Kezdőlap > Guildek, Renegade Guild, TERA Online > Renegade – Here we come!

Renegade – Here we come!

július 24, 2011 Hozzászólás Go to comments

Korábban már találkozhattatok itt a blogon a Renegade névvel, de ez lesz az első, és egy jó darabig az utolsó is, hogy egy külön cikket szentelünk a guildnek. Erre a “különleges” alkalomra az ad okot, hogy elérkezettnek láttuk arra az időt, hogy a Renegade eddig töretlen menetelését felváltsa egy nyugodtabb időszak, hogy letisztuljanak a guild jövőre vonatkozó elképzelései, célkitűzései és a társaság ténylegesen megismerje egymást. Ugyan mára már talán minden olvasó tudja, hogy pontosan mit is képvisel a Renegade guild, de ettől függetlenül szerettük volna elképzeléseinket azokkal is megosztani, akik számára eddig ismeretlenek voltunk.

Üdvözlet mindenkinek, aki a lábát Arborea poros földjére teszi!

Ezzel a köszöntéssel vette kezdetét mindössze három hónapja a terahun.hu fórumon a guild szervezése. Köszönhetően az elmúlt hónapok erőfeszítéseinek a Renegade nagy fejlődésen ment keresztül. Guildünkben sokat próbált, többnyire veterán játékosok találhatóak, akik nagy része korábbi években más-más játékokban már együtt játszott és összecsiszolódott. Ugyan a sors nem minden esetben sodort minket ugyanarra az oldalra – volt hogy ellenfelekként ismertük meg egymás gyengéit és erősségeit -, de most, a közös célok érdekében egyesítettük erőinket, és vállvetve szállunk szembe a TERA kihívásaival.

Hogyan képzeljük el a guild szerepét a játékban?

A TERA jelenleg megannyi téren nyújt kihívásokat azok számára, akik többre vágynak a scriptelt mobok elleni harcnál. A Renegade pedig pont azon emberek számára készült, akik szeretnének ezekkel a kihívásokkal szembenézni és jobban értékelnek egy csoportos PvP-t mint egy instance runt. A guild fő profilja tehát a PvP, és mivel Arborea világa tele van konfliktusokkal, ezért garantálható hogy PvP-ből nem lesz hiány, legyen az egy jobb helyezésért folyó küzdelem egy rated battlegroundon, esetleg egy komoly pénzösszegre menő deathmatch, vagy akár egy jó kis portya a nagyvilágban.
Ahogy a guild alapításakor megfogalmazódott:

A Renegátok az árnyékban mozognak és a háttérből csapnak le. Mi nem vágyunk nagy politikai hatalomra, de maximálisan támogatjuk a guildünkkel baráti szövetségeket a politikai hatalom megszerzésében.

Mivel egy kisebb, összeszokott csapat létrehozása a cél, ezért nem tűztünk ki magunk elé olyan nagyravágyó elképzeléseket, hogy majd Királyok kerülnek ki közülünk, viszont szeretnénk, ha a területeken – ahol a Lordokat PvP útján választják – igen is olyan erőként tartanának minket számon, akikkel érdemes számolni és esetleg szövetséget kötni. Viszont nem leszünk senkinek sem csatlósa, sem csendőre. Társaságunk a guild tagjairól szól és nem arról, hogy egy nagyobb és gyakran működésképtelen szövetséget szolgáljunk az alamizsnáért. Mindig a tagok szempontjai az elsődlegesek, ez alapján választjuk meg szövetségeseinket is.

Milyen guildnek képzeljük el a Renegadet?

Ahogyan azt már korábban írtam guild mindenek előtt szeretne egy kis létszámú, de harcedzett csapatnak otthont adni. Nem hisszük, hogy egy nagyobb, gyűjtő guild képes hatékonyan az általunk kitűzött célokat elérni. A tagokkal folytatott megbeszélések során úgy döntöttünk hogy 2-3 tucatnyi renegátnak tudunk helyet biztosítani köreinkben. Ha elértük azt a játékos számot amivel úgy érezzük, hogy bátran nekivághatunk a TERA-nak, akkor már csak nagyon komoly belső ajánlással lehet bekerülni a játék kezdetéig.

Ha el tudod képzelni velünk a közös játékot, és úgy érzed, hogy tudnál azonosulni a guild célkitűzéseivel, akkor ne habozz jelentkezni, mivel a fentebb leírt okok miatt nemsokára véget ér a nyílt toborzás.  A TeraHUN fórumon megtalálod a jelentkezéshez szükséges információkat, vagy amennyiben kérdésed van, azt a nyílt részen lévő fórum topic-ban felteheted.

Üdvözlettel,
Agiido, Chiccoo, cuximuflin, Dangizje, DarkSnot, Darquebus, Des, Ereskigal, Kru, Liri, menorel, MissLik, muDao, Necroshade, nedy, Ozirisz, Quendra, redman, rekotye, Rosert, Sagrath, ShadowEagle, Stake, Szergely, Token, Wheex, xruu, xt198, yusukee, Z


 1. negativ_figura
  július 24, 2011 - 4:40 du.

  Ha jól veszem ki a guild profiljából, akkor a pvp szerveren fogtok játszani. Előre is sok sikert kivánok.

 2. rekotye
  július 24, 2011 - 7:42 du.

  Ki csinálja ezeket a jó kis Renegade képeket? Nagyon tetszik…

  • menorel
   július 24, 2011 - 9:52 du.

   Z keze munkája. A logót pedig Liri tervezte.

   • rekotye
    július 25, 2011 - 10:10 de.

    Irigységem határtalan… 😀 Ügyik vagytok fiúk lányok, büszke vagyok a “népre” 🙂

 3. wowforever
  július 24, 2011 - 9:59 du.

  ha minden hírbe beteszitek a renegade képét még nem lesz jobb a guild 😀 egyszerűbb lenne oldalra kitenni

  • menorel
   július 24, 2011 - 10:08 du.

   Had mi döntsük már el, hogy hova és milyen formában rakjuk ki bármit is a blogra.

   • wowforever
    július 25, 2011 - 12:23 du.

    hype hype hype

 4. Delebriel
  július 25, 2011 - 11:48 de.

  Hm lehet megcélzom én is szerény társaságotokat. 5 éves WoW-ozásom alatt kineveltem 8db (addigi tartalom által megszabott) max. szintű karit és minddel elmentem az Arena vállasig ratingben… ebből is látszik, hogy engem mindig is a PvP érdekelt. 😀
  Szóval meg is skubizom a fórumot. 🙂

 5. Z
  július 25, 2011 - 1:03 du.

  wowforever :

  ha minden hírbe beteszitek a renegade képét még nem lesz jobb a guild :D

  Remek észrevétel, valóban nem a képektől vártuk el hogy jobb legyen a guild, főleg mert elég jónak érezzük már így is. 😉

 6. Rosert
  július 26, 2011 - 11:30 de.

  Pofás lett nagyon, szép munka.

 7. x3rb
  augusztus 2, 2011 - 10:22 de.

  Kár hogy nem csatlakozhatok 😦

 1. február 23, 2014 - 10:46 de.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s