Kezdőlap > Blog, En Masse, Frogster, Game Mechanism, TERA KOR, TERA Online > Napi Rövid – 2011.05.27.

Napi Rövid – 2011.05.27.

Régen volt már post, úgyhogy kutya kötelességem írni valamit. Ez most pont egy valami lesz 🙂

 • Még 10… tíz… TííííííííZZZZ, !!!!!T!!!i!!!zzz!!! nap van hátra az E3-ig. Az EME minden bizonnyal ezen esemény során fogja bejelenteni azokat a bizonyos dátumokat, amelyre én személy szerint 666 (érted hatszázhatvanhat) napja várok. De úgy is mondhatnám, hogy 1 év, 9 hónap és 27 napja; avagy 95 hete vagy éppenséggel 15,984 órája. Egy dolog biztos: nagyon régóta várom már azt a bizonyos bejelentést: TERA nyugati kiadás dátuma. Ha jók az értesüléseink, akkor az E3-on ezt az infót végre megtudhatjuk.
 • Bár Koreában még mindig PTS-en van a Dark Awakening patch, de már látszik a patch pozitív hatása a játék játszottságára. 4%-ról már majd 7%-ra jött vissza (most olyamatosan 7 és 6 között ingázik). Kíváncsian várom, hogy milyen hatással lesz a játékra a DA megjelenése
 • A terahun.hu közösségi fórum egy újabb funkcióval bővült: a nyitóoldalra kikerült egy chatbox, itt meg lehet tárgyalni az offtopic témákat, kérdések-válaszok, stb.
 • A TERA egy újabb fontos lépést tett a casual/single player mód erősítése felé a Dark Awakening patch segítségével. Ahogy arra Token korábban felhívta már a figyelmünket a fórumon, bekerült a játékba egy ‘Kaia’s Chain’ nevű tárgy, amit az ismétlős questeknél lehet jutalomként kiváltani (lehet választani, hogy ruhára és felszerelésre felhasználó medálokat kérsz, vagy ezt a Kaia’s Chain nevű itemet. Az item egy combat consumable cucc, amit harc előtt lehet benyelni és 10 percen keresztül a következő buffot adja: 70%-kal kevesebb bejövő sebzés és 80%-kal több okozott sebzés a mission BAM-ok (Big Ass Monster = az eliteknél nagyobb bossok) ellen! Ennek segítségével a mission/campaign questekkel nem fordulhat az elő, hogy nem tudod megölni a middle-sized bossokat, mert nincs csapatod. Elég csak előtte megcsinálni egy ismétlős questet és máris mehet a dög ölés. Arról egyelőre nem tudunk, hogy ez az item csak a lvl50+-os repeatable questekből jár-e, vagy más lowlvlen is lehet majd ezzel fejlődni. Ahogy livera kerül a DA akkor kiderül.
 • Aki esetleg lusta volt elolvasni Z ‘Video Contest’ postját (ami ma késő du. jelent meg), annak két fontosabb infó:
  • A Frogster video készítős pályázatot hirdet, amiért cserébe pl. béta accountot lehet nyerni. Eléggé meg van kötve a videókészítő keze, úgyhogy nem árt elolvasni alaposan.
  • Megerősítésre került végre hivatalosan is, hogy a mindenkori béta/CPE kulcsok jók lesznek az összes későbbi béta eventekre is.
 • Elnézegetve az nagy youtubeot elég komoly pályázati mennyiségre lehet számítani és jobbnál jobb videókra. Olyan nagy nevek is ott vannak a pályázók között mint pl: PoisonsHearts (Aion machinimás).

 1. Des
  május 27, 2011 - 9:12 du.

  Én 666 napja láttam először videót TERÁról.. 😛 Akkor már ovlasója voltam aion blognak 😀

 2. xruu
  május 28, 2011 - 12:28 de.

  Már akkor is milyen félreinformált voltál Tera ügyben hihetetlen, kénytelen voltam rögtön első commentben elmagyarázni hogy merre hány méter 🙂 No de hát öreg mmo-s rókától nem szégyen tanulni 😀

  Azért furcsa ezt így visszaolvasni, mennyire máshogy gondolt bő egy éve az ember valamire, én pl tényleg meg voltam győződve róla hogy swtor az 2010 elején kijön, és az váltja az aion hype-ot, erre akkor akár fogadtam is volna nagy összegben, pontosan emlékszem mert ez volt eddig a legnagyobb benézésem így megjelenés-tippelgetés terén.

 3. rekotye
  május 29, 2011 - 12:42 du.

  Tehát akkor a CPE kulcs is elvileg jo a többi bétára? Hmmm….

 4. Xedo
  május 30, 2011 - 5:07 de.

  Remélem majd küldenek még azoknak akiknek amarra nemvolt xD

 5. xerb
  május 30, 2011 - 9:18 de.

  Véleményem szerint fognak + kulcsokat osztani.
  A tesztek elõrehaladtával folyamatosan szokták emelni a játékosok számát.
  Ez bevett szokás.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s