Kezdőlap > Frogster, TERA Online > E3: Frogster screenshot galéria

E3: Frogster screenshot galéria

Miközben a legtöbb nagy játékkiadó demókkal, a játékokat érintő nagy bejelentésekkel, brutális trailerekkel, és videógyűjteményekkel készült az E3-ra, addig a mi lelkes Frogster csapatunk egy nagy marék screenshottal szúrta csak ki a szemünket. Szegény ember vízzel főz; ahogy a szólás-mondás is tartja. Hát lássuk mi mindennel lepett meg bennünket a Frogster:

Az “Action Combat System”-et és a csapatjátékot prezentáció néhány screenshot:

Néhány BAM (Big Ass Monster), alias ‘world-boss’ megint alias ‘raid-boss’ szörnyet bemutató kép:

A TERA csodás környezete:

A political system képekben:


 1. Des
  június 12, 2011 - 9:55 de.

  Ha már normális videót nem tud készíteni a híres 7 fős csapata, akkor már ez is valami.. 🙂

 2. fema
  június 12, 2011 - 12:12 du.

  Hát nincs kedvem most gondolkodni, hogy irónia-e Menorel postja és Des commentje, de én komolyan válaszolnék: az E3-on látottak alapján (leginkább az EME-re gondolok) nem venném meg a játékot, mert 1000ft-ot nem adnék ki egy ilyen fos, hanyag emberek által “készített” játékra. Egyelőre a Frogster viszont szimpatikus annyira, hogy mégis gondolkodok a dolgon.

 3. Hondo
  június 12, 2011 - 1:59 du.

  Azt hiszem, hogy onnan kéne nézni a dolgot, hogy ők úgy veszik, a népek a koreai verziot normál esetben nem ismerik, nem játszottak semmilyen módon a játékkal, így ezeknek az embereknek nem is olyan kevés ez. Persze ettől még lehetne kicsit nagyobb energiát fektetniük ebbe az egészbe.

  • xruu
   június 12, 2011 - 2:36 du.

   Alapjában véve így van, ahogy látom ők a nulláról akarják felépíteni ezt az egészet mintha koreai játék nem is létezne, de szerintem még ha ezt el is fogadjuk, akkor is elég lassan haladnak, feltéve persze hogy még idén ki akarják adni (arra ugye gondolni se merek hogy pár komoly megjelenés miatt beijedtek és 2012-re tennék).
   Viszont nem vagyok benne biztos hogy ennek van bármi értelme, lévén már nem a középkorban vagyunk, még a vonalkás írás se jelent már túl nagy gátat az infok terjedésében, lehet hogy a google translate megjelenése előtt lehetett volna így taktikázni de így 2011-ben ez már kb annyira dedós szint mintha mondjuk angolul máshogy fogalmaznánk meg az alkotmányt mint magyarul. Szal nonszensz az egész, mert már pár éve a hype nagy része nem központilag irányított, hanem kis helyi blogokra meg apró fansite-okra épül. És még csak túl nagy befektetést se igényel, csak csepegtetni kéne az infókat mert minden blog/site várja a legapróbb morzsákat is, egyszerűen előre meg kellett volna tervezni ennek egy ívét, hogy mikor milyen dolgot árulunk el. Egy CPE után meg raklap fanmade videó versennyel összevetve az E3 röhejes volt, nem hiszem el hogy akiknek ez a dolguk, ezért kapják a pénzt ennyire analfabéták lennének hogy nem tudnak egy szép ívét megtervezni egy évre előre hogy egyre többet és többet árulhassanak el. Eddig ez a fonal nagyjából megvolt, most akkorát léptek vissza hogy mindenki csak néz ki bután a fejéből hogy akkor most mi van, kik ezek és mit akarnak itt ebben az évben, csókolom csókolom.

   Tulképp ha semmit nem csinálnak csak a jelenleg épp porosodó béta szervereket bekapcsolják egyetlen hétvégére, és kidobnak oldalanként 4-5 kulcsot, hagy marakodjanak a népek, ez akkora érdeklődést generált volna hogy lazán megspórolhatják az E3 utat.

 4. Titusz
  június 12, 2011 - 3:11 du.

  Phűűű….na hát kérlek szépen, a screenshot.-ok kérem szépen nagyon szépek,…és színesek is…..tehát…igen is, megveszem a játékot…. ez már biztos. Mi az hogy biztos: Tutti !!! Csak nem tom honnan…vagy mikor…mindegy…..megyek a patikába’….. kezdem onnan…kezdem már most, nehogy elfogyjon…

 5. Titusz
  június 12, 2011 - 3:15 du.

  jaaa….hogy nem jelent meg még????…… a tipikus – Vanni van, de lenni nincs – filozofia….mar lattuk valahol..

  • menorel
   június 12, 2011 - 4:18 du.

   Nálatok is rögtönzött kerti-parti volt és két órán keresztül sütötted a napon a húst, miközben lelöktél a torkodon 5-6 üveg sort és most meg már nem is tudod hogy becsiccsentettél vagy napszúrásod van ?

 6. Titusz
  június 12, 2011 - 5:09 du.

  nah, egyszerüen útálom amikor ilyen EME meg Frgoster izék hulyének néznek minket…. egyáltalán mire vélni ezt a hozzáállást e cégektől? és az ilyen frusztárció mindenféle baromságot előhoz az emberből, sajnos… 😦 legalább tudják ezek a csávók hogy nagyon utáljuk (értsd -nem értékeljük-) amit elénk raktak ezzel az alkalommal?….

 7. rekotye
  június 12, 2011 - 6:59 du.

  elragadó az egész kompozíció…..

 8. negativ_figura
  június 13, 2011 - 6:40 de.

  Csak azt nem értem, miért nem csinának a koreaiak 1-1 kiadó céget NA/EU-ban és adják ki ők. Mert ez az eladom, majd belekontárkodnak nem a legjobb módszer.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s