Kezdőlap > Bluehole, TERA KOR > Napi Patchnotes – 2011.04.12

Napi Patchnotes – 2011.04.12

Még mindig várat magára a áprilisi koreai nagy patch bemutatásra, de persze a heti kis bugfixek így is jönnek ki rendesen. A múlthét lényegében az Archer class kapott némi fixálást, valamint újabb mobok/mobcsoportok HP nefreléséről szólt. Az eheti patchről már a political system javításait hozza be, hiszen közeledik a következő választás:

  • Levették a politikai választási UI-ról a aktuális állás számszerű kimutatását. Fura is volt egyébként, hogy egy MMO-ban olyan funkciót implementálnak, amiről meg lehetne állapítani a szerver pontos aktív populációját. Nem csoda, hogy ezt gyorsan le is varázsolták róla…
  • Indoklás a vote count törlésére: Nem szerencsés látni a részeredményeket, mivel a bizonytalan emberek ösztönösen is a legtöbb szavazattal rendelkezőre szavaznak. Hmm. Lehet benne valami.
  • Az előző pontot végig gondolva variáltak a jelöltek sorrendjén is. Korábban ez a jelölés időrendi sorrendje alapján történt meg, ami szintén nem szerencsés. A mostani patchtől a random függvény lesz az úr.
  • Accountonként egy karakterrel lehet szavazni, aminek legalább lvl20-asnak kell lennie. (tehát nem szerverenként…)
  • Azokban a zónákban, ahol nem szavazással, hanem battlefield győzelmekkel tudnak maguknak pontokat szerezni a jelöltek, ott hétköznap 21-23 óra között, hétvégéken pedig 21 óra és másnap 14 óra közötti meccsek számítanak csak bele a pontversenybe.

 


Kategóriák:Bluehole, TERA KOR Címke: , ,
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s