Kezdőlap > TERA Online > Dead End Thrills – fotóblog

Dead End Thrills – fotóblog

A DeadEndThrills fotóblog még január elején tett közzé egy 300 fotóból álló galériát, amiben bemutatják a játék legszebb oldalát. A galéria természetesen island of dawnnal kezdődik és egészen Pirate Grottoig halad. Tehát nagyjából lvl35-ig bezárólag lehet megtekinteni, hogy egy fotó guru vállogatását. Kellemes bogarászást. Dead End Thrills – The Exile Realms of Arborea : TERA


Kategóriák:TERA Online Címke: ,
 1. Vekerur
  február 12, 2011 - 10:08 de.

  Ez a hajós kép valami csodálatos…

 2. Delebriel
  február 12, 2011 - 11:37 de.

  Basszus nem kis munka lehet ezt megmodellezni, textúrázni, stb. 😀

 3. Des
  február 12, 2011 - 12:53 du.

  :o!! Azta a..! Ember, ez valammi fenomenális! Nem bírok várni az FGT-ig.. 🙂

 4. Finyak
  február 12, 2011 - 2:39 du.

  Bocsi az offért de semmi idöm átnyálazni az oldalt mostanában,csak egy röpke kérdésem lenne: mizujs az end game tartalommal,van már valami? Ha volt rola szo pls egy link vagy akármi de komolyan 1-2 perceim vannak csak erre kökk és sry!

  • Hondo
   február 12, 2011 - 3:28 du.

   End game tartalom? Még el sem jutot Európába a game ,de már a vége érdekelne? Amennyit én tudok, jellemző mostanság, hogy a kiadához képest jelentős tartalom mennyiséggel bővülnek az online játékok. Vagyis előfordul, hogy endgame tartlom a kiadáskor még nem publikus. Esetleg nem is létezik.

 5. Finyak
  február 12, 2011 - 4:29 du.

  Köszi Hondo, egy értelmes hozzászolásra számitottam de nem baj, majd jövöhéten átnyálazom az oldalt mert látom te vakon vagy és most nincsen idöm azt se nézni hogy válaszolt-e vki értelmes:)

  • Hondo
   február 12, 2011 - 6:32 du.

   Igen! Részben vakon vagyok! A filmeket sem az utolsó öt perc elemzésével kezdem ez nézni. Ez van. Ha neked nem voilt érthető, amit leírtam és ezért nem tartod értelmesnek, az nem engem minősít.

  • menorel
   február 12, 2011 - 9:41 du.

   Finyak: Nem, ennek a játéknak nincs endgame contentje és nem is lesz. Szerintem nyugodtan spórold meg magadnak azt a terhet, hogy akár csak hetente egyszer is végig kelljen olvasnod ezt a blogot. Megértjük, hogy neked már erre sincs időd.

   • február 13, 2011 - 1:44 de.

    OFF: Hihi. 🙂

    hondo: Ne ülj fel minden .. (áh, inkább hagyjuk)

    ON: Kava kis gyüjtemény!

 6. február 12, 2011 - 11:47 du.

  Azta *********** Ez Lenyűgüzőőő !!!!! Tényleg nagyon nagy Grat annak aki csinálta 😀

  • Tanus
   február 13, 2011 - 10:39 du.

   thumbs up!!:) tényleg köszi érte, meg a postért!:P

 7. Sagrath
  február 13, 2011 - 11:24 de.

  Hát végignézve a galériát igen csak viszket a tenyerem hogy bepötyögjek egy két digital kódot és megvásároljam a KOR verziót :)) Csak az a bajom még mindig hogy azok a karakterek amiket ők irásra használnak engem még mindig nagyon zavar lol.Igy ha ilyen anyagok jönnek egyre türelmetlenebbnek érzem magam és nem tudom, hogy sikerül e kivárni az EU presentjét.NAgyon durva a felhők olyan szinten vannak megoldva pl csak egy kis szösszenet, hogyha VR szemüvegben tolnád a játékot akkor teljesen elvinne abba a világba és az agyat totális mértékben átcseszné.Elhinnéd, hogy abban a világban élsz és nem a földön.Mély tiszteletem a programozók, a grafikusok, a látványtervezők, a modellezők, etc felé mert a képeken csorgatva a nyálam egy nem mindennapi látványvilágú játékot hoztak össze!!!!Néhány Képen a növényzet is olyannira durván meg van csinálva, hogy szinte érezni az egészet mintha csak ott állnál.Igy nézve a játékot áén már biztos vagyok abban is, hogy a max lvlt én legalább 3 hónap ha aktivan nyomom is mert itt aztán van mit nézni :))))Vizuális orgia az egész.Remélem a többi tartalma is úgyanilyen szinvonalas lessz mint az egész látványvilága…..

 8. Sagrath
  február 13, 2011 - 11:26 de.

  Ja és Meno köszi. hogy ezt a galériát megosztottad velünk….Megyek is vissza szemeket kifolyatni 🙂

 9. TokodBokom
  február 13, 2011 - 12:00 du.

  Vizualis orgia es itt veget is er a jatek egyenlore. Sajnos…

  • Sagrath
   február 13, 2011 - 9:13 du.

   Remélhetőleg ez majd mire ide ér addigra változik.Szerintem a KOR az egyenlőre egy nagy fizetős OPEN BETA 🙂

 10. Finyak
  február 13, 2011 - 2:00 du.

  Meno, ne legyél cinikus! Most jelenleg 1-2 percem van minden nap,ez késöbb változni fog persze, de érdekelnek a TERA dolgok, eddig nem volt end game tartalom és érdekelne hogy mit tettek eddig ezügyben, ennyi, nem kell tulspirázni és cinikusan válaszolni, töled ezt nemvárnám, álltalában te átszoktad látni a dolgokat és normálisan válaszolni, szal pls ezt hagyd mert nem rád vall!

  • menorel
   február 13, 2011 - 4:11 du.

   Ebből is látszik, hogy mennyire kiismerhetetlen vagyok. Kb 2 hete volt itt téma, hogy még mindig ismeretlen a Tera endgame contentje, hiszen a kRetail starttal is csak lvl50-is engedték a szintezést. Két hét alatt annyit tudunk csak meg, hogy a következő nagy update-t áprilisra tervezik (ekkor fog ugye lejárni az első 3 hónapos előfizu csomag). Nyilván ki lehet találni, hogy a következő update a lvl60-as szint és észak-shara engedélyezése lesz. Addig szinte biztos, hogy nem várható semmi nagy csoda.

  • Tanus
   február 13, 2011 - 10:17 du.

   lényegében még nincs semmi “konkrét”, csak ami eddig is tudható volt, szal Hondónak igaza van, igaz a tálalás nem éppen megfelelő volt..:P Vagy nem publikus, vagy még nincs..:)

   • Hondo
    február 14, 2011 - 6:24 du.

    Mi volt rossz a tálalásban?

 11. Imnoteph
  február 14, 2011 - 6:54 du.

  Hando: hagyd szerintem, nem ér ennyit.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s