Kezdőlap > Blog > Azok a pillanatok amik igazán…

Azok a pillanatok amik igazán…

… meg tudják színesíteni a gyakran monoton szolo szintezést:

Nem tudom, hogy a többiek hogy vannak vele, de lvl40 óta eléggé megszaporodott nálam a random epix loot a sima solo outdoor mobokból. Nagyjából két-három játékban töltött óránként szinte fixen esik valami narancssárga.


Kategóriák:Blog Címke: , , ,
 1. Sagrath
  augusztus 23, 2011 - 5:01 du.

  hehehe pontosan most vagyok ezen a terepen, és hentelek mint egy barom Egy kék dropp volt a legmagasabb itt, pedig mostmár bő 3 napja itt grindülök:/ 38 as szint óta kb volt 6 arany dropp, egy ebből talált :)) Valami barom kinthagytak terepen, persze hofgy leninjáztuk:)))Kék viszont elég jól potyog,de mondhatni bő 99% trash van inkább,mint értelmes használható item/fegyver/akármi jóság.Pedig még a fehérnek is örülnék :))<—–Enchanthoz

 2. rekotye
  augusztus 23, 2011 - 6:26 du.

  Sagrath..mindenféle hátsó szándék nélkül szeretnélek megfenyegetni……..azzal, hogy remélem partyzunk néha, melletted nem unatkozhat az ember, ahogy nézem 😀

 3. Sagrath
  augusztus 23, 2011 - 7:15 du.

  Biztos lehetsz benne :))) Ha egyszer eljutunk már odáig…Addig is megyek azt hentelek most tovább messze még az 58 lvl.Főleg ha solozni kell 🙂 Bár Thiával csunyán szétvertük az elöző post beli instát.MA lehet az ottani bossokat is megkostoljuk :)))Ugyis rábeszélem max halunk.De most átkövezem az egész geart ahogy én gondolom ki akarom gyurni max damagesre majd meglátjuk max sirok ha törik :)))

 4. Sagrath
  augusztus 23, 2011 - 7:16 du.

  Sagrath :
  Biztos lehetsz benne )) Ha egyszer eljutunk már odáig…Addig is megyek azt hentelek most tovább messze még az 58 lvl.Főleg ha solozni kell Bár Thiával csunyán szétvertük az elöző post beli instát.MA lehet az ottani bossokat is megkostoljuk ))Ugyis rábeszélem max halunk.De most átkövezem az egész geart ahogy én gondolom ki akarom gyurni max damagesre majd meglátjuk max sirok ha törik ))

  Mármint az ——->It’s A Trap cikkben szereplőt<—-!!!!!

 5. Rosert
  augusztus 23, 2011 - 9:19 du.

  Hát, sajnálom, hogy nem értem mit kell nézni a képen 😦

  • Szergely
   augusztus 23, 2011 - 9:46 du.

   Azt, hogy mindenkiben ott figyel a gyermek :> (és ez a terhes nőkre duplán igaz :D)

   • Rosert
    augusztus 23, 2011 - 9:50 du.

    Minden tiszteletem, de te hülye vagy haver ! 😀

   • Szergely
    augusztus 23, 2011 - 9:52 du.

    /whisper Rosert: a sárga loot a látványosság, középen! 🙂

 6. Szergely
  augusztus 23, 2011 - 9:54 du.

  Btw, tegnap kb 10 percet játszottam, 3. mob sárgát dobott. Nekem még a grindelést sem dobja fel semmi :/

  • Sagrath
   augusztus 23, 2011 - 11:15 du.

   mázlistroll 🙂

 7. menorel
  augusztus 23, 2011 - 10:16 du.

  Szergely: ez hatalmas volt! make my day 🙂 rámfért.

 8. Kouta
  augusztus 24, 2011 - 5:53 de.

  nem tudok mást mondani, csak amit meno mondott 😀

  U.I.: Szergely, le KELL állnod a szerekről…! 🙂

 9. Lacci
  augusztus 24, 2011 - 6:56 de.

  És szerintetek annyira jó, hogy ilyen sok arany cucc esik? minek akkor zöld meg kék cucc? ráadásul még encsizni is sokkal könnyebb ami azt jelenti mindenki encsizett arany cuccokba fog rohangálni.
  Szerintem ez annyira nem jó dolog.

  • Szergely
   augusztus 24, 2011 - 7:23 de.

   Pont az a lényege a postnak, hogy ritkaság az arany drop. Én eddig 5-6 aranyat mákoltam be, abból egy volt a saját classomnak. Persze ez relatív, de szvsz nem sok (igaz ezek world droppok voltak, normál mobokból), de egyáltalán nem leszel tőlük szuperhíró.
   Encsizés: +3 fölé húzni 50 alatt egyáltalán nem éri meg semmit. Enchanthoz szükséges betört item lehet bármilyen (normál, zöld, kék, vagy arany, enchantolandó itemhez képest max 2 szint eltéréssel, ha jól emlékszek), nem ez befolyásolja a sikerességét, hanem a supplement, ami marha drága.

 10. rekotye
  augusztus 24, 2011 - 7:39 de.

  +Ez talán kissé lejjebb viszi az árakat és megvehető áron árulják..talán… Ha több van valamiből, egymásra kell licitálni..^^

 11. Csenky
  augusztus 24, 2011 - 8:04 de.

  Majd meglátod Lacci, hogy kell a drop… 27-es zöld armorom védett valami 170-et, 27-es kék pedig véd kb 260-at. Nem ugyanaz, és szükség is van rá, mert zöldben solozni lancerrel… Nem tesz jót az idegrendszernek.

 12. Lacci
  augusztus 24, 2011 - 8:59 de.

  Warrioral sem volt jobb elhiheted, játszottam pár hónapot, de a kevesebb idő+ping együtt nem érte meg az árát. amúgy 44 ig jutottam ha jól emlékszem.
  igen kell az enhant, de ha túl könnyű felenycsizni valami az sem jó egy magas szintű itemnek legyen értéke és ne roahngáljon mindneki max szintű cuccokba.

  Amúgy én annó azt vettem észre, hogy jobb esélyem emeli az item szintjét egy kék cucc mint egy zöld vagy fehér.

  • menorel
   augusztus 24, 2011 - 9:53 de.

   Attól, hogy egy loot narancssárga még egyáltalán nem jelent azt, hogy az a “max cucc”. Ahogy írtad fentebb: eljutottál lvl44-ig, tehát pontosan tudod, hogy a lvl41-42-43-as campaign questekből kapsz egy komplett arany setet: fegyver, armor, cipő és kesztyű kombót. Ezek annyival többet adnak hozzá a játékélményhez, hogy kényelmesen tudsz velük szintezni és nem haldokolsz minden mobon.
   Jahogy a postban leírt droprate magasnak tűnik? Igazából valóban az is, de indulj ki abból, ha mondjuk hetente lehetne megszerezni instanceból egy-egy sárga cuccot és esne mondjuk hozzá 2-3 naponta egy-egy openworldből. Egy tetszőleges tárgy felupgradeléséhez +9-re ugye kell minimum 9 de azonos vagy magasabb szintű és azonos gradeű tárgy. Namost ugye ez a best case, ha soha nem törik be, ami ugye szinte zéró esélyű. Ha csak azzal számolsz, hogy minden szinthez annyi try kell, amennyi a szint maga (ez elég optimista becslés), akkor kell 45 db item… Szerintem ezen igény fényében teljesen jogos a jelenleg tapasztalható drop rate.

 13. 0zirisz
  augusztus 24, 2011 - 9:44 de.

  Arányaiban mennyire tudja megszedni magát az ember, ha kap egy ilyen szerencsés droppot és eladja az AH-ban?

  • menorel
   augusztus 24, 2011 - 9:55 de.

   Nekem most van koreain 10 milla goldom. Egy-egy arany fegyvert általában 100-300k között lehet eladni, a kiegészítők is kb igy mozognak. Az armorok ritkábbak, ott előfordul, hogy bestbuy-ra be tudom rakni akár 600k gold körül is.

  • Csenky
   augusztus 24, 2011 - 11:20 de.

   Én tegnap eladtam egy 22-es zöld fegyvert 120 ezerért, és láttam 42-es aranyat 390 ezerért. Ez persze biztos máshogy fog kinézni induláskor eu-ban, ahogy a healing poti sem lesz 200ezer egyből, de mindenesetre elég beteg mód változnak az árak. 38-as arany 1 milla alatt nincs, 42-es meg féláron sokkal erősebb. Én a 3 millámnak is örülök 31-en. 🙂

 14. Sagrath
  augusztus 24, 2011 - 10:33 de.

  Tegnap csodák csodája volt egy arany dropp persze, hogy Slayernek való GS :)))A nyomoronc kis warimnak meg mindent vehetek meg best buyon :))))Igy megint csővesség lett 44 en.Maradt vagy 900 K Korean goldom :/ Nem baj majd grindből kiszedem megint 3 milláig :)dropp nélkül is.Az aranydroppok meg ebben a játékban igazából ahogy nézem nem túl meggyöző erejűek.38 as aranynál pl elvártam volna a legalább 5 szint extrát a fegyvertől ez helyett 40-en már a kék is überelte minden statjában.Enchantolni meg nem érdemes,3 ig általában felmegy simán utánna kezdi a szivatást.5 ös szinten visszatörte 3 ig a következő probálkozásnál 5 ös szinten maradt minden 3X aztán visszapakolt +4 re tehát glow effect felejtős és ez belekerűlt kb olyan 2 millába:(( majd az end game geart, de azt hiszem spec szines porok nélkül meg egy 50 db arany dropp nélkül felejtős lessz nekiállni.És akkor milyen idegesitő mikor a képernyő közepére kipakolja hogy XP gamer éppen most rakott egy fegyvert/armort +9 re vagy +12 re arggghhhh az ideg szétbasz olyankor :)))Ja és úgy halottam, hogy az enchantolás folyamán van esély betörni a fegyvert/armort az milyen fincsi lessz majd.Fejsze a gép mellett 🙂

 15. mzperx
  augusztus 26, 2011 - 8:59 de.

  Meno odaadom az accom farmolsz vele ??? 🙂 Ám félretéve én 39-en láttam az első gold drop-ot addig csak kéket, de a campaign q-k elég jól ellátnak gearrel a fejlődés alatt, főleg az elitesek, szóval nincs aggodalom.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s