Kezdőlap > Egyéb > Aion magazin – WTF? (via Variance – Hungarian Aion Blog)

Aion magazin – WTF? (via Variance – Hungarian Aion Blog)

Mivel ez a téma esetleg sok régi aion játékost is érinthet, akik már nem olvassák megfelelő intenzitással az Aion blogot, ezért ezúttal ‘reblog’-olom ezt a postot ide a TERA blogra is:

Cori most jelezte, hogy a hétvégén a paypalon keresztül az Aion magazin kiadó cég szó nélkül leemelte a magazin következő éves díját. Akik anno megvették a szárny és egyéb jóságok miatt a magazint, azok nagyon gyorsan villanjanak fel a magazin oldalára és sürgősen cancelezzék az előfizetést, ha nem szeretnének úgy járni mint Cori. Hosszú diskuráció után sikerült visszaszereznie az összes 85%-át, a maradékot lenyúlták 'kezelési költség'-ként. … Read More

via Variance – Hungarian Aion Blog


Kategóriák:Egyéb
 1. Sagrath
  január 31, 2011 - 9:24 de.

  Na ezt nevezem pofátlanságnak.Hála égnek én ilyenekre nem fizettem elő,és az előfizetést is csak havi rendszerességgel engedélyezem igy akkor szüntetem meg amikor csak akarom.PAyPal-t soha nem preferáltam mert az még + lehúzás és semmivel sem biztonságosabb mint simán debit cardal becsengetni az összeget.Cori legalább visszakapott valamennyit a pénzéből de az meg pofátlanság hogy igy is megsarcolták KEZELÉSI költség gyanánt.

  • Hondo
   január 31, 2011 - 1:33 du.

   Semmi pofátlanság nincs ebben. Cori “hibázott”, ha ez hiba egyáltalán. Sőt, azzal ,hogy vissza fizették a 85%-áz, szivességet tettek.
   Nekem jóideje van privát célra – pl. játékok fizetése, ebay néha napján – Paypal-om és még soha egy forintomba sem került. Sőt, egy alkalommal ennek köszönhettem, hogy nem tudott lehúzni egy szerver üzemeltető. Mert a Paypal-ban van rá lehetőségem, hogy vissza vegyem a lét, ha nem teljesít az üzleti partner, ellentétben a sima káretyás fizetéssel.

 2. Cori
  január 31, 2011 - 9:46 de.

  Elismertem, hogy az én butaságom volt, mert recurring payment volt beállítva (bár nem emlékszem, hogy anno így állítottam volna be…) és a “kedves” ügyintéző is leírta milyen butaságot csináltam hiszen szépen le van írva valahol, hogy egyébként nincs pénzvisszatérítés stb., de csak nekem, csak most visszafizetik 7 napon belül. Btw, pénteken történt a dolog, akkor szóltam és pár órával később már vissza is jeleztek, majd szombaton kaptam a “kedvező” választ és ma jött meg a refund paypal-re.

  • Gerappa
   január 31, 2011 - 11:27 de.

   Hol állítom át Recurringról? Nemigazán találom.

  • Hondo
   január 31, 2011 - 1:36 du.

   Két lehetőséget látok a tévesztésre: 1, alapértékként erre van beállítva a kitöltő from, amit elnéztél. 2, nem nézted el, de alapértékre ez van beállítva, amire vissza áll, ha valamiért újra kell kezdeni a kitöltést. Mindkettő lehetőség gázos, mert alapértékre üres mező kéne legyen, aztán majd én eldöntöm, de hát ez már így történt. Nekem az AION előfizum (magazint nem vettem) havonta le volt vonva automatice, azátn amikor abba hagytam, simán cancel. Nem volt dong, nem vontak többet semmit.

 3. Tanus
  január 31, 2011 - 10:06 de.

  poor-poor Cori!:( de a lényeg, hogy végül ‘jól’ sült el..

  • január 31, 2011 - 3:10 du.

   Így van xD Legalább a 85%-át vissza kaptad 😀 😛

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s