Kezdőlap > Blog > Hírszerző verseny (emlékeztető)

Hírszerző verseny (emlékeztető)

Másfél hét már eltelt a kOBT-ből és ezeddig is már szép számban érkeztek infók, postok, videók, stb. amivel a jelöltek részt vesznek a hírszerző versenyben is. Emlékeztetőül a verseny részletei:

Hírszerző verseny

Igen fontos pillanata lesz a játéknak a kOBT, hiszen most először fogják a játékot teljesen ‘zöldfülűek’ is tesztelni. Biztos vagyok benne, hogy lesz bőven negatív és pozitív kritika is. Hogy ezeknek minél szélesebb spektruma érje el az olvasókat, ezért egy felajánlást tennénk:

Még mielőtt elégedetlen pislogások érnének bennünket, nyilván a versenyből nincs kizárva senki, nem kell hogy legyen kOBT accountod. A nyugati közösség eddig már több mint 20 livestreamet lőtt fel (legalábbis amiről tudok is) és az információk minden fórumon ömleni fognak.

Hogyan lehet pályázni?

Erre több lehetőséged is van:

 • Ha értesz wordpress-hez vagy nem riadsz vissza attól, hogy az egyébként ‘szefó’-sok szintjére lebutított szerkesztőségi rendszert használd (amivel minden második tini bloggolja a szíve bánatát), akkor dobj egy e-mailt a menorel kukac variance pont hu email címre és kapsz egy ‘contributor’ hozzáférést valamint egy gyorstalpaló doksit. Ezt követően a kOBT alatt szabadon tudsz postolni (a szerkesztők jóváhagyásával).
 • Ha nem akarsz folyamatosan postolni, akkor sem vagy kizárva a játékból, hiszen gyakran igaz, hogy a ‘kevesebb több’, vagy ha már… akkor ‘egy szó többet ér…’ bla-bla. A versenyen ugyanúgy részt vehetnek azok is, akik mindösszesen egyetlen velős beszámolót írnak a játék élményeikről. A beszámolókat legegyszerűbb ha e-mailben küldöd el a menorel kukac variance pont hu email címre.

Hogy ki győz?

Az akinek a munkásságát a kOBT alatt leghasznosabbnak, legértékesebbnek ítéli meg a blog szerkesztősége (Cori, Nimród és jómagam). Csak, hogy tiszta legyen, nem az a célja a pályázatnak, hogy legyen még 30 darab beszámoló, ami leírja, hogy mennyire jó a TERA. Ha valakinek a szemében megbukik a TERA, vagy csak egyszerűen nem azt kapja amire számított és ezt írja meg, akkor azzal ugyanúgy győzhet. A negatív kritika ugyanúgy jó kritika, ha őszinte, alapos és jól végiggondolt, levezetett!


Kategóriák:Blog Címke: , , ,
 1. Gerappa
  január 20, 2011 - 4:16 du.

  Ez nem idetartozik de komolyan ilyen petje van a mysticnek?


  Eddig is opnak tűnik a mystic..de egy ilyen pettel? odaugrik a mobhoz és 4kt belever..ez mi???

 2. Gerappa
  január 20, 2011 - 4:26 du.

  Szegény orkok meg 6,5kssebzést kapnak… Lancerral pvpztem egy mystic karival nemcsinált mást csak rámrakta a dotot meg rámküldte a petet szaladgált egy kicsit és megpurcantam. Bár azt hozzá kell tenni, hogy a gépem miatt szaggatt a játék.. esélyem nem volt elkapni. Remélem lesz ez ellen a dot ellen valami…szerintem túl sokat sebez.

 3. Sagrath
  január 20, 2011 - 6:31 du.

  A mysticnek ahogy nézem tényleg van ilyen faja kis petje de csak 10 summonolható és 10 min CD-n van utánna.

  • DrSorin
   január 20, 2011 - 6:50 du.

   ez hulyeseg h csak 10 summonolhato, azt irja h 10sec-ig van fent es 10 perces CD-n van!

   • Imnoteph
    január 20, 2011 - 6:53 du.

    szerintem ő is ezt akarta írni, csak a 10 után kimaradt a “secre”.

 4. Gerappa
  január 20, 2011 - 6:36 du.

  Hogyh csak 10?

 5. Imnoteph
  január 20, 2011 - 6:52 du.

  10 percenként tudod megidézni 10 másodpercre. Szóval van is meg nincs is. Kb a 10 másodpercbe belefér hogy üssön egyet aztán el is tűnik, de persze az az egy az elég bivaly ütés.

 6. Tanus
  január 20, 2011 - 7:03 du.

  szerintem az csak ilyen vészhelyzetes mob.. talán beagrózza a fél világot, addig meg megtudsz lépni a színhelyről..:) másra nem hiszem hogy elég 10mp..:)))

 7. Gerappa
  január 20, 2011 - 7:22 du.

  Csak gondolni kell a batlegrundra is…egy mass pvpben odalök egy-két ilyen 6,5ks sebzést területre…el is dől a kimenetele a pvpnek.

 8. Kívülálló
  január 20, 2011 - 7:33 du.

  A sok hír között nem csak a Tera érdekel hanem az is hogy ki milyen stílusba adja elő a hírt . Győzzön a legjobb 😀 Hajrá

 9. Sagrath
  január 20, 2011 - 7:47 du.

  jaja igen a sec lemaradt bocsi

 10. Sagrath
  január 20, 2011 - 7:48 du.

  másik igen kajakosat üt de el is kell, hogy találjon ahhoz hogy ezt a tetemes sebzést bevigye egy PvP alatt

 11. január 23, 2011 - 4:09 du.

  Kobt lelőve. Lássuk a még nem publikált pályaműveket! 🙂

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s