk a fejlesztéseket ezerrel mert a tera lesz a siker játékunk na a nagy.
  De nem ezt is el kellet venni.
  Új mmo ez sincs kész barátom már nem azért a tíz fillér ért, de még is hogy képzelik ezt már nem tudom szebben kifejezni magam.
  Adjanak valami elfogadható magyarázatot vagy nem is tudom, mondják azt, hogy annyira tömve vagyunk zsével hogy simán bele fér még egy mmo.
  De így mi az első, ami eszembe jüt hogy nem bíznak a tera sikerébe azért csinálnak egy másikat UDK motorral úgy is hamar össze lehet hozni egyet csak fantázia, kell hozzá.
  Na, hát kíváncsian várom, hogy az így is meg tépázott kommunity hogyan fogja ezt a lépést meg élni, mert ha rosszul és nincsenek válaszok ennyi volt.
  Nem szoktam vészmadárkodni de ezzel nekem is betelt a pohár.

  • menorel
   szeptember 21, 2011 - 10:04 de.

   Dante, ezt most egy picit túlreagálod, had csillapítsam picit az – egyébként sok szempontból jogos – elkeseredettség érzésed. A meghírdetett állás pályázatból arra lehet következtetni, hogy az új MMOjuk valami web-es cucc lesz (pl. mint az Ogame), nyilván nem biztos, de azért eléggé esélyes. Emellett az is lehet, hogy az EnMasse valóban hatalmas lóvét remél a TERA-ból (amire egyébként meg is lehet minden oka) és már előre leszerződött egy kisebb amerikai fejlesztő studióval, akiknek a játék kiadását az EME fogja keresztfinanszírozni és ezért cserébe az EME lesz a publisher.
   Ezek teljesen ésszerű forgatókönyvek. Az EME – mint minden normális cég – nem akar egy lábon állni (plána ha az az egy láb nem is annyira stabil?).

   A kommentjeitek többi részével magam is egyet értek. Erre kéne koncentrálniuk és itt kéne verniük a tam-tamot…Van még mindig cirka fél év a vélt vagy valós megjelenésig… Meglátjuk.

  • Hanryu
   szeptember 21, 2011 - 9:31 du.

   Drameron :
   … csinálnak egy másikat UDK motorral …

   Egy hangyányi pontosítás:
   – az engine -> Unreal 3 Engine
   – az engine fejlesztői felülete -> UDK (Unreal Development Kit)

 3. Szergely
  szeptember 21, 2011 - 10:16 de.

  Nemtudom, de nekem átgondolatlan “menü-fícsör” szaga van. Nem coming soon felhívásnak tűnik, hanem “srácok, akkor majd ide kerülnek a frissen bejelentett projektek” (En Masse looks forward to bringing you the best MMOs we can find. Here’s where you’ll find our next exciting game project!)
  Bár a recruit tényleg azt sugallja, hogy belekezdenek vmi másba is. De miért ne kezdenének, hiszen ez a dolguk, egyszerre több projektet is futtathat egy kiadó, sőt, az már rossz ómen, ha egy kiadónak egyszerre csak egy projektre van kapacitása.
  Másik dolog, hogy szvsz most nem az EU/NA kiadókra kell várni, hanem a BHS-re, hogy beindulhasson a gépezet újra.

 4. szeptember 21, 2011 - 10:57 de.

  Gyerekek nagyon jó ez a Google Chrome! Meno cikkéhez egyből hozzácsatolt egy vidit Charger kollegáról.

  • menorel
   szeptember 21, 2011 - 1:07 du.

   Ez nem annyira a chrome, mintsem a wordpress adsense (reklámszar) moduljának az érdeme, de tény, hogy bámulatos párosítás 😉

 5. mz
  szeptember 21, 2011 - 11:09 de.

  Van a lapjukon az a 2 Terás kép, na a 2. az szörnyű.

 6. Kouta
  szeptember 21, 2011 - 12:18 du.

  csacsik vagytok, ha ez az a Soon amit már megszoktunk Aionban 1-2 ismerös arctól aki most ott van az emenél, akkor arra még várhattok egy darabig… 😀

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s