Kezdőlap > TERA Online > Tera-KOR Trial/kipróbálható verzió

Tera-KOR Trial/kipróbálható verzió

update#1: Mivel a community oldalról törlésre került a topic, ezért Imnoteph jóvoltából direktben is hozzá lehet férni az eredeti posthoz: http://imnoteph.wordpress.com/2011/02/22/test1/

Korábban már írtam itt a blogon, hogy február végéig lehetőség van kipróbálni a koreai TERA-t bárkinek. (Már persze úgy bárkinek, hogy akik rendelkeznek hozzá a megfelelő ‘előfeltételekkel’.) Imnoteph – a Resistance is Futile! guildből – lepett meg egy részletes leírással a Community oldalon, ami részletesen bemutatja és képekkel illusztrálja a próba verzió beizzítását. Mivel a bemutató több olyan dolgot is tartalmaz, ami finoman szólva is de karcolgatja a legalitás határait, ezért egy az egyben nem rakom ki ide a blogra. De a “Guild: Resistance of Fuile!” community oldal második lapján bárki megtalálhatja és kipróbálhatja. Sok sikert hozzá. Ezúton ragadnám meg a lehetőséget, hogy egy-ízben köszöntsem és sok sikert is kívánjak az RoF! guildnek a toborzáshoz, valamint a játékhoz.


Kategóriák:TERA Online Címke: , ,
 1. Des
  február 20, 2011 - 9:14 du.

  OMG! Holnap megnezem xP

 2. Pannahax
  február 20, 2011 - 9:24 du.

  Az Aionnal együtt sajnos az aionos blog is meg van halva, úgyhogy rászántam magam, hogy megnézzem ezt a teraizét. Amit eddig olvastam az egyik oldalról nagyon impozáns, más részről viszont eléggé lehangoló. Utóbbi azért, mert ez a játék nagyon nem olyan lesz mint az Aion. Majd valahogy kiheverem. A kezdetek óta tolom az Aion-t és tudom, hogy az igazán jó guildekhez a legelején érdemes csatlakozni. Milyen magyar guildek vannak, akik már most elkezdték a recruitolást és ki is húzzák legalább a startig? Csókolom.

  • február 20, 2011 - 9:57 du.
  • Szergely
   február 20, 2011 - 10:06 du.

   Pedig ha jobban belegondolsz milyen szerepet is töltenek be a légiók Aionban? Összecsoportosítanak x embert, mindenki kap egy légiós köpenyt és rendelkezésre áll egy külön csatorna légió chat-re. Semmi egyéb jelentősége nincs neki (medál osztást nem sorolom ide, egy vicc az a rendszer). Akkor is jól elvan az ember, ha egyedül van egy terebélyes friendlist-tel, ahonnan rendszeresen hívják instázni, pvp-zni, siegelni, semmilyen contenttől el nem esik azzal, hogy nem légió tag.
   Ezzel szemben Terában már állhatnak ellenséges és szövetséges viszonyban is a klánok, nagyon nem mindegy, milyen guildben van az ember, milyen politikát folytatnak az adott helyen. GvG szempontjából is egyértelmű a dolog… Persze ezek nem újkeletű dolgok (viszont beváltak), és még remélhetőleg bővítik a guildekhez kötött feature-ök listáját.
   Alapvetően nem RvR (race vs. race) típusú játékról van szó, ami talán kevesebb lehetőséget hagy a zergelésre és ez egy igen nagy piros pont nálam 🙂 De persze majd a gyakorlatban kiderül hogyan fog működni a móka, nagyon várom, hogy kipróbálhassam 🙂

  • Szergely
   február 20, 2011 - 10:15 du.

   De amúgy igazad van, kezdőként az elején tényleg fontos hova kerül az ember Aionban is, csak egyszerűen bosszant mennyi ziccert kihagytak a készítők.
   Sry a dupla offért 😀

 3. Pannahax
  február 20, 2011 - 10:37 du.

  Az endgame szempontjából egyébként igazad van. De a szintezés és a játék megismeréséhez fontos a jó guild. Valami olyan guild lenne jó, ahol nincs idióta szabálylabirintus és nem egy rakás önjelölt egoista próbálja elhitetni velem, hogy ami neki jó az nekem is jó, még akkor is, ha egyébként teljesen egyértelmű, hogy az nekem nem jó.
  attyspocak: Köszönöm a linkeket. Még csak két guild kezdeményezés van ennyivel a start előtt? Érdekes.

 4. Tyron
  február 21, 2011 - 12:20 de.
  • menorel
   február 21, 2011 - 12:57 de.

   Ezt most reméljük, hogy egyetlen TERA Lore buzi sem olvasta, mert különben biztosan a szívére venné, hogy le ‘vegas’-ozod a Callidanak állított emlékművet, aki a Castanic faj legnagyobb hőse volt és egyben a faj megmentője is, aki 3 napon keresztül tartotta vissza maréknyi csapatával a Shrouded Rose alatt a több ezer fős kalóz és démon vegyes támadó rajt. 🙂
   Egyébként mi a helyzet BennyLavaban, Narutonak sikerült már kibannoltatnia magát innen is? 🙂

 5. Tyron
  február 21, 2011 - 9:03 de.

  Egyelőre nem:D

  Van itt valami feszültség, amivel nem vagyok teljesen tisztában. Csak az egyik klántárs kotyogott valamit durcásan, hogy sokan átmentek a Fagphoticba (amúgy Aphotic). Néztem aionsourceon és ez valami nagy asmo klán volt, aztán ebből kisilabizáltam, hogy valószínűleg a BLt is utolérte valamiféle dráma a közelmúltban, fasza, hogy pont hozzájuk joinoltam. Amúgy amennyit onlinea Naruto, csodálnám ha lenne ok, amiért bannolnák.

  Codexesek közül végre találtam 2 arcot, akikkel tudunk menni, de természetesen egyik sem healer és a nagy elitek öléséhez azért nem ártana. Ettől függetlenül így is megoldjuk.

 6. Casseya
  február 23, 2011 - 12:14 de.

  Üdv mindenkinek!
  Nekem sajnos mindegyik link(az update-s is) halott. Repost plox?

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s