Kezdőlap > Blog, Frogster, TERA ENG, TERA JP > Hidegélelem a jövő hétre

Hidegélelem a jövő hétre

(1) Jövő hét csütörtökön (18-án) startol a legnagyobb EU játékkiállítás – a GamesCom. Bár kaptunk idén is invitációt a Frogstertől, de úgy alakult, hogy nem fogunk most kimenni. (Lássuk be… TERA fronton kevés értelme lenne kimenni). Ennek ellenére, ha egyébként megy ki valaki, akkor dobjon egy emailt a szerkesztőségi címre és lepasszoljuk neki a VIP belépőnket. (A VIP belépővel be lehet menni a business only részre és még néhány egyéb érdekességre is feljogosít.)

Ha valaki mégis nagyon rá van kattanva, hogy a GC ideje alatt a Frogster standot bámulja, akkor ezt megteheti az folyamatos élő közvetítést nyomó livestreamen keresztül. -> TeraCast. A livestream megkezdéséig mindenféle videókkal fogják szórakoztatni az érdeklődőket. A facebookon várják az ötleteket is, hogy miket szeretnénk látni a TeraCaston. Lehet választani interjúk közül a CMekkel, vagy akár PVP összecsapás a community team tagjai között, stb. Ránk bízzák.

(2) Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy jövőhéten lesz az augusztusi DevChat-nek csúfolt (manapság inkább csak ProdChat) is. Szokás szerint még nem derült ki a téma, de egyelőre mindenki inkább foglalkozik a GamesCommal, úgyhogy olyan hatalmas nagy bejelentéseket inkább nem várnék a ProdChattől. Persze… lepjenek meg.

(3) Szinten nem mellesleg. Jövőhét csütörtökön indul élesben a Japán TERA. Kíváncsian várjuk a start számokat és a játékosok visszajelzéseit.

Az elmúlt napok enervált szárnycsapkodásai után – köszönhetően a nagyon nem várt release roadmap bejelentésnek -, most visszamerülünk egyéb elfoglaltságainkba és újra lehúzzuk a ‘Sorry, we are on holiday’ táblát.

Addig is amíg beindul a gépezet újra: Nézzétek a TERACastot, nézzétek a ProdChatet, olvasgassátok a terahun.hu fórumot vagy éppen nézzetek ilyen kafa videókat:


Kategóriák:Blog, Frogster, TERA ENG, TERA JP Címke: ,
 1. Szergely
  augusztus 12, 2011 - 6:24 du.

  “A VIP belépővel be lehet menni a business only részre és még néhány egyéb érdekességre is feljogosít.”
  Hostess lányok extra szolgáltatásokkal?

  • TeagueE
   augusztus 13, 2011 - 12:29 du.

   Abban a pillanatban ahogy villantod a VIP jegyedet 6 nem-westernizált Elin elédugrik és teljesitik minden kívánságod

 2. Des
  augusztus 13, 2011 - 6:58 de.

  Over the Hills and far away ❤

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s