Kezdőlap > TERA Online > Világ magyarjai egyesüljünk?

Világ magyarjai egyesüljünk?

A kOBT preselect pörgése és a később csatlakozó tagok miatt elég sokunk szanaszét szóródott az 27 db induló kOBT szerver között. Legalább 4 szerverről tudok, ahol biztos, hogy vannak magyar honfitársak. Ezen probléma orvoslására a kOBT starttal egy időben meg fognak nyitni két új szervert. A két új szerver neve: 포포리아 és 아우레움 lesz. Adja magát a kérdés (adja magát a kérdés, amivel többen is megkerestek), hogy nem-e érdemes lenne a kOBT indulásakor generálni az egyik új szerveren egy karaktert és ott közösen nekifogni a zúzásnak. Nyilván a dolognak közel sincs akkora tétje, mint amilyen hangzatos maga a szlogen. Ráadásul ezzel a kérdéssel esetleg kényszerhelyzetbe kényszerítenénk a ssǝlɹɐǝɟ guildet is, amit nyilván nem akarhatok. Cori biztos, hogy a EV guilddel fogja tolna egy külön szerveren és TS-en is velük lesz, jómagam pedig továbbra is túlságosan le vagyok nyomorodva, hogy érdemben részt tudjak venni a kOBT-t, de majd azért TS-en megpróbálok lenni és segíteni amiben csak tudok. Ennek fényében nem igazán tudom, hogy ki tudná érdemben igazgatni az egyesített flottát.

A leszakadókat arra buzdítanám, hogy az OBT startkor próbáljanak bejutni a Bahar (바하르) szerverre és csatlakozzanak a ssǝlɹɐǝɟ Guildhez a kOBT erejére.


Kategóriák:TERA Online Címke: , , ,
 1. Xedo
  január 9, 2011 - 3:13 du.

  Nem tudom ki és hova megy, de szívesen várunk mindenkit a Baharra 😀

 2. DrSorin
  január 9, 2011 - 3:16 du.

  igy van! szivesen varunk mindenkit oda! ha jol hallottam akkor szabad lessz majd a karakter transfer, szoval majd etud jonni amikor csak van hely, addig meg huzza a karit az eppen ott levo szeron!

 3. Imnoteph
  január 9, 2011 - 3:20 du.

  Karakter transfer? Miről beszélsz? Soha senki egy szóval sem említette, hogy kOBT alatt lenne karakter transfer. Ez max csak helyi mítosz lehet 🙂

  • Cori
   január 9, 2011 - 3:25 du.

   Lesz transfer majd a nyugati kiadásban, a koreaiban erről még nem volt szó.

  • menorel
   január 9, 2011 - 3:44 du.

   Imno: Ha kérhetem, akkor kevésbé troll módjára csapjál már le. Egyébként tény, hogy nincs transfer lehetőség kOBT alatt. Tehát aki bejut az bejut, aki nem, na az is valahogy csak elüti az időt.

 4. Xhator
  január 9, 2011 - 3:26 du.

  Karakter Transfer nem lesz maximum abban bízhatunk, hogy lesznek eltávozók a Baharról.

  De hogy elébe menjünk a dolgoknak vállalom az organizálást.

  Tehát várom minden olyan játékos jelentkezését a jurasjanos@hotmail.com címen MSN-en vagy Emailben akik szeretnének a többi játékossal egyesülni és nem a Bahar szerveren vannak. A jelentkezők számától függően fogjuk eldönteni, hogy megpróbáljuk-e a Fearless-t mozgatni más szerverekre vagy amint lehetőség lesz értesíteni a más szerveren levőket a Bahar megnyílásáról.

 5. dantesward
  január 9, 2011 - 3:37 du.

  az az igazság hogy nem tudjuk hogy hány magyar akart jönni még bétára páran akik jelentkeztek hozzánk azok ts-en is meg kerestek minket eddig 15 magyar játékos van a guildunkben többen is voltunk csak előjöttek hol eltűntek de azok akik be jutottak bétára és a guildunk be is jelent kezdtek azok ne karbatett kézzel várjanak a startra mert ha nincs guilded de csatlakoztál de újat csináltál karaktert akkor újra jelentkezned kell guildbe ha nem jelezted nekem vagy kommunityn vagy bárkinek hogy uj karaktert csináltál akkor ezt ted meg ha jelentkeztél hozzánk hogy vissza igazoljam a kérése hogy csatlakozni tudj hozzánk .

  a guildunk jelenlegi létszáma teljesen meg felel egy tökéletes tesztelésre szinte minden téren persze ez nem azt jelenti hogy nem játszanánk szívesen együtt több magyaral de ne felejtsük el hogy vannak dolgok amire oda kel figyelni bétán és ezért a kommunikációinkat csak ts re korlátozzuk.

  szóval csak annyit szeretnék mondani hogy a Bahar (바하르) szerveren mindenkit szívesen látunk ha egy komolyabb tesztelésre szánnád magad velünk mi egyenlőre már itt maradunk eddig minden jelentkezőnk fel jutott hozzánk.

  üdv Dante (Fearless Guild)

  • menorel
   január 9, 2011 - 3:49 du.

   Azért gondolom ezt, nem kell ennyire ‘komolyan’ venni. Ez egy béta, ráadásul koreai. Minden bizonnyal akár az obt start után is be tudtok invelni bárkit a guildbe, aki igényt tart erre. Mint azt te is tudod Dante, tegnap délután óta már nem lehet preselectelni, tehát amit leírtál, azt már nem lehet megcsinálni. A kOBT start után vlaószínűleg a Bahar is picit tehermentesül és az üres helyekre esetleg be tudnak jutni még magyarok.

   Amennyiben úgy egyébként nem vagytok nyitottak a béták ideje alatti ‘gyüjtő guild’ szerepre akkor viszont ezt jelezzétek és akkor nem küldök hozzátok boldog boldogtalant.

 6. Xhator
  január 9, 2011 - 4:06 du.

  Megbeszéltem Dantéval, továbbra is gyűjtő guildkétn szereplünk bétában.
  Így bárkit szívesen látunk.

  Dante arra próbált utalni nem teljesen sikerült megfogalmazással, hogy mi már 18 taggal rendelkezünk és ennyi embert egyszerre mozgatni nem túl egyszerű. Ezért ha nincs olyan nagy számú magyar játékos, aki miatt megérné a teljes guild költözésének kockáztatása azzal, hogy valaki lemarad, ebben az esetben szívesebben várnánk ha inkább a Baharra költöznének a kimaradók.

 7. Xhator
  január 9, 2011 - 4:07 du.

  Mivel bárminek is a szervezése időbe telik ezért, holnap 12h-ig várom a kimaradók jelentkezését a fenti emailen.

 8. menorel
  január 9, 2011 - 4:44 du.

  Köszi a megerősítést. Bennem nyilván fel sem merült a Fearless mozgatása, pont ezért is javasoltam, hogy lehetőleg holnap próbáljon mindenki bejutni a Baharra.

 9. attyspocak
  január 9, 2011 - 5:12 du.

  Nekem a 카이아도르 (Kai ahdoreu ??) szerveren.

 10. fafee
  január 10, 2011 - 10:58 de.

  Különböző unforeseen circumstancek miatt én elszálltam Mystelről, de sikerült beszenvedni magam a Baharra, még krixkrax nevet is rittyentettem, szal majd remélhetőleg találkozunk. o/

  • Xhator
   január 10, 2011 - 12:11 du.

   Jelentkezz a guildbe ha beindultak a szerverek.

 11. Xhator
  január 10, 2011 - 12:21 du.

  Elmúlt dél és eddig attyspocak volt az egyetlen akinek van kész karaktere csak másik szerveren, de jelezte, hogy szeretne csatlakozni hozzánk béta alatt.

  Fafee már a szerverünkön van, még egyvalaki jelezte, hogy nem a Baharon van de ő nem szándékozik egyenlőre átjönni a Baharra a Fearless TS-én fogjuk vele tartani a kapcsolatot ha esteleg kérdése lenne hozzánk.

  Ennek fényében a Bahar marad a célszerver, aki mégsem jelentkezett eddig de indulás után jön azt szjvesen látjuk.

 12. attyspocak
  január 10, 2011 - 1:59 du.

  Jaja! Csak azt nem tudom, hogy milyen kockázattal jár (mi van, ha nem sikerül és a többi szerver is betelt) az, ha törlöm indulás után a karaktert? Vagy netán lehet majd több karaktert is generálni, csak a preselect volt korlátozva?

 13. Xedo
  január 10, 2011 - 3:28 du.

  Van 1 karaktered, kimész választani a szerverekhez , és ha nincs tele egyből berak a game-be a már megcsinált karaktereddel, szerintem 😀 1 próbát megér.

  • attyspocak
   január 10, 2011 - 3:41 du.

   Ha így lesz, folyamatosan fogok próbálkozni.

  • attyspocak
   január 10, 2011 - 3:45 du.

   Persze jelen pillanatban fogalmam sincs, hogy hol lehet a szerver választási lehetőséget elérni. 🙂

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s