Kezdőlap > Blog, En Masse, TERA KOR, TERA Online > Napi Rövid – 2011.06.02.

Napi Rövid – 2011.06.02.

Eljött a Június… egyre közelebb a Szeptember… Még közelebb van az E3, már csak 4 nap! (vagy inkább öt…)

Nézzük mi pottyant ma be a csövön:

 • Ha már E3, akkor kezdjük mindjárt ezzel: Júni 8-án amcsi idő szerint 16:30-kor a nagy és erős Brian Knox-szal lehet majd beszélgetni twitteren keresztül. Remélhetőleg ekkora már túl leszünk a nagy bejelentésen, így nem igazán fog annyira zavarni, hogy konkrétan nem válaszol egyetlen kérdésre sem.
 • Ma délelőtt megvolt a szerver konszolidáció Koreában. Az új honlapon már a 15 új szerver látszik csak. Belépve az oldalra minden információ frissült.
 • Korábban már Cori jelezte, hogy a Battleground leadereknek lesz lehetőségük egy spéci harci lovon pacigolniuk. Végre kiderül ennek is a pontos mikéntje: Minden szerver rated-battlefield (rangsor rendszer alapján) listájának első harminc helyen lévő csapata tudja megvenni a lovat. A ló ára igencsak borsos: 250 BG silver medálba kerül. Cserébe viszont tényleg egy olyan pacin tudsz lovagolni, amihez csak nagyon keveseknek lesz hozzáférésük.
Érdekesség még, hogy kiadásra kerül tegnapi napon egy PTS patch is, amihez – kivételesen – van végre patch notes is. Szemezgettem belőle:
 • Újabb fegyver/ruha variációs funkciót hozznak be a UnSeal/ReSeal funkción keresztül. Tegnap Corival jó két órán keresztül bogarásztuk, hogy miként is működik a rendszer, mire nagyjából meg is fejtettük. Ma kipróbáljuk élesben is és utána jön róla a post. Röviden a lényeg: Le lehet szedni a fegyverekről az enhancement bonust és lehet rá rakni újakat. Plusz van egy olyan lehetőség is, hogy nem csak simán új bonusokat raksz rá, de fel is erősíted, hogy akár +12-ig is lehessen enchantolni. Ha ezt a módot választod, akkor viszont failelhet az UnSeal, ami egyben a fegyver betörését is jelenti. Részleteket később!
 • PVP-ben nerfelték a critical hit-et!!! A bevitt crit sebzésnek csak a 70%-a kerül ‘jóváírásra’… Nagyon helyes… kicsit rendbe rakja a jelenlegi Ranger overpower hatást a meelekkel szemben. (A nerf csak a PVP-t érinti, PVE mobok ellen nem csökken a crit)
 • Jónéhány class skill is finomhangolásra került, a warrior stunnolós ütése pl 5 mp-ig stunnol mosmár; a priest egyik skilljének CD-jét 20mp-ről 15-re csökkentették, stb-stb.
 • Jelentősen finomhangolták az új (lvl54+) instanceokat a múltheti drasztikus könnyítés után. Kíváncsian várom a visszajelzéseket.

 1. rekotye
  június 2, 2011 - 5:46 du.

  Törendő fegyverek…fúúúj.. máris visszaesett a lelkesedésem… de csak egy kicsit….

 2. Traktor
  június 2, 2011 - 7:36 du.

  Ne told fel 12re 9ről 😀

 3. Tyron
  június 2, 2011 - 10:06 du.

  Király, most már zerkereknek 2 hit leszek, nem 1 😀 Mindegy, kezdetnek jó.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s