Kezdőlap > TERA Online > Napi Rövid – 2011.03.29.

Napi Rövid – 2011.03.29.

Néhány apróság a mai napra:

 • Miután lezajlott az első lord választás Koreában, a Bluehole máris orvosolta a korábbi cross-server választási csalás issue-t. Első körben a következő módon korrigálták a játékszabályokat: Egy account egy szerveren szavazhat, a szavazó karakternek legalább lvl20-asnak kell lennie, emellett szavazatokat hétköznap két órában (esti órák), valamint hétvégi napokon öt órán keresztül (kora délután), lehet leadni. Ez nyilván még koránt sem a végleges állapot, de mindenféleképp tiszteletre méltó, hogy ennyire gyorsan reagáltak erre is.
 • A március 24-ei patch notesból született egy normálisabb fordítás. Ebből kiderül pl. hogy a Battlefield matchmaking rendszer lényege: a csapatokat az alapján sorsolja össze, hogy a tagoknak mennyi az átlag win/loss aránya. Ennek köszönhetően döntően azonos képességű csapatok kerülnek összerakásra.
 • Szintén megerősítésre került, amit korábban csak bizonytalanul írtam a BG-k kapcsán: Ahhoz, hogy jutalmat kapj a végén legalább egy kill-t össze kell hoznod. Tehát nincs az, hogy a kezdőhelyen végig slackeled a bulit.
 • Elvileg a BG vesztes csapat csak abban az esetben nem kaphat medált innentől, ha tényleg képtelenek voltak bevinni akár csak egy kill-t is.

Kategóriák:TERA Online Címke:
 1. rekotye
  március 29, 2011 - 1:25 du.

  Szintén megerősítésre került, amit korábban csak bizonytalanul írtam a BG-k kapcsán: Ahhoz, hogy jutalmat kapj a végén legalább egy kill-t össze kell hoznod. Tehát nincs az, hogy a kezdőhelyen végig slackeled a bulit.

  Lineage-ben is így volt egy ideig, hogy 0 killre lehetett kapni medalt, aztan jött a gracia és mindenki sírt…. 😀

  Viszont kíváncsi leszek, tudnak e valamit kezdeni azzal a bot halmazzal…. :S

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s