Kezdőlap > Lore > Magyarázzuk a bizonyítványt: Az Elleon Story

Magyarázzuk a bizonyítványt: Az Elleon Story

Akik figyelmesen követik a blogon előkerülő TERA Lore témákat is, azok talán furálhatták, hogy hova tűntek az Elleon naplók, akik mégjobban figyelnek, azoknak az is szemet szúrhatott, hogy nem csak nálunk van nagy ‘kuss’ Elleon fronton, hanem a hivatalos források is tavaly november óra mélyen hallgatnak a story line egyik legfontosabb testvérpárjának (Elleon és Kubel) a történetéről. Hogy mi is történt pontosan? Nagyon jó kérdés, de az biztos, hogy tavaly valaki az EnMassenél nagyon csúnyán benézett valamit…

A dolog azzal kezdődött, hogy a Massively hasábjain megjelent egy post, amiben bemutatták a TERA lore fontosabb alakjait, így természetesen Elleont és Kubelt is. Akkor kisebb felhördülést okozott, hogy Elleonból hirtelen high elfet csináltak, de nem ez volt a legnagyobb meglepetés, sokkal érdekesebb volt, hogy Kubel és Elleon nevét a cikkben konkrétan felcserélték. Oké, biztos összekeverték… Tudja a franc. Erre még decemberben kijött a kOBT koreai trailer, amiben többször elhangzik Elleon neve, aki meglepő módon a két kardját lóbálja. Teszi azt annak fényében, hogy az eddig megismert Lore szerint ő egyébként kutató/sorcerer trainer. Ekkor Corival közösen elkönyveltük, hogy biztos mi értettünk félre valamit. Megnyugtatásunkra az EnMasse által kiadott videóban a warriornál már a Kubel név szerepelt, majd ezek után kiadta a fordítást a Frogster is, amiben viszont mégis Elleon név szerepelt. Kb. itt jutottunk arra Corival, hogy itt most valaki valamit nagyon elcseszett… Az egész eredménye egy majd 3 hónapos hallgatás volt, aminek keretei között az Elleon történet folytatását is jegelték.

Ma a TERA-Online blogon megjelent egy bejegyzés David Noonan-tól, amiben előadja, hogy milyen fura az amikor közösen írnak egy történetet a világ minden részén és milyen fura az, amikor pl. egy jól hangzó karakter név valami nagyon zavaró dolgot jelent egy másik néven. ÚGYHOGY ezen kellemetlenség feloldására Elleon-t inkább átnevezték Leander-re, míg Kubel-t vajon mire? Hát persze hogy Elleon-ra. Bámulatos, hogy milyen szépen megmagyarázta, hogy ezt eddig csúnyán benézték.

Lényeg az, hogy a kutató/sorcerer neve a továbbiakban Leander lesz, míg a military officer testvére pedig Elleon. Így már a nevek és a hozzájuk kapcsolt karakter háttér végre helyre került.

Mindehhez kapcsolódóan bejelentették, hogy hamarosan újra indítják az ‘Elleon Story’-t. Mely továbbra is Elleon története lesz, csak már nem a kutatóé hanem a warrioré, aki eddig a történetben a háttérbe szorult, viszont a játék storylinejában ő kapja a komoly szerepet, így logikus, hogy a történetet inkább rá – kellett volna – építeni… (Ezt egy picit csúnyán benézték az EME-nél…)


Kategóriák:Lore Címke:
 1. február 18, 2011 - 6:20 de.

  Ez mennyire gáz, hogy így hebegnek össze vissza! Ráadásul tényleg egy növényről kellett elnevezni? Nem volt egy ember sem a csapatban aki egy fantázia nevet kitalált volna a régi helyett, ha már akkora baj volt vele?

 2. nithaex
  február 18, 2011 - 9:01 de.

  Ennek a fele sem tréfa 😀 Azt se értem amit már te leírtál, nem hogy azt amit ők próbáltak leírni 😀 Kínos, de ez a történet nekem eddig teljesen kimaradt :S Lehet ez még azelőtti project hogy megtaláltam a blogot? 🙂

 3. rekotye
  február 18, 2011 - 10:32 de.

  Nah végre tényleg a helyére került minden tényleg, remélem most már szépen rendszeresen és HELYESEN folytatják a ‘legendát” 🙂 Kíváncsi leszek rá 🙂

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s