Kezdőlap > VideoBlog > Slayer vs. World – PK videó

Slayer vs. World – PK videó

Na most én postolok a videoblog kategóriába! Találtam egy hangulatos szeletelős videót, amihez még szeletelős zene is párosul. A zene helyett mondjuk kereshetett volna valami mást, de a videó bőven kárpótol. Slayer (ki más…) OWPVP-zik és halomra öl mindent és mindenkit. Ez a videó mondjuk szöges ellentéte a PK-val kapcsolatos közhangulatnak. Slayerünk könnyeden teszi el láb alól az ellenfeleit, egyedül a Berserkerrel gyűlik meg a baja, de másodikra azt is elkaszálja. Ez a videó engem bőven megnyugtat az OWPVP kapcsán, még akkor is, ha a koreai rendszert implementálnák az EU/NA szervereken is.


Kategóriák:VideoBlog Címke: , ,
 1. Szergely
  március 8, 2011 - 7:56 de.

  Óh shit, ezt munkahelyen nem tudom megnézni, pedig igen jól hangzik ^^ Még 9 óra… 😦

 2. Delebriel
  március 8, 2011 - 8:38 de.

  Nem rossz. Igaz a balance sehol sem tart még, de a jellege bejön. Csak nem kellett volna olyan részeket is bevágjon, ahol mobolás közben odasétál és jól hátba*** a másikat.

  • Szergely
   március 8, 2011 - 8:54 de.

   Alapvetően PK videónál azért ez nem olyan meglepő, különben így nézne ki:
   – Szia, szeretnélek lepk-zni, szabad?
   – Persze, csak ezt a mobot még leölöm.
   – Oké, várok.
   – Nem lehetne akkor már duel inkább?
   lol 😛

   • Delebriel
    március 8, 2011 - 12:03 du.

    Lehet én vagyok a GyéPé, de én WoW-ban mindig megvártam míg az ellenfelem nem mobol. Szeretem a fair küzdelmet.

 3. Ritsuka
  március 8, 2011 - 8:45 de.

  hát Szergely, ez imba videó, asszem slayer lesz a mainem XD
  tényleg mint egy assa 2 kezes kardal 😀

  1 kérdés, hány elugrás skillje van a slayernek, ill alapbol az összes kasztnak?

 4. siedrenn
  március 8, 2011 - 9:03 de.

  A vidit nézve nekem is kb 2 dolog jutott eszembe. Vagy az volt, hogy az equipmentek között volt óriási minőségbeli különbség, vagy ami szomorúbb, hogy a balanszot még hírből sem ismeri a játék.

  • Szergely
   március 8, 2011 - 9:08 de.

   Azért nem feltétlen. Előző hírben lévő videókat is csekkold, ahol a zerk küzd a sorcival, vagy a slayert bedarálja a warrior. Nekem egyre inkább az jön le, hogy skill számít leginkább.

   • siedrenn
    március 8, 2011 - 11:01 de.

    Igen, nekem is az jön le, hogy az rl skill számít nagyon, ezért is érdekel ennyire a játék.

 5. Finyak
  március 8, 2011 - 9:20 de.

  Delebriel:a pknak az a lényege, hogy kérdezés nélkül leölöm a másikat, a lehetö legnagyobb görény modon ugy, hogy lehetöleg hozzám se tudjon érni.Itt ilyenröl szo sem volt, hiszen visszaütöttek, tehát pvp volt, mindegy milyen stilusban kezdödött a fight…. Amugy ez a video még szerintem elég keveset mutat a kasztok közti különbségröl, meg teljesen player függö is az egész, na meg gear. Régen Aionban mindenki szidta a gladit, hogy mekkora 0 pvpben, aztán amikor jöttek a jobb gearek,egyre jobban a ruha miatt az egyik legütösebb kaszt lett ami a mai napig is az, viszont vannak olyan gladik, akik tápos cuccban vannak,mégsem tudnak soha nyerni, mivel nemtudják kezelni azt. Itt is tuti ilyesmi lesz a dolog, ha valakinek lesz egy tápos sorcija,és tud is vele bánni, nyilván tud majd olyan pvp videot csinálni, amiben halomra öli az összes kasztot, akkor meg azon lehetne ámulni, nagyon nagy következtetéseket kár levonni egy ilyen kis videobol! Viszont azért az tényleg jo, hogy lehet mokázni a szabadban, nem annyira vészes mint azt a nemrégiben leirtak alapján gondoltam!Jo lesz ez…csak vadászni lehessen:)

  • Ritsuka
   március 8, 2011 - 12:52 du.

   azért aiont ne hozzuk ide plz, ott csak a szó szoros értelmében lévő emberek (retardok) olyanok, de ahhoz a játékhoz mindenkell csak skill nem. és ne hozd fel h te igy bevered meg ugy bevered, mert pisti aki a mobokat ölte világ életében nem fog ellened semmit se csinálni) Aion pvp Gear>RNG>Class

 6. menorel
  március 8, 2011 - 10:02 de.

  Ritsuka :

  1 kérdés, hány elugrás skillje van a slayernek, ill alapbol az összes kasztnak?

  lvl34-ig két elugrás skillje van a Slayernek, az első a simán evasion, amivel a mozgásiránynak megfelelően (alapból előre) ugrik egyet. A másikat ha jól emlékszem, akkor a 20-as szintek elején kapja, annak annyi a lányege, hogy hátra szaltózik egyet, ami közben jól állon rúgja az ellenfelet, amivel stunnolja kb 2mp-re.

  siedrenn :

  A vidit nézve nekem is kb 2 dolog jutott eszembe. Vagy az volt, hogy az equipmentek között volt óriási minőségbeli különbség, vagy ami szomorúbb, hogy a balanszot még hírből sem ismeri a játék.

  Én pont hogy nem éreztem ezt ezen a videón. A Slayer bámulatosan evadeli az ellenfelek támadásait. Többször is moboktól lesérült, vagy mobokkal a hátán loholó ellenfeleket támadott be. Több esetben is az ellenfél még arra sem vette a fáradtságot, hogy szembe forduljon vele, hiszen hátból egy csomó skill nagyobbat sebez/nagyobb a crit esélye.

  • siedrenn
   március 8, 2011 - 10:42 de.

   Igen, azt én is éreztem, hogy azon a Berserkeren kívül nem igazán voltak a helyzet magaslatán az ellenfelek. Főleg a végén azon az 1 v sok szitun látszik, hogy azok igazi pve-huszárok voltak.

   De ha azok a 8ezres sebzések azért figyeltek be,mert háttal voltak a mókusok, és még critical is volt,annak örülök.

  • Ritsuka
   március 8, 2011 - 12:54 du.

   és egy warriornak mondjuk több elugrás skillje van? mivelhogy evasion tank? vagy miben másabb a warrior elugrás skillje?

   • menorel
    március 8, 2011 - 1:10 du.

    Tudomásom szerint annyiban másabb, hogy a warrior escaping evasion skillje alatt a karakter teljesen sebezhetetlen, míg a Slayer valójában csak ténylegesen kiugrik az adott támadás elől, de ettől még az animáció során kaphat sebzést.

   • Ritsuka
    március 8, 2011 - 1:27 du.

    szoval gyakorlatilag minden kasztnak 2 ugrás skillje van, de warriort leszámitva minden kaszt kaphat be esebzést az animácio közben. ha jol értem, hmmmmmmm

 7. menorel
  március 8, 2011 - 12:24 du.

  Delebriel :

  Lehet én vagyok a GyéPé, de én WoW-ban mindig megvártam míg az ellenfelem nem mobol. Szeretem a fair küzdelmet.

  Ez nem is lehet kérdés, ez tényleg így fair. Az már egy másik kérdés, hogy adott egy játék, ahol minden player elvileg a bajtársad a Valykion Föderáció szárnyai alatt. Az egy jó kérdés, hogy ez ilyen viszonyban, ha te mágis nekimész egy bajtársadnak OWPVP címszó alatt, akkor mennyire kell fairnek lenned.

  • Delebriel
   március 8, 2011 - 12:46 du.

   Igaz. Ízlések és pofonok.
   Igazából WoW-ban is gyakorlatilag csak a PvP érdekelt (8 lvl80 kari, ebből 6nak szereztem 2k ratot, egyiknek 2400-at) de soha – és soha alatt azt értem, hogy tényleg SOHA) nem támadtam meg úgy ellenfelet open PvP-ben, hogy teljesen esélytelen legyen. Ez alól persze kivételt képez, ha engem gankelt le miközben behúztam 3 mobot teszem azt. (De ilyenkor már fel voltak készülve a támadásra, szal nem unfair).

   Drhát mindenki másképp játszik, ez is csak egy vélemény. Lehet túl kedves vagyok :), de soha nem jutott még eszembe, hogy csak úgy valakit hátba támadjak minden ok nélkül mobolás közben.

 8. Szergely
  március 8, 2011 - 12:58 du.

  Delebriel :
  Lehet én vagyok a GyéPé, de én WoW-ban mindig megvártam míg az ellenfelem nem mobol. Szeretem a fair küzdelmet.

  Én is jobban szeretem a fair küzdelmeket, de a PK-zást fairként lejátszani kissé értelmetlennek tartom. Gyakorlatilag ugyan az, mintha dueleznél, csak még egy fincsi kis debuffot is kapsz az udvariasságodért, plusz bármikor rád ugorhatnak többen is – büntetlenül. Ellenséges frakció esetében más a helyzet, de ha PK-ról van szó, akkor nem a fairség az elsődleges szempont szvsz.

 9. Finyak
  március 8, 2011 - 1:22 du.

  Amiröl Delebriel beszél az PvP, a PK megint más, ott az a léyneg hogy esélye se legyen az enemynek.

 10. menorel
  március 8, 2011 - 2:05 du.

  Ritsuka :

  szoval gyakorlatilag minden kasztnak 2 ugrás skillje van, de warriort leszámitva minden kaszt kaphat be esebzést az animácio közben. ha jol értem, hmmmmmmm

  Szó sincs erről, mindösszesen a warriorról és a slayerről volt szó. Ezek közül is inkább csak a Slayer kapcsán tudok nyilatkozni. A priestnek is van egy ilyen elugrós skillje (fiery escape), de pl. a mystic teleportálni tud. Tehát egyáltalán nem sablonszerű a classok evasion skill készlete. Ott van jó példának ugye a Lancer és a Berserker. Ők ugye nem elugrálnak, hanem a fegyverükkel/pajzzsal blockolják a bejövő sebzést, ehhez szintén skill-t kell aktiválni és fenntartani.

  • Ritsuka
   március 8, 2011 - 8:01 du.

   köszi 🙂

 11. március 8, 2011 - 8:19 du.

  Ahogy én töröm az agyam (már lejárt a koreai előfizu, így megnézni nem tudom) úgy rémlik, hogy rangernek is két elugrása volt. Bár lehet tévedek. Az egyik sima hátraugrás, a másik sebzi az ellenfelet.

 12. Szergely
  március 8, 2011 - 9:45 du.

  Nah végre sikerült megnéznem 😀 Jó kis harcok ezek, a gladis visz mindent 🙂 És még unfairnek sem mondható, a PK-incomingos visszaszámlálás miatt 😛
  A végén milyen agresszor lett a slayer, alig hp-val hogy nekiugrott az arra lovagló panda sorcinak lol xD

 13. Gerappa
  március 9, 2011 - 1:52 de.

  És hol van a csókáról a pk debuff?
  Nem arról volt szó h pk után csökken a sebzése atk speedje amit egy buff jelez?

  • Ritsuka
   március 9, 2011 - 10:15 de.

   amit itemmel leszedhetsz, valoszinüleg volt nála item

  • menorel
   március 9, 2011 - 11:08 de.

   Franc se tudja 🙂 Majd ha végre ki tudom próbálni ezt a részt, akkor okosabb leszek.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s