Kezdőlap > Blog, Bluehole, TERA KOR > TERA KOR – fizetős szolgáltatások

TERA KOR – fizetős szolgáltatások

Paid Services

A hétvégén nyilvánosságra hozta a játék koreai kiadója, az NHN, milyen fizetős szolgáltatásokat lehet hamarosan igénybe venni, és mennyiért. A fenti kép alapján ötféle szolgáltatás közül lehet választani, melyek közül június 16-30 között, a nemrégiben történt szerverösszevonások miatt, a karakter transzfer ingyen van. Június 16-án a szokásos karbantartás után indulnak a szolgáltatások, majd június 30-án vált át fizetőssé a transzfer. Lássuk az árakat:

Névcsere – 19.800 won (~3.300 Ft)
Plasztikázás – 9.900 won (~1.600 Ft)
Átoperálás (sex/gender change) – 14.900 won (~2.500 Ft)
Fajváltás – 24.000 won (~4.000 ft)

A karakterek mozgatásának áráról nem találtam információt, azonban vannak bizonyos megkötések: a Shara és Poporia szerverek lakói egyelőre nem vehetik igénybe a szolgáltatást, ill. azok akik szeretnék egyáltalán használni azt, igazolniuk kell magukat telefonon, bankkártyával vagy egyéb módon. Minden mozgatási kérelmet elbírálnak a szerverpopulációk egyensúlyban tartása végett, így a kivitelezés eltarthat egy darabig.

Az átoperálás logikus módon csak azon fajoknál lesz elérhető, ahol rendesen elkülönülnek a nemek, így a szolgáltatás nem lesz elérhető a Popori, Elin és Baraka karakterek részére.

A fajváltás, mint szolgáltatás nagyon sokáig kérdéses volt, nem csak a koreaiaknál, hanem nálunk is. Náluk sikerült, meglátjuk mi lesz a helyzet nálunk.


 1. Goren
  június 14, 2011 - 8:06 de.

  Vajon a szerver összevonásokból eredő névütközést hogy kezelték? Két egyforma nevű van (kizárt) vagy a fizetős szolgáltatást kell igénybe venniük? De az árak amúgy korrektnek tűnnek. Jah igen és nem kellett rá másfél évet várni 😀

  • Cori
   június 14, 2011 - 8:18 de.

   arról egyelőre nem szól a fáma, de tippem szerint szólnak, ha ez a helyzet merülne fel és talán adnak mellé egy névcserét is…

 2. rekotye
  június 14, 2011 - 8:09 de.

  Mi a különbség a “plasztikázás” és “átoperálás” között?

  • Cori
   június 14, 2011 - 8:20 de.

   plasztika: arc átszabása a tera esetében
   átoperálás: átírtam fentebb kicsit, hogy egyértelműbb legyen: férfi -> nő, nő -> férfi

   • rekotye
    június 14, 2011 - 8:25 de.

    Ahh értem. Bocsi, lehet csak én voltam ilyen értetlen… ^^

   • Des
    június 14, 2011 - 9:57 de.

    Nem, nem! Minden esetben Cori a felelős, ezt tanuld meg! >:]

 3. 0zirisz
  június 14, 2011 - 8:27 de.

  Ez egy igen jó hír mára! 🙂

 4. rdei
  június 14, 2011 - 9:32 de.

  Régebben mintha azt olvastam volna, hogy a playerek bármikor átvándorolhatnak szerverről szerverre mintha channelek lennének……….vagy én olvastam rosszul?

  • Cori
   június 14, 2011 - 9:43 de.

   Nem egészen így volt megfogalmazva, az tény, hogy mind a koreaiak, mind a nyugati kiadók azzal kecsegtettek, hogy az elején lesz ingyenes vándorlás. Channelek között bármikor válthatsz, már ha van rá lehetőség (értsd: van több channel is).

 5. Goren
  június 14, 2011 - 10:02 de.

  Szerintem a szerver összelinkelésekről beszélt. Azt hiszem ebből lett a szerver vs szerver dolog ami mára nem tudom pontosan hogy áll (asszem félkészen :D). De volt ilyenről szó. Vagy csak megint leálltam a gyógyszerrel hmmm… A hangok szerint semmi bajom és én hiszek nekik.

 6. június 14, 2011 - 10:28 de.

  Mindkét félnek igaza van.
  Egyérszt valóban azt igérte az EME, hogy a nyugati kiadáskor az első pillanattól kezdve lesz ingyen transfer, hogy kezeljék az Aionhoz hasonló kezdeti tömeget és ne kelljen 8 órákat queue-ban állni.
  Másrészt pedig az ‘invasion’ kapcsán a nagyon korai kommunikációk tényleg arról szóltak, hogy a szerverek között lehet jobbra-balra menni. Hogy ebből pontosan mi fog megvalósúlni azt nem lehet tudni, de a BHS eddig kiadott kommunikációja kapcsán ugye lesz egy közes világ (agaia), amin keresztül valóban lehet majd az egyik szerverről a másikra átmenni. Természetesen bizonyos restrikciókkal, amikről egyelőre semmit nem tudhatunk.

 7. negativ_figura
  június 14, 2011 - 6:53 du.

  Akkor már csak szerver kell 😀

 8. június 14, 2011 - 9:28 du.

  Egyébként ha már egyszer ingyenes a transfer, nem akarnak a magyar playerek áttransferelni a Eleonra? (régi mystel). Cori? csapassuk?

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s