Kezdőlap > Bluehole, Game Mechanism, TERA JP > Napi Rövid – 2011.06.26.

Napi Rövid – 2011.06.26.

Közeledünk a – TERA szempontjából – totális melankóliát hozó június hónap vége felé. Mai nap két vezető híre az item resealing rendszerben rejlő random hatás csökkentése, és természetesen a japán CBT. Lássuk a részleteket:

 • A nagy számú érdeklődés miatt a NHN Japan 35k-ről 40k-ra növelte a Júli elején kezdődő Japán CBT keretszámát. Hogy mennyire nagy számú az érdeklődés? Az NHN berkekből származó infó szerint több mint 100k jelentkezés érkezett. Ebből a szempontból nézve nem kis eredmény, hogy hazánk fiainak is jutott a béta kulcsokból. Úgyhogy várhatóan lesz élménybeszámoló a Japán CBT-ről itt nálunk is.
 • A CBT meghirdetése mellett a japán kiadó már adott némi támpontot is a megjelenéssel kapcs. Annyit megtudtunk, hogy Júli 29-én kerül kiadásra/értékesítésre a ‘TERA Premium Pack’ nevű csomag. Ami elvileg a ‘collectors editionnek’ felel meg Japánban. Néhány nyugati fansite/fórum persze egyből úgy esett neki ennek az infónak, hogy Japán TERA release: júli 29, de erről szó sincs. Legalábbis hivatalosan ezt még nem erősítették meg. Az eddigi infók alapján inkább egy pre-orderről lehet szó, ami ezzel a dátummal fog megkezdődni.
 • A Japán prémium csomag ára elég borsos, $89 USD-be kerül. Cserébe viszont mindenféle jóságokat tartalmaz, amelyeket szokás egy premium pre-order mellé adni: 270-es sebességű fehér paci, Velik’s earring (lowlvl füles, ami ad 178 HP-t és egy kevés defense, knockback rez statot), Shakan’s amulet (lvl40-től használható nyaklánc, ami ad 6% attack speed mellett a szintnek megfelelő Attack, Knockback és max MP bonuszt) és akad itt még néhány full rez scroll, meg mindenféle poti is. Akik ez mellett részt vesznek a preselection eventen, azok még egy 30 napos game kupont is nyerhetnek.
 • Akik mostanában beléptek a koreai kliensbe azok láthatták, hogy az NHN összeállt a távolkeleti világ egyik legnagyobb média ügynökségével a NAVER-rel, Most már a Naver accounttal is be lehet lépni a TERA-ban. Ennek kapcsán meg is hirdettek egy versenyt aminek a fődíja egy Karib tengeri kiruccanás egy 5 csillagos all-inclusive hotelbe. Na kérem szépen így néz ki egy igazi ingame event 😉
 • Az eddigi híreinket Cori twittere szolgáltatta 🙂 Lássuk mi van még itt:
 • 23/06-tal megjelent egy újabb patch a koreai live szervereken, néhány érdekesség ebből:
  • Megnövelték az inventory-t további 3 sorral.
  • A Picking Master Achievementtel lehet unlockolni egy inventory slotot. Ehhez ‘csak’ annyi kell, hogy minden gathering skillel elérd a 300-as szintet.
  • lvl55-ön van egy polgártárs quest ami szintén ad egy sort és további egy sort lehet vásárolni.
  • VÉÉÉGGGRREEE megcsinálták normálisra az AH-ban a keresést. A Dark Awakening patchben ugye megoldották, hogy ctrl+clickkel lehetett keresni AH-ban, ellenben valamiért úgy csinálták meg, hogy az új szöveget hozzáfűzte a korábbi keresett szöveghez, ami miatt azt folyamatosan ki kellett törölgetni. Na most már nincs ilyen gond, simán felülcsapja a keresett item nevével a szöveg mezőt.
  • A Hanging Garden (függőkert instance) mobjainak sebzését 25%-kal nerfelték.
  • Tulsát (Black Tower/Tulsa’s Hive) vérbe nerfelték, mert túl erősre sikeresedett.
  • Item Sealingnél a General Unseal scroll árát 100k-ről 50k-ra mérsékelték, így lényegesen olcsóbban jön ki az, ha valaki nem vágyik az ancient resealre, de keresi az ideális statokat a tárgyhoz.
  • Ancient UnSeal/ReSealnél módosították az arányokat. Most már lényegesen kevesebb eséllyel failel (törik), cserébe viszont pont ennyivel nő a crit reseal esélye (tehát amikor +12-es item lesz).
  • Az Ancient UnSeal scrollnál most már mindösszesen 5% esélye van a failnél, mely “szignifikáns” csökkentésnek tekinthető a korábbi értékhez képest. (Gyakorlati elven ez kb 15-25% között lehetett eddig)

 1. Agiido
  június 26, 2011 - 10:24 de.

  Öööö (nem kizárt, de) lemaradtam valamiről? Mostmár van general / ancient / luxury reseal-unseal? A multkori postban nem volt szó luxury seal rendszerről, az a fegyó neve lett, ha +12 képes lett.

 2. menorel
  június 26, 2011 - 10:26 de.

  Luxury a fegyver típus, ami az ancient resealing során keletkezhet. Tehát a scroll neve: ancient, és ha összejön a +12-es akkor a fegyver típusa lesz Luxury

 3. menorel
  június 26, 2011 - 10:31 de.

  Kitöröltem a postból a Luxury hivatkozást, hogy mást ne tévesszem meg.

 4. Des
  június 26, 2011 - 10:54 de.

  Cori, GSY ! 😛

 5. negativ_figura
  június 26, 2011 - 12:05 du.

  A nagy számú érdeklődés miatt frogster is mondhatna már valami infót bétáról/kiadásról.

 6. 0zirisz
  június 26, 2011 - 12:07 du.

  “Annyit megtudtunk, hogy Júli 29-én kerül kiadásra/értékesítésre a ‘TERA Premium Pack’ nevű csomag.”

  Azért ez bizakodásra ad okot! 🙂

  • negativ_figura
   június 26, 2011 - 12:09 du.

   Ha japán vagy, akkor igen 😀

 7. Titusz
  június 26, 2011 - 3:45 du.

  Ez egy nagyon jo hír! Le a kalappal, és minden tisztelet a háttéri melónak, a kulcsok kapcsán, Nektek (Meno, Cori & Team) !!! 🙂 Végre az az érzésem támadt, hogy azért mi is számitunk a Terrásoknak… egy picit legalabbis :p

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s