Kezdőlap > En Masse, TERA ENG, VideoBlog > Tera ‘Vision’ trailer – by EnMasse

Tera ‘Vision’ trailer – by EnMasse

A húsvét alkalmából az EME egy ‘Vision’ videót adott ki. A videónak természetesen semmi köze a játék jövőjéhez és a tegnap előkerült roadmaphoz, stb. A videó azoknak készült akik semmi nem tudnak még a TERA-ról és tudni szeretnék, hogy mitől is lesz ez a játék annyira egyedi, annyira jó. Lássuk:

Hogy miről hablatyolnak a srácok, szóval hogy mi az víziójuk a TERAról. Alább címszavakban:

Jamie Winsor (EME fejlesztő): Az elmúlt 12 évben az MMOk harci rendszere nem változott: auto-attack, target, auto-attack, az erősebb páncél, erősebb fegyver egyben a győzelmet is jelentette. Na a TERA-ban ez nagyon nem így lesz.

Stefan Ramirez (társ producer): A TERA világa hatalmas, három hatalmas kontinensről beszélünk, teljesen eltérő kinézetű és tatalmú területekkel. Nem kis feladat lesz mindezeknek a felfedezése.

David Noonan (író): Az egész világot két ősi isten álmodta meg egykoron, beleértve a játékosokat, a szörnyeket és az a tájak egészét is. Mindez része ennek a hatalmas álomnak.

Patrick Wyatt (üzemeltetés vezető): A legtöbb MMO arra késztet, hogy kitekints a játék látványából és folyamatosan az UI-t bámuld. Ezzel szemben a TERA esetében a képernyő közepét tudod nézni, hiszen te a játékkal akarsz játszani, nem pedig a kezelő felülettel.

Chriss Lee (kiadásért felelő elnökhelyettes): A játék sok területen hoz komoly újdonságokat, akár csak pl. a political system vagy a guild housing, de a legnagyobb újdonság kétség kívül a valós akció alapú harci rendszer.


Kategóriák:En Masse, TERA ENG, VideoBlog Címke: , ,
  1. Rosert
    április 22, 2011 - 9:29 de.

    Tetszik amit Jamie Winsor mondott, mert tényleg ez volt/van.

  1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s