Kezdőlap > Blog, En Masse, Game Mechanism > Friss válaszok Chagertől

Friss válaszok Chagertől

Először is tisztázzuk, hogy ki is az a Chager: Chris Hager, tehát Chager, nem pedig Kinslon. Van ez így, úgy néz ki a múltat a nick nevek cseréjével is feledtetni akarják a srácok. Xaenből Knoxxer lett, Kinslonból pedig Chager. Na félre az NCWestes múlttal, lássuk milyen válaszok is jöttek Chagertől:

Jó három hete egy bődületesen nyomoronc E3 interjút tett közzé Amira a terafans-on, amit akkor azért is nem postoltam ki ide, mert konkrétan arról szól, hogy minden kérdésre Chager ezt válaszolta: “Háát gondolkozunk még rajta, lehet hogy változtatunk, de még nem tudjuk, majd meglátjuk”. Mindezt egyébként igen-igen fontos kérdésekre, úgy mint pl: 5sec-es PK declaration a PVP szervereken.

Olyan szintű anyázás tenger indult el, hogy Chager egyből mea-culpázott is és megígérte, hogy ehét végére értelmes válaszokat is fog adni. Ez meg is történt, mindenki elolvashatja az offi-fórumon. Egy konkrétumot emelnék elsőre ki a postból, ami nagyon meg lepett (mivel végre kaptunk egy időbecslést a következő bétára). A többit is lefordítom majd a hétvégén, de most van más elfoglaltságom. Ha valaki nagyon ráér, akkor rakjon fel egy fordítás a fórumra és majd kipostoljuk. Szóval a kérdés és a válasz:

Q: Will the five-second PK rule be altered on PvP servers?
A: PK declaration time requires a very delicate balance that satisfies the majority of players. EME will begin our PvP server testing with a five-second PK rule, but will have external testing for these settings this fall and will adjust the final settings based on feedback and overall functionality.

Nem is a kérdés a fontos, legkevésbé sem a válasz, hiszen ezt már tudjuk az előző havi Dev Producer Chatből, hanem sokkal inkább az az apróság, hogy: “this fall”. Tehát a PVP működését és hatékonyságát vizsgáló béta idén szeptemberben lesz. Még a CPE után BroMagneto írta valahol (amit most nem találok), hogy a következő teszt a PVPről fog szólni. Tehát innentől kezdve kvázi biztosra lehet venni: szeptemberig semmilyen béta, cpe, cbt akármi egyéb szir-szar nem várható. Mehet mindenki nyugodtan nyaralni, nem fog lemaradni semmiről. (Isten adja, hogy ne legyen igazam…)


 1. negativ_figura
  július 9, 2011 - 8:16 de.

  Egyre biztosabb akkor, hogy az éven ebből a játékból már semmi nem lesz 😦

 2. Chiccoo
  július 9, 2011 - 8:42 de.

  csatlakozom negatív_figurához és én is az leszek egy kicsit: fall = ősz –> a wikipédia szerint “A Föld északi féltekéjén szeptember, október és november, míg a Föld déli féltekéjén március, április és május az ősz hónapjai.”. Akkor most mikor lesz a pvp-s beta tesztelés? :S

 3. július 9, 2011 - 9:30 de.

  Nem mondom, hogy nincs igazatok, de annyira sokszor mondták már, hogy tuti hogy 2011, hogy ez ebben a formában biztos, hogy bődületes beégés lenne, már persze ha idén nem jelenne meg.Reméljük, hogy nem így lesz….

  • Agiido
   július 9, 2011 - 11:07 de.

   Egyszer valahova már írtam, hogy akár lehet ez a 2011 megjelenés pont olyan, mint a 2010-es megjelenés Koreában. De nekem se legyen igazam, főleg mert anno nov 4-ét tippeltem a tippelős játékban 🙂

 4. Agiido
  július 9, 2011 - 11:35 de.

  BTW fordítom, hamarosan kész!

  • menorel
   július 9, 2011 - 11:41 de.

   Közben megszállt az ihlet és gyorsban lefordítottam.

 5. negativ_figura
  július 9, 2011 - 11:39 de.

  Ha ősszel még mindig csak kulcsosztogatós teszt lesz, nem hiszem hogy érkeznek kiadni. Illene még előtte egy nyilt bétát is tartani. Meg őszintén, ki égne be? Max a játékosok, hogy bekajáltuk a sok fals infót.

 6. Kouta
  július 9, 2011 - 2:07 du.

  aww :X már komoly elvonási tüneteim vannak, NCfail még mindig az az Aion nevű csodával. És érzem, hogy nem huzom soká vele :S

 7. július 9, 2011 - 6:28 du.

  Nem vágom, hogy miket kell tesztelni egy már más országban működő játékon.

  • július 9, 2011 - 6:30 du.

   Csak arra tudok gondolni, hogy valamihez húzni kell az időt addig is amíg a játék kiadható állapotba kerül. Hogy nekik mi ez az állapot az roppant jó kérdés.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s