Kezdőlap > F.A.Q. > Ti kérdeztétek… Mikor jelenik meg? Hol tudom letölteni? Mikor lesz béta?

Ti kérdeztétek… Mikor jelenik meg? Hol tudom letölteni? Mikor lesz béta?

Hobo nevű kedves olvasónk fogalmazta meg a szerkesztőség felé az alábbi kérdését:

Olyan kérdésem lenne, mivel nem követtem folyamatosan a weboldal bejegyzéseit, van e mód a játék kipróbálására? Olvastam, hogy volt már egy EU beta teszt, ilyen lesz e még a közeljövőben, vagy már csak a megjelenésre számíthatok? Rettentően érdekel a játék, mint sok más olvasót, ahogy elnéztem és egyértelmű vétel lesz ha megjelenik. De képtelen vagyok addig is betelni a videókkal, és azzal a tudattal, hogy más már kipróbálhatja. 🙂

Mivel ez a kérdés mostanában egyre többször előkerült, ezért gondoltam postban válaszolok rá, hiszen a kérdés valószínűleg sok új olvasót is érinthet. A TERA Online MMO játék jelen pillanatban az anyaországban: Koreában fut még csak élesben. Épp most a napokban fog elindulni a Japán teszt időszak, majd a Japán megjelenés után (várhatóan az év utolsó negyedévében) fog megjelenni az EU és észak-amerikai országokban. Ezt megelőzően várhatóan a nyár vége körül lesz néhány zárt béta és egy nyitott béta is. (A nyitott béta az EU/NA országokban rendszerint nem igazán nyitott, inkább csak annyit jelent, hogy sokkal többen vehetnek rajta részt, mint a zárt bétákon).

Idén március elején zajlott le az első EU CPE (Community Play Event), ahol egy hosszabb hétvégén keresztül 1500 játékos tesztelhette a játék akkori állapotát. A TERA Variance Blog ezen eseményre 25 db kulcsot kapott, amelyet szétosztott a bloggerek, támogató csapat és az olvasók között. Jelenleg nincs információnk arról, hogy EU-ban mikor lesz legközelebb CPE, vagy hogy mikor lesz CBT (Closed Beta Test – zárt/meghívásos béta). De amit ezt megtudjuk, akkor megosztjuk az olvasókkal. Rajta leszünk, hogy a soron következő bétákra is minél több magyar játékost juttassunk be, de nyilván a mi lehetőségeink is végesek.

Lássuk akkor mindezt FAQ formában:

K: Megjelent már a TERA nálunk, ha nem mikor fog?
V: EU-ban még nem. Koreában megjelent idén januárban, Japánban várhatóan a nyár folyamán, nálunk EU-ban pedig még az idén. Ennél pontosabb hivatalos dátum még NINCS.

K: Lehet már játszani a TERA-val?
V: A koreai szervereken lehet játszani, de azzal hivatalosan csak koreai állampolgárok játszhatnak (KSSN és validáció szükséges). Természetesen vannak kerülő megoldások erre is, de mint hivatalos fansite, mi ebben – hivatalosan – nem segíthetünk. Ha mégis úgy döntenél, hogy ki akarod próbálni, akkor kérdezz körbe a terahun.hu fórumon. Hátha valaki tud segíteni…

K: Koreában lehet angol klienssel játszani?
V: Nem. Korábban volt angolosított kliens, de ezeket a módszereket már kizárták. A játék jelenleg CSAK koreai nyelven érhető el.

K: Mikor lesz a következő béta?
V: Nincs róla még hivatalos információ. Kövesd a blogot, vagy bármelyik hivatalos oldalt és akkor megtudhatod.

K: Hogyan juthatok be a bétákra?
V: A hivatalos oldalak időről-időre hirdetnek meg mindenféle kreatív és ügyességi versenyeket, ahol lehet béta kulcsokat nyerni. Emellett a fansiteok is szerveznek versenyeket (így mi is). Légy résen és olvasd az információkat, hogy időben képbe kerülhess.

K: Jó ez engem mind nem érdekel. Hogyan tudom letölteni ?!? Hogyan tudok játszani! Mikor jelenik már meg?
V: Látogasd meg a következő oldalt, ott megtudhatod, hogy honnan tudod letölteni a játékot és miként tudsz vele játszani akár már most azonnal: -link-

Link/Search Term mágnes: tera online megjelenése, tera online mikor jön, tera megjelenés, tera online ára, tera online hungary, mikor fog megjelenni a tera, free tera online, ingyenes a tera online, tera online magyar szerver, tera online megjelenés 2011, when will be the next tera play event, tera online béta, tera online cbt, tera online cpe, mikor lesz tera béta, tera online letöltés, tera online download, how can i download tera online, tera online havidíjas, tera online mikor jelenik meg, tera online client download, tera megjelenési dátum, tera release date, tera open beta, tera obt…


Kategóriák:F.A.Q. Címke:
 1. június 26, 2011 - 8:16 du.

  Na az utolsó linket besz..tam! 😀 Azt hittem, hogy valami működő emulátor, vagy valami… 🙂

 2. rdei
  június 26, 2011 - 8:18 du.

  És mikor jelenik meg? 😀

 3. június 26, 2011 - 8:20 du.

  Köszönöm a válaszokat! 🙂

 4. Agiido
  június 26, 2011 - 8:28 du.

  Wazz, ha ezt tudom, hogy már lehet játszani, már töltöm is……
  Hogy ez a Meno milyen sunyi, csak magának tartja az ilyen infókat. Biztos csak azért hogy elhúzzon, aztán minket lowlvl-eket farmoljon majd PvPben. Pffff.
  (gyk: irónia)

 5. Xedo
  június 26, 2011 - 10:23 du.

  Pfúú de benéztem az utolsó linket :$

 6. Szergely
  június 27, 2011 - 12:22 de.

  És mikor lesz EU CBT?

 7. június 27, 2011 - 7:53 de.

  Majd ezután 🙂

 8. 0zirisz
  június 27, 2011 - 10:37 de.

  Azért ez a Hello Kitty Online elég jó! 😀

 9. Delebriel
  június 27, 2011 - 11:30 de.
 10. 1Dante1
  június 28, 2011 - 1:39 du.

  hát én várom a konkrét hírt 😀 és a link…az nagyon ütött

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s