Kezdőlap > Blog > Community: Akkor még egyszer…

Community: Akkor még egyszer…

Az ismétlés a tudás anyja, úgyhogy akkor fussunk neki még egyszer: immáron két hete megjelent a blogon egy post “Szolg.közl.: Community, No Moar!” címmel. A post nem volt túl hosszú, sőt kifejezetten rövid volt, ennek ellenére úgy érzem, meg kell, hogy ismételjem annak a harmadik mondatát:

A továbbiakban szeretnék a blogot teljesen mentesíteni mindenféle community/guild propagandától, ezt kéretik tiszteletben tartani.

Akkor most ismételten megkérnék MINDENKIT, hogy a fenti kérést tartsa tiszteletben. Mindennek megvan a maga helye, na ez a blog nem az… Kérném, hogy a blog ezen irányú szuverenitását továbbra is tartsa tiszteletben mindenki. Nyilván továbbra is meg lehet próbálni egyensúlyozni ama bizonyos határvonalon, de a jövőben kérdés és jelzés nélkül fogom törölni azokat a commenteket, amik esetében úgy érzem, hogy sérül a blog ez irányú függetlensége. Ez egy blog, a ‘mi’ blogunk. Az olvasóknak megvan a joguk, hogy szabadon véleményt alkossanak, nekünk ‘bloggereknek’ meg megvan a jogunk, hogy szabadon töröljük a kommenteket. Ezt, csak azért írtam le, hogy ne legyen ebből később félreértés…


Kategóriák:Blog Címke:
 1. Ritsuka
  március 5, 2011 - 1:14 de.

  meno, nem tudom ez mennyire érinti ezt a dolgot bár szerintem semennyire, nekem a kérdésem az lenne, hogy csináltok-e majd Magyar klánt mint Aionban, vagy egy internationalt esetleg?

  • menorel
   március 5, 2011 - 1:24 de.

   Nem lesz ‘Variance’ guild a TERA-ban. Legalábbis én nem tervezek csinálni. Több magyar guild kezdeményezés is volt már, de ilyen-olyan okokból kifolyólag, jelenleg egyetlen guild folytat aktív recruitot a legjobb tudomásom szerint. Ez a guild a blogon már korábban többször is promótált Fearless guild.

 2. terafearless
  március 5, 2011 - 1:23 de.

  jó akkor végszóként csak annyit hogy szeretem volna egy kis segítséget adni mivel akkor nem is írhatom hogy hol lehet segítséget kérni csak annyit írnék akkor hogyan ismertessem meg a guildet a vagy más guildek hogyan ismertessék magukat ha az az oldal ami magyarok leginkább olvasott blog ja azt nem engedi így csak az jöhet hogy ha csak a varianc indít guildet akkor a többit nem is ismerik meg az emberek csak hosszas keresés után.

  • menorel
   március 5, 2011 - 1:30 de.

   Mint azt már korábban oly sokszor leírtam, nem lesz a TERA-ban ‘Variance’ guild. Az egy egyszeri buli volt az Aionban, szép volt, jó volt köszi. A többi problémával meg nem tudok mit kezdeni. Nem akarom, hogy a blog/jómagam megint kereszttűzbe kerüljön/kerüljek guildek egymás közötti civakodásának és megint az legyen, hogy én köszönjem már meg, hogy egyáltalán blogolhatok a nagy guildek és nagy emberek árnyékában.

  • Hondo
   március 5, 2011 - 6:34 de.

   Azt nem értem, hogy….. (self censorship) Áh, inkább hagyjuk.

  • Szia!
   március 5, 2011 - 4:34 du.

   Szia!
   Azt szeretném kérdezni, hogy van e mód a játék ingyenes kipróbálására? Ha igen akkor kéne egy rövid leírás, hogy hogyan. Ha nincs rá mód, akkor azt szeretném megkérdezni, tudsz e valamit róla hogy idővel indul e törtszerver?
   Válaszod előre is kösz!
   (Ezt a kérdést már egyszer feltettem, de nem találtam rá választ, sőtt a blogot sem ahova feltettem a kérdést. =).

   ***szerk(by Menorel): Ennek az az oka, hogy már az előző beírásod is moderálásra került. Ez a blog a TERA official verziójával foglalkozik. Nem szeretnénk, ha a blogon bármilyen szinten is előkerülne a tört szerverek témája. Kéretik ezt tiszteletben tartani.

 3. ozi
  március 5, 2011 - 1:33 de.

  Ámen atyám

 4. Szergely
  március 5, 2011 - 9:49 de.

  Új guild recruitot van szerencsém bejelenteni! A Loli-koli néven megalakult guild tagfelvételt hirdet! Célunk, hogy egyesítsük a szerver összes elin játékosát éppen ezért alapfeltétele a tagságnak, hogy elin legyél! Indíts te is miniszoknyás-nyuszifüles loli elint és csatlakozz hozzánk!

  Üdv:

  popori PedoBear

  • Des
   március 5, 2011 - 11:19 de.

   Fail?

   • Szergely
    március 5, 2011 - 11:51 de.

    Most miért…

   • menorel
    március 5, 2011 - 11:52 de.

    Kinek fail? Szergelynek, aki lazítva a hangulatot csinált egy vicces kamu recruit commentet, vagy annak akinek nem esett le hogy ez csak vicc? 🙂

  • Ritsuka
   március 5, 2011 - 12:44 du.

   kedvenced mikor lootol a kari mi? XD

 5. március 5, 2011 - 12:38 du.

  JAJ! Én azthittem REAL! Pedig már meg is csináltam a karaktert, olyan kis aranyos tündibündi xDDD

 6. Szergely
  március 5, 2011 - 12:55 du.

  Vicc? Halálosan komoly volt 😦 Még promó videó is van a guildhez:

 7. Ritsuka
  március 5, 2011 - 1:28 du.

  ez beteg 😀

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s