Kezdőlap > TERA Online > PVE kommentár – Evil Castle

PVE kommentár – Evil Castle

Egy hetet sem kellett várni és máris itt van a második kommentált videó. Ezúttal egy PVE instance került kommentálásra, egészen pontosan a Westoniában található lvl42-es Evil Castle (szegénykém ezt a béna nevet kapta a westernizálás során. koreai nyersfordításban inkább Necromantic Institute lenne a neve, ami megjegyzem sokkal találóbb is lenne…). A videóban elhangzik néhány apróbb tárgyi tévedés, amelyeket – megelőzve az újabb kötekedést – előre “korrektúráznék” is, remélem ezzel senkit (legfőképpen nem az alkotókat) nem sértek meg:

 • Az instance négy bosst tartalmaz, a videóban főbossként bemutatott dög csak a campaign questekez lezáró boss, de még utána jön az igazi kihívás, a szörnyike, aki a keresztségben a “Berg Láma” nevet kapta. Na az a dög igazán komoly kihívás, komoly kézifék volt a megölése anno amikor megjelent Koreában a játék.
 • A TERA-ban az common (fehér) item graden kívül csak a zöld,kék és narancssárga grade érhető el. Tehát a videóban elhangzó “sárga” grade nincs. A legfelső (narancsságra) gradet szokás “legendarynek” is nevezni.
 • Az Argon faj nem álom, tehát nem a titánok vagy bárki más közéjük befurakodó akárki rémálmai. Az Argonok fizikai valójukban létező lények, akik otthont keresnek maguknak. Erre számukra Arborea pont megfelelő lenne, csak ugye a légkör nem igazán passzol, ezért szeretnék azt terra-formálni. Ezzel ugye csak annyi a bibi, hogy az új légkör meg az őshonos szaporulatnak nem igazán kedvező.
 • A videó végén a kommentátor elmélkedik a TERA alkotóiról és próbál felidézni egy másik Lineage exitelőt és az ő játékát, de nem ugrik be neki sem a név sem a játék. A név: Jake Song (XL-Games) a játék pedig az ArchAge, amire – minő meglepő – szintén találtok variance blogot: http://archeage.variance.hu
Köszönjük a videót Saragosának és a kommentálást Dantenek és Okaminak.
Apró, _DE_ nagyon fontos megjegyzés: A videó során nagyon sok személyes vélemény hangzik el, néhány pl. más játékokat állít reflektorfényben nem feltétlenül szerencsés megvilágítás mellett. Örülnék, ha itt nem indulna el abból egy thread, hogy ki miért nem ért ezzel egyet. Én csak annyit tudok mondani, hogy ez a srácok saját véleménye, amit én személy szerint tiszteletben tartok, még ha nem is osztom azt teljeskörüleg.
/A videók eltávolításra kerültek/

Kategóriák:TERA Online Címke: , , ,
 1. július 8, 2011 - 9:20 du.

  Egyszerűen fantasztikus, nincs mit hozzáfűzni! 🙂

 2. Agiido
  július 9, 2011 - 11:01 de.

  respect!

 3. Gregi
  július 9, 2011 - 11:18 de.

  hehe már megnéztem tegnap reggel:D

 4. Saragosa
  július 9, 2011 - 12:28 du.

  Igen, mi is tudjuk hogy van még 1 boss, csak amikor Dante-ék rájöttek hogy van egy part 3 akkor mér egyrészt kész volt a kommentár, másrészt a harmadik részben a háttérben sajnos felvettem az ö hangját is ahogy TS-en beszélgettünk egyik reggel…Sajnos csak akkor lehet normálisan partyt találni mert akkor van náluk kora délután. (És még az sem biztos hogy jó partyba joinolok, vagy próbálok joinolni.) A linket elküldöm a harmadik részről ha valakit érdekel az utolsó boss, a hangot meg… hát vegyétek vagy ne vegyétek figyelembe :DDD

  Ui.: youtube-on draconiors csatornájára ha rákerestek még van pár video (bár konkrét cimeket nem mertem mondani mert nem tudok koreaiul…)És majd még igyekszem feltölteni.

 5. Saragosa
  július 9, 2011 - 12:30 du.

  Öhm, kimaradt a link xDDD

 6. Krowon
  július 9, 2011 - 1:51 du.

  nagyon jó lett grat:)

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s