Kezdőlap > Blog, Offtopic > Offtopic: Népszámlálás a FS!-en

Offtopic: Népszámlálás a FS!-en

Egyrészt azok, akik bármi okból kifolyólag is de nem olvasnak FS!-t, de aktívan wow-ozak, azok iramodjanak el erre a postra és vegyenek részt az FS! éves rendezésű ‘már megint ezer alatt lesz‘ népszámlálásán. Másrészt mikor megláttam az alábbi commentet a post alatt, akkor megmondom őszintén pici rideg és kőkemény szívem dobban egyet:

72. alcca Says:
May 30th, 3011 at 16:26:04

Variance – Arathor – 59 account

Aki nem tudná… és esetleg még érdekli is: Az Aionban létrehozott nagy és erős Variance légióból a sok-sok ncfail után kivált egy igen méretes csapat, akik meg sem álltak – vissza – a WoWig és vitték is magukkal a Variance nevet.

Bár fogalmam sincs hogy mit jelent, de a WoWos “guildünk” (hehe) honlapja szerint (http://wow.variance.hu/) már 9/12-nél tartanak Bastion of Twilightban. “FOR THE HORDER, FOR THE VARIANCE” 🙂

Nemtudom, hogy Inci, Sparti vagy bárki más is aktívan olvassa-e a TERA blogot még, de ha igen, akkor jelezném, hogy itt TERA-ban is kezd formálódni egy jófajta társaság, és ugyan – jelenlegi állás szerint – nem hozzuk tovább a Variance nevet, de szellemében itt is hasonló lesz a felállás -> reggeltől-estig kiscsoportos terrorkommandózás…


Kategóriák:Blog, Offtopic Címke: , , , ,
 1. OzI
  május 31, 2011 - 7:33 de.

  Az a wow os oldal oda basz nagyon jó !!!

 2. Gabor05e
  május 31, 2011 - 7:43 de.

  Hát az a társaság se lehet valami nagyon sok iq val megáldott ha még csak 9/12 .

  • Deardog
   május 31, 2011 - 9:14 de.

   Gratulálok, az, hogy egyetlen információra alapozva elítélsz egy társaságot, a te intelligenciádat mutatja meg igazán.

   • Barb
    május 31, 2011 - 9:28 de.

    Gabor meglehetősen bunkón fogalmazott, de a 9/12 tényleg azt jelenti, hogy vagy nem túl ügyesek, vagy nem veszik különösebben komolyan a játékot.

    és nem arról beszélek, hogy miért nem kockulnak napi 24 órában: a 9/12 azt jelenti, hogy még az easy mode normál contentet sem fejezték be, a HC-t el sem kezdték.

   • Deardog
    május 31, 2011 - 11:14 de.

    @ Barb: igen, jelenthet pár dolgot, de erre csak egy guild tag adhatna választ, bár engem kifejezetten zavarna, ha meg kéne magyaráznom, hogy miért játszok egy játékot úgy ahogy.

  • nithaex
   május 31, 2011 - 1:04 du.

   Ki kellene moderálni ezt a trollt innen 😀 Mert csak flamet szít… hogy hol a flame? 😀
   Mindjárt csinálok én 😛

 3. rekotye
  május 31, 2011 - 7:57 de.

  Hát, ezek a guildek mind szép és jók, amig aktív vagy…. Aztan csak napi 1-2 órát játszol, mert annyira van időd, de jön egy másik suhanc, aki tud napi 26 órát függeni, akkor egyböl kivágnak a guildböl…. Az “új” guildeknek nem fontos, ki hogy milyen vagy, ha nem kockulsz be eléggé már a kezdetekkor, kivágnak szó nélkül, és még te vagy a hülye…. Nem általánosságban irtam, ez csupán a véleményem. Aztán lehet hogy tévedek…vagy mégse 🙂

 4. Z
  május 31, 2011 - 1:19 du.

  nithaex :

  hogy hol a flame? :D
  Mindjárt csinálok én :P

  Régen volt szóval hajrá.

  Mivel WoWos téma van felteszem a kérdést amire már előre tudom a választ: Nincs valakinek Warcraftmovies-on prémium acca? Kéne 2 nagyon régi videó onnan 😥

  Rekotye amit te írsz az meg teljesen guild függő, de sok jó tapasztalatod nem lehet ha kapásból így állsz hozzá. 🙂

  • nithaex
   május 31, 2011 - 2:16 du.

   rekotye biztos megjárt pár hc guildet a ragnarosson 😛 Ott szokás ilyen dolgokat tenni. Én már az Aionnal is a wowból menekültem volna, de sajna betett nekem az hogy nincs loot 😀 Nem úgy mint a TERÁ-ban 😀 Eddig nagyon pozitív a viszonyom a TERA-val, remélem így is marad. 🙂

   • rekotye
    május 31, 2011 - 2:44 du.

    Nem tudom mi az a “ragnaros” :D, Főleg L2-ben voltam meg Aion, ott volt ez a “cigánykodás”…
    Azonban eddig jónak néz ki az itteni társaság, HA megmarad ez a pozitív aura, bekeresek egy magyar guildet errefele… 🙂

  • Fagyi
   június 7, 2011 - 4:32 du.

   Miért te már sok olyan magyar klánnak voltál a tagja ahol nem igy volt? 😛 Mert én igazán kevésnek! Szóval azt kell h mondjam eggyetértek rekotyével!

 5. Rosert
  május 31, 2011 - 4:41 du.

  Én abban reménykedek, hogy 4-5év elteltével a Variance Blog csinál majd népszámlását TERA online klánok segítségével és az eredmény megközelíti majd az FS! eredményét. Legyen ez jókívánság!

 6. menorel
  május 31, 2011 - 4:51 du.

  Gabor05e :

  Hát az a társaság se lehet valami nagyon sok iq val megáldott ha még csak 9/12 .

  Nem is tudtam, hogy a WoW-os boss harcok iq fightok lennének, eddig úgy tudtam hogy bármilyen félnyomorék, félhülye csapat le tudja ölni bármelyik bosst, ha megfelelő mennyiséget gyakorol. Nekem pl. volt szerencsém egy olyan guildben WoWozni kb egy fél évet, ahol a társaság fele haverja volt valakinek és csak miattuk rendeztünk ‘tolókocsis’ raidet hetente 2-3 alkalommal, amely csapattal ugyanúgy meg tudtuk ölni a bossokat néhány hétnyi extra gyakorlással.

  Hova nem fejlődött ez a világ. Manapság már tényleg csak az IQ-n múlik egy-egy boss megölése és teljesen nem számít, hogy heti 7/7-ben tryolsz, vagy neadj isten csak heti 1 alkalomra jön össze a csapat.

  Bravó…

  • Rosert
   május 31, 2011 - 8:50 du.

   Ez erős volt, őszinte és igaz 🙂 Nekem is volt szerencsém egy ehhez hasonló klánkoz. Volt benne egy srác, aki egy népszerű gyermekital után kapta a nevét. Mi is volt az ? Madártej ? Szörp ? Ja nem, Kakao 🙂

  • Fagyi
   június 7, 2011 - 4:37 du.

   Mondj azért 1 eoe vagy 1 uldu 25 hard bossolás nem csak tryoláson mulik! 🙂 Ott vagy értesz hozzá vagy bot vagy hozzá. De az eredményen mind 2 variáns látszik 🙂

 7. Gabor05e
  május 31, 2011 - 5:48 du.

  Nem is tudtam, hogy a WoW-os boss harcok iq fightok lennének,

  Hát ere csak annyit ha nem azon múlna mindenki 13/13 lenne kb, nem 9/12 pláne hogy előző peatch-ben nerfet is kapott Cho’gall ami a 10. lenne nekik (-20%add hp)

  Hova nem fejlődött ez a világ. Manapság már tényleg csak az IQ-n múlik egy-egy boss megölése és teljesen nem számít, hogy heti 7/7-ben tryolsz, vagy ne adj isten csak heti 1 alkalomra jön össze a csapat.

  Ere meg csak annyit tryolhatja az ember 7/7 napot azt előbb utóbb csak le megy de ha társaságnak meg van az alap inteligenci 1, max 2 nap(napi 3 órában számolva, max4). De aszem ide is kár volt írom meg ezek után nem is teszem többet(ne ez adjon táptalajt a nagy flame re hogy pörögjön a blog) lehet őrülni mert mindenki 1 minimális kis tapasztalattal vagdalózik…(hogy régen ez meg az volt).Na a viszont látásra.
  Ui:

  Gratulálok, az, hogy egyetlen információra alapozva elítélsz egy társaságot, a te intelligenciádat mutatja meg igazán.

  Én az alapján ítélkeztem hogy volt mihez viszonyítanom és tudom menyire egyszerű elérni 12/12 őt. Még a 6/13 is elérhető (kevés idő ráfordítással ha a társaság érti amit csinál) mi is 10 es raidok ba csináljuk ami valamelyest nehezebb mint 25 .És napi 3 napban(napi 3 óra).

  • menorel
   május 31, 2011 - 6:04 du.

   Eddig sem sokat írtál ide, a jövőben is megleszünk az értékes commentjeid nélkül, plána ha az első adandó alkalommal besértődsz, amiért valaki reagálni mer a véleményedre.

   Nyilván maximálisan igazad lehet, hogy a WoW-os bossfightok csak IQ fightok és igazából már le sem kell menni az instába, sőt össze sem kell invelni a raidet elég csak nagyon erősen rákoncentrálni a bossokra és hoppá meg is halnak csak attól, hogy jól kicselezted őket iqból.

   Nyilván igazad van…

  • Deardog
   május 31, 2011 - 6:49 du.

   @ Gabor05e: biztos vagyok abban, hogy nem okozott volna fizikai sérülést, ha bocsánatot kértél volna attól az 59 embertől, akikbe épp kedved támadt belerúgni.

  • Rosert
   május 31, 2011 - 8:54 du.

   Legyen TERA, WOW, AION, L2, LOL, lényegtelen, ezek játékok, nem lehet leszólni valakit azért, mert nem jó egy JÁTÉKBAN. Én tudom, hogy nem voltam mindig minden játékban a legjobb, viszont azt is tudom, hogy a legtöbb embernél több fekvőtámaszt tudok lenyomni 🙂

 8. Z
  május 31, 2011 - 7:23 du.

  rekotye :

  Nem tudom mi az a “ragnaros” :D

  WoW szerver.

  Gabor05e meg eljátszotta amit a vérpistékék szoktak, a semmiből beszól valakinek, közli hogy neki milyen nagy tapasztalata van, aztán mikor nem adnak neki igazat besértődik. És persze rajta kívül mindenki más hülye. 😉

 9. rekotye
  június 1, 2011 - 9:34 de.

  Hát fiúk, lányok… annyi MMO-s szlenget írtok, hogy a felét nem értem xD
  A másik dolog: Van aki azért játszik, hogy jól érezze magát, a másik meg azért, hogy máson töltse ki a “sértettségét” vagy minek nevezzem… 😀 Ez van, ilyen a világ 😀 Mindig is volt és lesz ilyen, neveltetés kérdése, hogy fog fel valaki egy játékot 😀 Részemről remélem lesz alkalmam 1-2 emberrel együtt játszani innen 🙂

  to Z:
  Köszönöm a választ 😀

  • 0zirisz
   június 1, 2011 - 9:51 de.

   Kiegészíteném: olyan is van aki jól akarja érezni magát, de felb@ssza a játék – mert a képességei korlátozottak – és utána máson vezeti le a sértettségét.

   • rekotye
    június 1, 2011 - 10:50 de.

    Igen igen, csak nem akartam ennyire belemenni 😀

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s