Kezdőlap > Blog, TERA KOR, Zónák (Zones) > TERA KR DA: Két új zóna bemutató

TERA KR DA: Két új zóna bemutató

Cori az este készített két új zóna bemutató videót. Az első videó Sylvanothba kalauzol el bennünket, a második pedig Lorcada kietlen pusztáira.

Az első videóban egy bő 9 perces túrára invitál meg bennünket Cori Sylvanoth tartományba. A zóna közvetlenül Kaiatortól délre található, így az erőd védelme alatt áll az Argon betolakodók ellen. A táj így őrzi az örök idők alatt kialakult szépségét. Színekben gazdag növényzet és fák, még az eredeti állatvilág és megannyi – a természettel harmonizáló – falvak. A tájat néhány monumentális építmény is színesíti, így például a hatalmas inga rögtön a videó elején.

Lorcada ezzel szemben sokkal rosszabb képet mutat. Közvetlenül Kaiatortól keletre található a zóna, az Argon frontról délre. A tájat még részlegesen terra-formálta az Argon faj. Mindenfelé Argon drillerek  masíroznak, elszórva Valkyon Föderációs katonák próbálják őket megállítani, az egykor szép tájat megannyi cső és egyéb szerkezet fúrja keresztül-kasul és az egész világ már – az Argonok számára oly kedves – különös kékes-szürke megvilágításban tündököl. Mondhatni, ezekre a területekre már Balder szeme is fintorogva tekint le.

Mindkét videót megtekinthetitek a tovább után:


  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s