Kezdőlap > Blog, Gyorstalpaló > Tudtad hogy… #2 – Augusztusi kiadás

Tudtad hogy… #2 – Augusztusi kiadás

Tavaly karácsonykor készítettem egy összefoglalót az akkor még tippek-trükkök néven futó EnMasse rovatból, amit azóta már átkereszteltek TERAbytes-ra. Most megint összeszedném azokat a pontokat, amiket szerintem is érdemes tudni (ahogy szükséges, ott ki is egészítem némi magyarázattal)

 • Mielőtt elhagynád a várost érdemes felvenni a guild questeket is (Kék quest markerek és a tábláknál). Ezekben rendszerint ugyanazokat a mobokat kell ölni/feladatokat teljesíteni, mint az egyéb questekben, de a teljesítésükért Valykon medálokat kapsz. Ezen a medálokból egyrészt segíthetnek a guild fejlesztésében ha leadod, (rank 2: 20 medál, rank 3: 30 medál), másrészt viszont a fővárosban hasznos drogokat tudsz venni. Az egyik ilyen drug 5% XP-t ad vadászatért. Igencsak megéri, pláne, ha tényleg nem kell érte semmi extrát tenni, csak felvenni és leadni a questet.This post is under the TERA::Variance blog copyright!
 • A QuestlLogbanlallegtöbblquestnéllkék szín jelzi a quest célját. Erre ráklikkelve a térképen piros X jelzi az adott cél pontos helyét. Ez rendszerint egy szörny vagy megszerzendő tárgy. Viszont ne feledd! Néha a mobok odébb sétálhatnak mire odaérsz, tehát ne csodálkozz, ha semmit nem találsz a megjelölt ponton.
 • Egylszerverenlbelüllmindenlkaraktered ugyanazt a közös bankot használja. Így könnyen tudod közöttük megosztani akár a pénzt, akár a bankba berakható tárgyakat.
 • Mindiglfigyeldlalstaminád/condition-öd,lha komolyabb dologba vágsz bele! Maxra töltött conditon 50%-kal növeli a max HP és MP értékedet, viszont az alacsony stamina csökkenti is azt. A condition visszatölthető pihenéssel, vagy a tábortüzeknél, esetleg a Condition Drug megivásával azonnal.Please respect our right (TERA::Variance)!!
 • Az iránytűd/minimappodlmindiglmutatjalalközelben lévő szörnyeket. A vörös pöttyök mutatják az agresszív mobokat, a villogók pedig azokat, akik már célba is vettek téged!
 • Alquestekhez szükségeslitemeketlnem kell külön kilootolni a mobokból, a megölésükkor azok automatikusan lootolásra kerülnek. Ezen tárgyak ráadásul nem is kerülnek be az inventoryba, így nem lesz tele a táskád megannyi felesleges quest tárggyal.
 • AlTERA-banlalbankosok nemlcsak alsaját széfedhez nyújtanak hozzáférést, de rajtuk keresztül éred el a guild bankot és a postát is!
 • Tudtad,lhogyla PoporilKingdomlnem csak a Poporikból és az Elinekből áll? Megannyi más faj is tagja a királyságnak, de közülük csak a Poporik és az Elinek integrálódtak teljesen a Valkyon Föderációba.This post is under the TERA::Variance blog copyright!
 • Tudtad,lhogy alTERA-banligazlalmondás: “Az ember a saját hibáiból tanul!” Ez különösen igaz a craftolásra. Ha véletlenül nem sikerülne legyártanod egy tárgyat a receptből, akkor a soron következő kísérletnél már nagyobb eséllyel fog sikerülni a craftolás!(Variance)!!
 • Halmárlcraftolás:lTudtad,lhogylalTERA-banlmind alhat craft skill-t egyaránt felveheted és mellette mindhárom gyűjtögetés skill-t is akár egyszerre tudud fejleszteni?

 1. Delebriel
  szeptember 4, 2011 - 5:07 du.

  Hm… akkor jó kis pénznyelő lesz a craft skill húzás is. 😀

 2. mzperx
  szeptember 6, 2011 - 3:32 du.

  Te Meno ez mi a 3. pontos bekezdés végén? Please respect our right (TERA::Variance)!!

  • menorel
   szeptember 6, 2011 - 5:40 du.

   Semmi-semmi 🙂 Tessék figyelmen kivül hagyni.

   • mzperx
    szeptember 7, 2011 - 3:49 du.

    kk respect 😀

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s