Kezdőlap > Blog, Offtopic > “To the ground baby”

“To the ground baby”

Ghostcrawler sokat emlegetett kijelentését adtam ezen cikk címének, mivel kb. így érezzük most magunkat. Bár a post az én nevem alatt jelenik meg, de az összes aktív bloggerünk közös véleményét tükrözi.

Azt reméltük, hogy az E3 egy új korszak hajnala lesz. Nos így is lett, csak éppen nem annak a korszakénak amit reméltünk, hanem egy olyan korszaknak, amit már-már elfelejtettünk és reméltük, hogy soha nem kell újra ilyen helyzetbe csöppenni. Úgy néz ki, tévedtünk és jól belegyalogoltunk újra. Ez most jelentősen visszavett mindannyiunk lelkesedéséből, ami feltehetően a blogon is meg fog látszódni… ha más nem az aktivitásban mindenféleképp. Szép lett volna, ha az E3 tényleg egy új nap hajnalát hozta volna el. Kifutott a Dark Awakening, épp tegnap-előtt került élesbe Koreában. Innentől nagyon új infókra egy jó darabig nem várhatunk onnan. A BHS gőzerővel a Japán releasere fekszik rá innentől. 35 ezer embert várnak a CBT#1-re, amire jónéhány szervert fognak felhúzni (lásd az invitációs infót itt a képen –> ). Valami ilyesmit vártunk volna mi is a E3 alkalmából.

Csakhogy ne legyen ebből semmi félreértés: Nem a játékkal van bajunk, de kell egy kis idő (és sok-sok pozitív információ), amíg újra visszanyerjük a lelkesedésünket. Hogy mennyire is jó – lenne – ez a játék? Ennyire biztosan:


Kategóriák:Blog, Offtopic
 1. negativ_figura
  június 9, 2011 - 4:33 du.

  Csalódás csalódás hátán. Már akkor a szivemhez kaptam, mikor olvastam hogy a frogsternek köze lesz hozzá, most meg azért, mert E3-on se mondtak semmi értékelhetőt. Sajnos kinézem belőlük a 2012es megjelenást is. Addig meg kb tartanak még vagy 2, bétának csúfolt délutános kiscsoportos foglalkozást (nem hiszem hogy lesz majd nagyszabású béta teszt, lesz helyette zsákbamacska).

 2. 0zirisz
  június 9, 2011 - 6:48 du.

  Fel a fejjel! Lesz ez még így se! 🙂

 3. Titusz
  június 9, 2011 - 7:42 du.

  elég gáz ez így ahogy van, hozzá állás szempontjából… még egy jó játék, egy lenéző kiadó kezében… (deja-vu Aion), de igaza van Ozirisznek, …lessz ez még így se.. Remélejük a legjobbakat 🙂 (hogy nem csinált anyám Kóreainak…. 😦 )

 4. június 9, 2011 - 8:07 du.

  Akkor most veled reklámoznák a játékfüggő osztályt a kórházban 😛

  Amúgy meg…hibáiból tanul az ember…okos ember meg mások hibáiból. Remélhetőleg észreveszik, hogy nagyon az Aion felé tendálnak és időben összekapják magukat.

  • Agiido
   június 10, 2011 - 7:23 de.

   Az okos ember a saját hibáiból tanul, a hülye még abból sem

 5. nithaex
  június 9, 2011 - 9:11 du.

  Ez a videóóóóó…. nem akarok Elinnel lenni, de ahányszor megnézem mindig elkap a vágy 😀 Remélem az EU-sok nem olyan balfékek mint azok a nyomik ottan az USA-ban. 🙂

 6. Des
  június 9, 2011 - 10:20 du.

  Annyira szánalmas, hogy egy Player a Guild nevében, jobb videót rak össze, mint egy dev team..

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s