Kezdőlap > Bluehole, En Masse, TERA KOR, TERA Online > Napi Rövid – 2011.05.01.

Napi Rövid – 2011.05.01.

Hajnali 0:36-kor már megelőlegezem a május első napjára jutó ‘Napi Rövid’ rovatot. Ma már csak nem történik semmi nagy csoda. Ha mégis, akkor updatelek.

 • Ma hivatalosan is bejelentették a koreai teszt szerver startolását. Az NHN szokás szerint ehhez is egy komolyabb eventet talált ki. A teszeken részt vevők között az NHN a következő jutalmakat sorsolja ki:
  • A teszt szerveren részt vevő játékosok között kisorsolásra kerül 100 db 50,000 WON értékű game kupon. (cca 2 havi gameplay)
  • A teszten értékelhető, hasznos hiba riportot beküldők között kisorsolásra kerül 10 db Gigabyte – GTX460 SE UDV D5 1GB videókártya.
  • A teszt szerveren május 23-ig lvl55-öt elérő játékosok között kisorsolásra kerül 3 db. MacBook Air (1,98Ghz, 13,3′, 2 Gb M, 128 GB SSD, Nvidia GF 320M) netbook.
 • Persze ezen jutalmakat mi nem igazán élvezhetjük, de kíváncsi leszek, hogy vajon az EME és a Frogster is hasonló bőkezűségről tanúskodik-e majd a jövőben.
 • Az EME/NA fórumon találtam egy érdekes interjút ami Nipuni-val készült. Hogy ki az a Nipuni? Bevallom az interjú előtt magam sem hallottam róla, de mint kiderült az alig 21 éves lányka Animáció és Játék tervezőnek tanul és feltett szándéka, hogy egy a távoli jövőben megjelenő MMO-nak lehessen az egyik concept-artistja. TERA témájú munkái megtalálhatók a deviantart profiljában.
 • Xedo hívta fel a figyelmünket a francia illetékességű Nightside guild oldalára, pontosabban annak a skill és glyph tervező tooljára. Reméljük még sok hasonló tool követi ezt az első – egyébként nagyon jól sikerült – próbálkozást. Mindenesetre köszönjük a linket Xedonak!

 1. Arvel
  május 1, 2011 - 10:59 de.

  Nem tudom volt-e már itt kint a Deioth által írt guide a crystalokkal kapcsolatban: http://terasushi.com/2011/04/23/deioths-crystal-guide/
  Jövőhét elején átfordítom magyarra (hacsak nem felejtem el), addig is hasznos azoknak akik tudnak angolul.
  Ha pedig volt már valahol, akkor sorry, hogy dupláztam ^^”

  • Xedo
   május 1, 2011 - 11:25 de.

   Ja ja ezt már én is megtaláltam , hasznos holmi , ha koreain játszunk. Köszi

  • menorel
   május 1, 2011 - 11:30 de.

   Említés szintén volt már egy korábbi ‘Napi Rövidben’, de ha tényleg rászánod az időt a lefordításra, akkor welcome. Várjuk az anyagot.

 2. AwoQ
  május 1, 2011 - 11:50 de.

  Sziasztok! Van bármi esély bejutni erre a teszt szerverre, vagy csak azok a Koreaiak vehetnek részt az eventen akik rendelkeznek “élő” accounttal?

  • menorel
   május 1, 2011 - 1:58 du.

   Igen, ehhez is kell az élő koreai tera account. EU/NA tesztek várhatóan hamarosan lesznek. Egy-két hét múlva okosabbak leszünk, remélhetőleg hamarosan el tudjuk kezdeni sorsolni az új béta keyeket.

   • 0zirisz
    május 1, 2011 - 7:12 du.

    Így legyen! 🙂

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s