Kezdőlap > TERA JP, TERA KOR > Napi Rövid – 2011.06.18.

Napi Rövid – 2011.06.18.

Lássuk az apróságokat:

 • Előző postban ott van a tegnapi esti Dev Chat. Egyelőre még érik bennem a gondolat, hogy írjak-e ezzel kapcsolatban egy nagyobb lélegzetű elemzést, de eléggé zavaró, hogy még mindig sok a zavaros köd a kérdések terén.
 • Ami biztosan mondható: az EME kihagyja a ComicCon-t, ami ugye az egyetlen értelmes mid-summer gamer show. Ezt követően már csak a GamesComra és a PAX-ra készülnek. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy leghamarabb augusztus közepéig tuti nem lesz release date, sőt – bár ez erősen spekuláció – valószínűleg nagyon béta sem. Ez nyilván előre vetíti a 2011Q4-es megjelenést, sőt annak is inkább a végét… a decembert. Ez természeresen csak az én véleményem, ezt dobta ki a logikai varázsgömböm.

Lássunk kicsit vidámabb témákat, amik cserébe viszont nem nagyon érdekelnek bennünket, de azért jó tudni:

 • A Japán CBT már nagyon közel van. Eddig közel 50 ezren jelentkeztek a CBT-re, aminek köszönhetően a Japán NHN fel is emelte a slotok számát 40k-ra 35k-ról.
 • A Japán NHN bejelentette, hogy soha korábban egyetlen játéka iránt sem volt ekkora érdeklődést hasonló időszakban.
 • Koreában lementek a választások (márhogy a koreai szervereken). Az új Venarchok elfoglalták trónjukat és megy mindenfelé az egymásra licitálás az adókkal.
 • Ehét szerdán egy gyors patch került a koreai szerverekre, amely többek között bekapcsolta a két új endgame instance-t. (Ismert volt, hogy az új Dark Awakening patch 4 instancet hoz be, de ebből csak kettőt lehetett tesztelni a PTS-en)
 • A két új instance neve: Tulas’ Last és Kelscyke – talons of the destruction
 • Mindkettő lvl58-as endgame instance (5 fős)  és mindkettő Lorcada észak-nyugati csücskében nyílik.
 • Tulas’ Last egy 5 szintű bánya szerű instance, ami összesen 7 bosst tartalmaz, melyek közül öthöz campaign quest is kapcsolódik.
 • Kelscyke verme pedig nyilván csak magát Kelscyket tartalmazza, aki némileg brutálisan erősebben tér vissza, miután a lvl53-as instanceban sikerült eléggé elverni.
update#1: Kikerült egy post a gamechosunra, ami a játék egyik – meglévő – endgame instance-át (Labyrinth of Horror)  mutatja be képekben. Konkrétan ez az a hely, ahol majd a bohócot (Killinat) kell a másvilágra küldeni. Nem gyengén néz már ki képekben sem a hely. Sajnos linket nem tudok adni, mert a gamechosun-on IP block van, de amint lesz időm, akkor átmentem onnan az információkat… Nagyon látványosra hozták össze a Dark Awakening story line-t lezáró küldetés sorozatot! 
A tovább után egy kép a Tulas’ Last instance bossairól. Érdekesség, hogy a főboss (Tulas) a leírások alapján sokban hasonlít – nehézségben is – Akashahoz. Tehát látszik, hogy a bevállt receptet hozták tovább itt is:

Kategóriák:TERA JP, TERA KOR Címke: , , , , , , , ,
 1. Xedo
  június 18, 2011 - 12:35 du.

  Az igen ! 😀 Szép info, basszus ennyit a tippelős béta kulcsomról , tényleg 2012-re kellet volna dobni , bakker :/

 2. Szergely
  június 18, 2011 - 12:50 du.

  Második tippem 2011 karácsony, az ér? 😀

 3. Goren
  június 18, 2011 - 2:52 du.

  Ha barak télepónak öltözöl és egy poporik által húzott szánon elhozod menonak a castanic télanyót akkor igen 😀 A háttérzenét pedig az össz Arboreai Aman és Elin kórus biztositja 🙂 (Ha meno helyében lennék egy ilyen előadásra tuti elfogadnám az új dátumodat :D)

 4. Thunderbolt
  június 18, 2011 - 4:23 du.

  Sajnos az én tippem lesz a nyertes.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s