Kezdőlap > En Masse, TERA ENG > Pénteken “Prod. Chat.”

Pénteken “Prod. Chat.”

szeptember 14, 2011 Hozzászólás Go to comments

Hivatalosan is bejelentették a pénteki Production Chatet. Annyit lehet tudni, hogy Chris Hager, Stefan Ramirez és Scapes fog részt venni rajta. A szokásos módon twitteren keresztül fog zajlani az egész. Egy válaszból annyit már tudunk, hogy a Pre-Orderről/Collectors Edition-ről és az ehhez kapcsolódó dolgokról biztos, hogy nem lesz szó, mivel ezeken még csak most törpölnek. Kár… A mai ingerszegény időkben kb egy pre-order mézesmadzaggal lehetne leginkább felkorbácsolni a hangulatot. A várhatóan felettébb érdekes és minden bizonnyal nagyon hasznos kérdések és válaszok átirata szombaton várható.


Kategóriák:En Masse, TERA ENG Címke: , ,
 1. meridian
  szeptember 14, 2011 - 2:14 du.

  Egy kicsit megint OFF-olok (sorry!), de szvsz biztos sokakat érdekelhet az alábbi link, mivel egy MMO készítésének problémáit mutatja be, egy kínai fejlesztőcégnél.

  http://mmopium.hu/cikk/age-of-wulin-playmassivetv-interju

  A megjegyezésem annyi, hogy sok kínai aki ennél a cégnél dolgozik, és a videón láthatóan egyszerű de nagyon szorgalmas emberek. A ruházatuk ordítóan a kínai piacról való (persze, hisz kínában élnek – de akkor is) , továbbá ha jól látom, a meetingeknél a teremben, de a munkahelyenekne is spórolnak a fűtéssel, mert nagykabátban dolgoznak, miközben milliós technikákat alkalmaznak… érdekes morál 🙂

  Azon sem lepődnék meg, hogy sok programozójuk előtte netkávézókban WoW-ban goldfarmerek voltak, jópár évet lehúzva, amíg el nem végezték a programozó/designer sulijukat… csak úgy az arcokat és fazonokat szemlélve.

  De viszont szvsz biztos, hogy nagyon nagy durranás lesz a játékuk.
  Amúgy a koreaiakat tanulmányozzák, de szóba került a World of Warcraft.

  Sokat agyalnak azon mitől lehet jó egy játék. Milyen legye az irányítása – pl egy kézen csak öt ujj van, nem szabad 30 gombot kitenni a GUI-ra, meg ilyenek. Meg milyen legyen a mass PvP. Pl. hogyan legyen az megoldva hogy ha van 2 guild az egyik 100 fős a másik 200, hoyg legyen esélye győzni a 100 fősnek? Meg csupa ilyen amúgy szvsz TERA, vagy AIONban is jelentkező problémákról agyalnak…

  Szóval érdemes végignézni a sok-sok videót, addig amíg legalább lesz valami a TERA-ból, GW2-ből, stb-ből… 🙂

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s