Kezdőlap > En Masse > Atari – Mint Észak-Amerikai terjesztő

Atari – Mint Észak-Amerikai terjesztő

Érdekes sajtóközleményt adott ki ma az En Masse Enternatinment. A TERA 2011-es startját konkrétan eladták az Atarinak, mármint a terjesztési (disztribúciós) jogokat. Ezzel a húzással egyrészt az En Masse véglegesítette a szerepét – mint a TERA nyugati kiadója/publisher -.

Bár alapvetően a döntés koránt sem meglepő (márhogy kiadják a terjesztést az Atarinak), hiszen az En Masse mint starter cég, nyilván zéró terjesztési hálózattal és kapcsolatokkal rendelkezik, ennek ellenére az, hogy pont az Atarit választották az némileg meglepő.

Természetesen a sajtóközlemény hatására beindult a rajongói gépezet. Van aki ki nem állhatja, és persze van aki elismerően nyilatkozik az Atariról. Annyit időközben megtudtunk, hogy az Atari ténylegesen csak a terjesztési jogokat kapta meg. Nem ők fogják reklámozni a játékot és semmilyen szolgáltatást nem is fognak hozzá nyújtani (a terjesztésen kívül), ez ugye azért – is – fontos, hiszen az Atari nyilván új szereplő a TERA piacon és nem valószínű, hogy egy cirka fél év múlva várható kiadásra komolyabban fel tudnának készülni. Az En Masse azt is megerősítette, hogy mint Steamen, mint egyéb digitális terjesztési hálózatokon keresztül is elérhető lesz a TERA, tehát az Atari leginkább csak a box terjesztést fogja intézni.

Az egész történetet egyébként az teszi érdekessé, hogy tavaly év közepe óta tudott a GameStop portal ‘hátsó’ információi szerint, hogy az Atari ki fog adni egy ‘Terra Online’ nevű játékot, aminek a tervezett kiadási dátuma 2011. szeptember 7.  Ezeddig mindenki jól elhitette magával, hogy ‘helló, nyugi az egy másik játék, nehogy már bedőlj ennek‘, nos a képlet most egy picit változott… Szeptember 7? Hmm. van már valami programotok szeptember 7-re?


Kategóriák:En Masse Címke: , ,
 1. Des
  március 17, 2011 - 9:34 du.

  Most már van programom! =)

 2. meridian
  március 17, 2011 - 11:57 du.

  akkor a szabadságom arra időzítve 🙂

 3. rekotye
  március 18, 2011 - 9:26 de.

  Kaja és energy ital lezsírozva, pizsiparty megszervezve, állatnak kaja megrendelve, bnő lefoglalva, szék kibérelve, időjárás lefizetve, hogy véletlen se legyen áramszünet…. 😀

 4. Forsaken
  március 23, 2011 - 4:59 du.

  kíváncsi leszek hogy be tartják e.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s