Kezdőlap > Blog > kOBT start… már csak alig 5 óra!

kOBT start… már csak alig 5 óra!

Azt gondolom, hogy az összes kOBT-re bejutott hazai ‘tesztelő’ már izgatottan várja a startot. Bárhogy is számolom, alig 6 óránk maradt a startig. Akartam volna még néhány gyorstalpalót összehozni a játékról, mert bőven volna még mit segíteni, de ez sajnos egyéb problémák miatt nem sikerült. Kreativitás és a leleményesség. Kb ez kell ahhoz, hogy egy koreai nyelvű játékban a nyelv ismerete nélkül bármit is elérj. Ha jól számolgattam, akkor 30 magyar játékostársunk lesz az kOBT ideje alatt.

A kOBT alatt Dante vállalta, hogy livestreamet üzemeltet, mely hamarosan (este 8-kor) itt a blogon is meg fog jelenni. (Szemfülesebbek szerintem már most is megtalálhatják.)

Természetesen amennyire energiám és állapotom engedi én is folyamatosan postolni fogok és ne feledjétek a twitter csatornáinkat sem, ott is lesz biztos sok-sok érdekesség. Persze nem utolsó sorban de ott van még a TeraVariance youtube channelünk is, ahol Corival gondoskodni fogunk róla, hogy a tesztelés legérdekesebb pillanatai videó formában is elérhetők legyenek.

Hírszerző verseny

Igen fontos pillanata lesz a játéknak a kOBT, hiszen most először fogják a játékot teljesen ‘zöldfülűek’ is tesztelni. Biztos vagyok benne, hogy lesz bőven negatív és pozitív kritika is. Hogy ezeknek minél szélesebb spektruma érje el az olvasókat, ezért egy felajánlást tennénk:

Még mielőtt elégedetlen pislogások érnének bennünket, nyilván a versenyből nincs kizárva senki, nem kell hogy legyen kOBT accountod. A nyugati közösség eddig már több mint 20 livestreamet lőtt fel (legalábbis amiről tudok is) és az információk minden fórumon ömleni fognak.

Hogyan lehet pályázni?

Erre több lehetőséged is van:

 • Ha értesz wordpress-hez vagy nem riadsz vissza attól, hogy az egyébként ‘szefó’-sok szintjére lebutított szerkesztőségi rendszert használd (amivel minden második tini bloggolja a szíve bánatát), akkor dobj egy e-mailt a menorel kukac variance pont hu email címre és kapsz egy ‘contributor’ hozzáférést valamint egy gyorstalpaló doksit. Ezt követően a kOBT alatt szabadon tudsz postolni (a szerkesztők jóváhagyásával).
 • Ha nem akarsz folyamatosan postolni, akkor sem vagy kizárva a játékból, hiszen gyakran igaz, hogy a ‘kevesebb több’, vagy ha már… akkor ‘egy szó többet ér…’ bla-bla. A versenyen ugyanúgy részt vehetnek azok is, akik mindösszesen egyetlen velős beszámolót írnak a játék élményeikről. A beszámolókat legegyszerűbb ha e-mailben küldöd el a menorel kukac variance pont hu email címre.

Hogy ki győz?

Az akinek a munkásságát a kOBT alatt leghasznosabbnak, legértékesebbnek ítéli meg a blog szerkesztősége (Cori, Nimród és jómagam). Csak, hogy tiszta legyen, nem az a célja a pályázatnak, hogy legyen még 30 darab beszámoló, ami leírja, hogy mennyire jó a TERA. Ha valakinek a szemében megbukik a TERA, vagy csak egyszerűen nem azt kapja amire számított és ezt írja meg, akkor azzal ugyanúgy győzhet. A negatív kritika ugyanúgy jó kritika, ha őszinte, alapos és jól végiggondolt, levezetett!


Kategóriák:Blog Címke: , ,
 1. Xedo
  január 10, 2011 - 5:18 du.

  Jó kis verseny lesz 😀 Videók linkjét is lehet küldeni ugye? pl 1-2 beszámoló mellé?

 2. január 10, 2011 - 5:42 du.

  Én csak keddtől tudok beszállni, és szerintem én csak egy beszámolót írok, de azt bő lére eresztve! 😀 (a kitűzőkért [vagy egy pólóért] mindent 😀 )

 3. DrSorin
  január 10, 2011 - 5:49 du.

  en is szivesen beszalok a versenybe! majd meglatjuk mit hoz, en is szivesen elfogadnek 1 kituzot 🙂

 4. menorel
  január 10, 2011 - 5:50 du.

  Igen, videók és minden egyéb is jöhet.

 5. január 10, 2011 - 6:39 du.

  Mi a TS3 cím? Sehol sem találom…

 6. Bardock
  január 10, 2011 - 6:53 du.

  hello megkésve de én is összedoptam egy fan made trailert 😀 már az első movim remélem majd fejlődök és dobok össze jobbat-is 😀

  • Tanus
   január 10, 2011 - 7:30 du.

   eszméletlenül jó lett!! A zene is igen jó választás volt! Általában ott szoktak sokan elvérezni a szememben! Arról nem is beszélve, hogy tényleg az első videód.. Csak gratulálni tudok!!! Közel hivatalos trailernek is elmegy!!:)

 7. Bardock
  január 10, 2011 - 8:53 du.

  Köszi 😀

 8. Dussy
  január 10, 2011 - 10:03 du.

  Ding! és Elindult!

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s