Kezdőlap > Egyéb > [kOBT] Hiszti az angol nevek körül

[kOBT] Hiszti az angol nevek körül

Megy most a TeraFanson egy thread, amiben megint boldog boldogtalan bemásolgatja a nevét, hogy az koreanizálják, merthogy nehogy a neve miatt banolják ki. A dolog hátterében annyi van, hogy állítólag a koreai devek megkérték a koreai játékosokat, hogy riportolják a gyanús angol nevű egyedeket. Nyilván a nevek átírása egy hiszti, hiszen a koreai játékosok ugyanúgy sok esetben angol neveken futnak (lásd csak pl. Starcraft), és a koreai guild nevek nagy része is egyébként angol. Itt inkább csak annyiról van szó, hogy majd ingame ésszel éljetek, nem kell a publikus chateket bombázi angol szövegekkel (LF english speaking party…).

Aki esetleg parázik nagyon az nyugodtan írja át a nevét, könnyen tudtok találni néhány értelmes koreai szót az interneten, ami pont jó lesz. Esetleg még annyit tehettek, hogy a már megalapított guildek infó részéből kitörlitek az esetleg ott lévő angol szövegeket és pl. a guild infót átírjátok erre:

안녕하세요~서울 경기를 거점으로 하는 길드입니다~!!
친목과 채팅 협동위주의 길드구요~
테라에서 즐겁게 게임하고 싶으신 분들
대 환영입니다~^^ㅋ


Kategóriák:Egyéb
 1. Goren
  január 5, 2011 - 10:59 de.

  Valahol meg tudom érteni őket h nem akarnak nyugati játékosokat mert ők biztosan nem fognak hibákat jelezni de azért ez egy kicsit túlzás. A guild infó meg jó ha koreai lennék biztos h jelentkeznék bele :).
  Amúgy ez a háttér a ti munkátok vagy a WordPress tüntet a médiatörvény ellen?

  • menorel
   január 5, 2011 - 11:23 de.

   A mi munkánk

   • Xhator
    január 5, 2011 - 2:54 du.

    Azt sajnálatosnak tartom, hogy a blog életébe bele lett keverve a politika. Én nem azonosulok a tiltakozással.

   • attyspocak
    január 5, 2011 - 5:14 du.

    Nem lett belekeverve politika. A blog tartalmi részében szó sem esett politikáról, míg Xhator nem fejezted ki a váleményedet.

 2. Delebriel
  január 5, 2011 - 1:39 du.

  Amúgy mit jelent az a koreai szöveg?

  • MeoH
   január 5, 2011 - 2:16 du.

   Szia ~ A Liga székhelye Szöul és Gyeonggi!
   Szociális és barátságos céh chat partner ~
   Jó szórakozást és ha akarsz Terra
   Több mint szívesen ~ ^ ^ ㅋ

   Nagyabol ennyi 🙂

  • Cori
   január 5, 2011 - 2:23 du.

   Üdv,
   Szöuli és gjongi-i játéksokból álló guild vagyunk, kedves és barátságos tagokkal.
   Reméljük mindenki jól érzi magát a TERA-ban, szívesen veszünk fel új tagokat is.

   kb ennyi

 3. menorel
  január 5, 2011 - 3:10 du.

  Xhator :

  Azt sajnálatosnak tartom, hogy a blog életébe bele lett keverve a politika. Én nem azonosulok a tiltakozással.

  Nincs ebben semmi politika ugyhogy Te se keverd bele. Ez egy szimpatia gesztus, semmi tobb es NE is keverjunk bele tobbet!

  • Xhator
   január 5, 2011 - 3:12 du.

   Engem még a gesztussal se azonosítson senki!

   • január 5, 2011 - 5:20 du.

    Én is elhatárolódom !

 4. rekotye
  január 5, 2011 - 3:14 du.

  A kék Variance feliratos háttér nekem jobban bejött….:)

  • Xhator
   január 5, 2011 - 3:16 du.

   Nekem is 😉

  • január 5, 2011 - 3:39 du.

   Amúgy most komolyan….miért ez a háttér? 😀

 5. menorel
  január 5, 2011 - 3:23 du.

  Ezt a temat ne eroltessuk. Aki erto hogy mirol szol az elfogadja akinek meg nem tetszik az meg egy napra
  Tudjon vele eggyutt elni.

 6. Des
  január 5, 2011 - 3:28 du.

  Blackout for Hungary FTW!

  Am, én pl. kínai neveket tudok mert játszottam kínai szerveren és van pár kedvencem is. Ha kínai lenne, adnék ötletet.. 😀

  • Delebriel
   január 5, 2011 - 3:36 du.

   Hát hiába van Kína is keleten, most sokat nem érsz vele. 😀

   • Des
    január 5, 2011 - 4:52 du.

    Így igaz! 😀

 7. január 5, 2011 - 4:33 du.

  Csak lenne már 11.-e 🙂

  • menorel
   január 5, 2011 - 4:39 du.

   Na szevasz csávópék! Nemtudom tudsz-e róla, de hetek óta próbállak elérni. Konival beszéltem, aki ígérte, hogy majd szól neked. Tedd már meg hogy dobsz egy emailt a contact cimre az msn cimeddel, vagy egyéb elérhetőségeddel, mert beszélnünk kéne. Köszi!

 8. január 5, 2011 - 5:18 du.

  Helo!
  Ha én lennék a csávópék, akkor erre a címre kéne írnom ugye? tera@variance.hu

 9. Sanyi
  január 5, 2011 - 5:27 du.

  Nem tom hova irni igy hat ide irom. Lenne egy problemam a jatek kliensenek letoltesevel. Beloginolok koreai oldalon rakattintok a letoltes linkre. Es 2 hibauzi fogad.

  TypeError: ‘objPubPlugin.StartReactor’ is not a function’

  ActiveX �ڵ����� ���α׷��� ��ġ�ϼž߸� ����� Ȯ���Ͻ� �� �ֽ��ϴ�. ‘

  valakinek valami 5let javaslat?

 10. január 5, 2011 - 5:31 du.

  Internet Explorerrer próbáld, ha meg azzal próbálod, akkor engedélyezd az Active X plugint (elvileg felugrik fent egy kis sárga sor, ott lehet, ha nem, akkor passz).

  • Sanyi
   január 5, 2011 - 5:36 du.

   Probaltam Firefoxban, operaban, chromban. IE-be be se tudok loginolni mert egyszeruen hianyzik az oldalrol az a 2 sav ahova be kene irnom accom:D

 11. január 5, 2011 - 5:38 du.

  Akkor passzolom. Az okosok ott már azt is kitalálták regisztrációnál, hogy érvényes koreai telefonnal is kell rendelkezned. Reg után felhívnak… 😀

 12. Sanyi
  január 5, 2011 - 5:52 du.

  Xhator :
  Itt van TS cím : https://forum.tera-europe.com/group.php?do=discuss&discussionid=154&pp=10
  Ha oda feljössz megpróbálunk segíteni.

  beultem TSen chat room2be mert nem tudom hova kene menni:D

 13. Sanyi
  január 5, 2011 - 6:21 du.

  Noh kozben explorerben letiltottam gyakorlatilag minden biztonsagi funkciot, es igy betudok jelentkezni a honlapon. Ha a Start Game gombra kattintok el is indul a laucher, majd felugrik egy 2 soros uzenet es ezutan bezarja a launchert:D

 14. MeoH
  január 5, 2011 - 6:26 du.

  Sanyi :
  Probaltam Firefoxban, operaban, chromban. IE-be be se tudok loginolni mert egyszeruen hianyzik az oldalrol az a 2 sav ahova be kene irnom accom:D

  Ha ie9 betad van, ne is probalkozz, mert azzal nem megy, tapasztalat szivtam vele en is fel napot. Tavolitsd el a win frissitesek kozul, es utan normailis ie8 lesz, azzal megy.

  • Sanyi
   január 5, 2011 - 6:30 du.

   Haha igen az volt, epp 5 perce toroltem a ‘csaba. Fel nap itt is megvan de most ugynez ki sikerult. Elindult a letoltoablak stabilan 0%on all ugyhogy asszem jo lesz:)

   • MeoH
    január 5, 2011 - 6:33 du.

    ie8cal mukodik, kb 30ora es lent is van kliensed. Hajra 🙂

 15. MeoH
  január 5, 2011 - 6:31 du.

  Es most mennyire vegyuk komolyan ezt a koreai nev mizeriat? Mert TeraFanon elegge felporgott a nep. Akkor most legyen nevcsere vagy sem? Bar sztem 1 2kattintasos ipszuressel siman kiteszik azt, aki sztuk nem odavalo, mert nem hiszem, hogy sokan hasznalnak majd koreai proxyt, stb.

 16. Tanus
  január 5, 2011 - 6:35 du.

  attyspocak :
  Nem lett belekeverve politika. A blog tartalmi részében szó sem esett politikáról, míg Xhator nem fejezted ki a váleményedet.

  lehet hogy nem esett róla szó, de a háttérrel egy irány, nevezhetjük szolidaritásnak, vagy bárminek, önkéntelenül is belekeveredik az oldal.. ha nincs állásfoglalás, akkor maradt volna a popori kastélyos háttér vagy mi….

  • attyspocak
   január 5, 2011 - 7:33 du.

   Nem értem mi bajotok ezzel. El is let mondva, hogy 24h amíg kint lesz. A szolidalitást nem a látogató, hanem az oldal üzemeltetője fejezi ki. nem a kommentelőről szól a háttér. Ennyi.

 17. Sanyi
  január 5, 2011 - 6:35 du.

  Nem hinnem hogyha angol neved van kitennenek. Mert vegulis tragar neveken kivul akarmi lehet a neved. Ha mondjuk sokat pofazol angolul vagy mas egyeb nyelveken, es valaki reportol esetleg akkor talan van ra esely, hogy kivagnak. Amugy nem hiszem

 18. Delebriel
  január 5, 2011 - 6:45 du.

  Csak hajíts fel egy DND-t és játszogass. Azt csak nem basztatnak.

  • menorel
   január 5, 2011 - 7:26 du.

   Nincs DND 🙂 Legalábbis én nem találtam.

 19. menorel
  január 5, 2011 - 7:43 du.

  Blackout for Hungary téma kapcsán: Mint azt tudjátok ez ugyebár egy blog, én meg lennék a blog egyik adminja. A többi -aktív- admin tájékoztatása mellett saját akaratomból csatlakoztam a blackout for hungary kezdeményezéshez, kifejezve ezzel a téma iránti szimpátiámat. Reméltem, hogy a blog minden olvasója kellőképpen nyitott ahhoz, hogy akár viszontszimpatizálja, akár – amennyiben nem ért vele egyet -, akkor elfogadja, hogy ez is csak egy vélemény.

  Azoknak akik nem értenék, hogy miről van szó: Tegyül félre a politikai töltetet és az egyébkénti kiforgatott értelmezést, hiszen itt nem erről van szó és aki ide keveri a politikát az a saját butaságát reflektorozza csak. December hónapban elfogadásra került egy média törvény, amely önmagában európa talán legjobban összerakott média törvénye, olyan dolgokat szabályoz végre ami miatt az írott és elektronikus saját több évtizedes rosszul szabályzástól tudott megszabadulni. Letisztult értelmezés alapos átgondolás és pontos fogalmazás jelképezi a törvényt. Ami miatt sokan (így a blackout for hungary kezdeményezés is) támadja a törvényt, az annak egy szakasza, mely felruház egy testületet (MNHH) gyakorlatilag tejhatalommal és szabad döntési/büntetési passzusokkal, melyekhez egy olyan jogi eljárást csatol, mely kifogásolható. A kifogásolás sem maga a tény ellen szól, hanem annak a kockázatára kívánja felhívni a figyelmet, hogy ezzel az intézménnyel akár vissza is lehet élni akár politikai, akár üzleti érdekekből.
  Hogy mi közünk nekünk ehhez? Az új törvény nagyon helyesen behozta a szabályzásba az internetes médiákat is. Aki olvas napi szinten internetes sajtóorgánumot, az pontosan tudja, hogy erre igenis szükség volt. A félelemkeltés a szegregálás és a szenzációhajhász bulvár fos ömlik mindenhonnan. Azonban, mivel – egyébként jogosan – bevonásra került az online média és – külön kiemelve – a blogok is. Ezért innentől ez a kérdés már érint bennünket is. Nagyon nem szeretnék azért kapni egy 20 milliós büntetést, amiért pl. az Aionos blogon az Elyos oldalt érintő híreket részesítem előnyben és nem adok elég lehetőséget az Asmodian álláspont bemutatására is. Jahogy ez egy nonszensz faszság és ne gondoljam már, hogy bárki is az én szaros blogjaimmal fog foglalkozni az NMHH-nál? Nos a blackout for hungary kezdeményezés pont azt hivatott elérni, hogy ne CSAK azért ne kelljen ettől a “nonszensz faszságtól” tartanom, mert egyébként az, hanem azért sem, mert nem használhatja boldog boldogtalan gumicsontként a médiahatóságot arra, hogy politikai és üzleti érdekeit érvényesíthesse.

  Én azt hiszen ezzel mindent leírtam. Nem akartam egy betűt sem írni, reméltem, hogy a háttérrel bőven elégségesen tudom némán tudatára adni a közösségnek, hogy mivel és miért szimpatizálok. De mivel a kezdeményezés egyből politikai mandínert és elhatárolódásokat generált, ezért gondoltam mégis csak leírom az irományomat.

  • Tanus
   január 5, 2011 - 7:56 du.

   ezzel az irománnyal párhuzamosan kellett volna a hátteret is megváltoztatni.. a szimpátia kifejezése, igenis elhatárolódás egyik oldal fele. Ha valaki ettől elakar határolódni, akkor az nem fejez ki semmit sem az ügyet érintőleg, vagyis maradt volna a Tera háttér. Örülök h te legalább épkézláb mondatban megtudtad fogalmazni, hogy egyfelől nem látok a hozott törvényekben eddig kifogásolhatót(nem Cori, nem olvastam el mind a 170 oldalt..:)), másfelől a teljhatalom az ami érthetően kifogásolható, és ezzel egyet is értek. Csupán annyit tudok felhozni ez ügyben, hogy ez a szervezet csak így tud effektív lenni… Ahogy látom, és te is tapasztalod, mindenki azt hiszi hogy bármit megtehet a másikkal, illetve sz@rhat a nagyvilágba, mivel hogy szabadság van etcetc… Ahogy látom, hogy effektív tudjon lenni ez az “intézmény”, erre van sajnos szükség. Ez pedig azért következett be, mert mindenhonnan csak a szar ömlik, és a sok buta ember nem látja ennek demoralizáló hatását, csupán Elszenvedi…
   Értem a példádat, de ha a realitások talaján maradsz, és nem élcelődsz, ironizálsz, akkor beláthatod, hogy valóban senkit sem fog ez érdekelni…….

  • Tanus
   január 5, 2011 - 7:58 du.

   még annyit, hogy neked az elvvel van gondod, ahogy a legtöbb embernek ezzel.. és való igaz, ez nem helyénvaló ha az időszámításunkat nézzük, de sajnos ezaz ország idáig sülyedt, hogy kénytelen voltak ilyen szigorú, szélsőséges rendszert bevezetni. Összességében pedig nem történt tudtommal semmi kifogásolható, és a Tera, v Aion blog sincs veszélyben…:) TUdom az elv, de kérlek maradj a realitások talaján…

   • menorel
    január 5, 2011 - 9:04 du.

    Akkor most teljesen megnyugodtam, hogy garantáltad, hogy nem vagyok veszélyben. Mindezt úgy jelentetted ki, hogy nem tudod milyen körökben és milyen témákban… Inkább be sem fejezem, de annyit azért megemlítenék, hogy fentebbi irományom tudomásom szerint megegyezik a blackout for hungary céltörekvéseivel. Tehát aki veszi a fáradtságot, hogy meg is nézze, hogy mit és miért raktam ki a háttérbe, nem ‘bigottul’ hajtogatja a vasárnapi misén kapott instrukciókat, annak nyilván kell a szöveges értelmezés is. (És igen, most tényleg sarkítottam, pls. ezúttal nézd el nekem 🙂

  • Sanyi
   január 5, 2011 - 8:01 du.

   Mondjuk en azt nem mondanam hogy letisztult ertelmezes alapos atgondolas es pontos fogalmazas jellemzi a torvenyt, mert pont hogy nem… Foleg nem a pontos fogalmazas. De mind1. En szemely szerint leszarom, hogy ki mit rak ki a sajat blogjara. Nem is ertem mit kell ezen rugozni. Meg azt se ertem miert kell itt Menonak magyarazkodnia, hogy mit csinal a sajat blogjan. Tudomasul kell venni ami eppen tortent es ennyi.

   • attyspocak
    január 5, 2011 - 8:48 du.

    Meno-val nagyvonalakban egyet értve mondanám, hogy Snyi fogta meg a lényeget! 🙂 Nekünk juzereknek semmi közünk hozzá, hogy Meno mit és miért tesz háttérnek. Ha megkérdezi a véleményünket, az jó és kedves, de ez az Ő blogja! 🙂
    Még csak köszönettel tartozik a társaság neki és Cori-nak, no meg a többi aktív adminnak, nem hiszem, hogy van jogunk kérdőre vonni őket! Mondom én, aki egyébként igen kritikus vagyok!
    Igaz Meno? 😉

 20. Xhator
  január 5, 2011 - 9:08 du.

  Én mint az oldalon nyilvántartott szerző jeleztem a külön véleményemet.

  Belemenni nem kívánok mert a vége flamewar lenne. Remélem 24h után csak a játékra fogunk koncentrálni itt.

 21. Wortexx
  január 5, 2011 - 9:09 du.

  Most ez nem tiszta nekem ám. A deveknek nem hótthalottmindegy, hogy koreai vagy eu playerek adják a “kritikus tömeget” az OBT-hez? Player-player, gondolnám én paraszti logikával. Úgyértem technikailag nulla különbség van. A koreaiaknak meg nem kötelességük fórumon velünk jótékonykodni a neveket ferdítve. Annak meg inkább örvendjenek, hogy hiába a koreai lokál, az eu player is kivan rohadva hogy terázhasson. Frankon nemértem miért van a hiszti. De ha valamit nagyon elnéztem akkor bárki homályosítson fel, tisztelettel.

  • Xhator
   január 5, 2011 - 9:20 du.

   Nehéz úgy fentartani a játék iránti “éhségét” a játékosoknak ha még sok hónap van a kiadásig és nem tudsz valóban érdekes infókat megosztani a játékosokkal időről-időre a játék megjelenéséig mert esetleg korábban megjelenő forrásból már minden érdekesebb tényt el-spoilereznek a hyper kíváncsi KOBT-ző nyugati játékosok.

   Az is probléma ha nem ismeri a hyper kíváncsi játékos az eddig megjelent tényeket és megpróbál teljes értékű véleményt alkotni egy koreai kliens alapján a westernizált kliensről.

   Rossz élményt szülhet egy macskakaparással író nemzet nyelvén beszélő UI és játékos közönség közé bekerült nyugati játékosban az esetleges nehézségek. Amikor lehet teljesen más véleményt alkotna ha csak a neki szánt verzióval ismerkedne meg.

   Még lehetne ezen sokat lamentálni de én ezeket látom fő oknak.

  • Sanyi
   január 5, 2011 - 9:21 du.

   Azer mert ha neked van egy hazad amit te epitettel a te tulajdonod, akkor ugyan had mondhasd mar meg, hogy kinek adsz hozza kulcsot vagy kit latnal szivesen. Gondolom te se orulnel neki, amikor hazaernel, hogy a feketepiacon vett masolt lakaskulal felszerelt tomeg varna otthon. Mer tok is elvezni szeretnek a lakasod nyujtotta oromoket. Hihetetlen micsoda hasonlatokat tudok osszeallitani… A masik meg, hogy mivel koreai szemelyazonositoszam lopassal tudsz csak felmenni, ez megint erdekes temakat feszeget. Hat de hogy akkor mert igy van megcsinalva? Hat mert csak!

   • Wortexx
    január 5, 2011 - 9:52 du.

    Hátazé nadeazé a hasonlat pöppet erős, de fogom-vágom-érzem-érzékelem amit mondasz. Xhator spoileres érveit értemugyan, de van közeli példa, ahol ez nem okoz gondot, a szenvedő alanyok találtak kiutat, és nem zavar senkit. Lásd STARS nevű csájníz wow klán, akik TW szerveren tolnak olyan progresst, hogy megáll az ész.
    A koreai TB-szám szükségességét tényleg nemértem. A “csak” az nagyon gyér, és nem Sanyi szavait szólnám le ezzel, csak tényleg nem látok racionális okot erre az erőszakos lokalizációra. Ami mellesleg nem is üzemel kifogástalanul, mint látható.

 22. Tanus
  január 5, 2011 - 9:42 du.

  menorel :
  Akkor most teljesen megnyugodtam, hogy garantáltad, hogy nem vagyok veszélyben. Mindezt úgy jelentetted ki, hogy nem tudod milyen körökben és milyen témákban… Inkább be sem fejezem, de annyit azért megemlítenék, hogy fentebbi irományom tudomásom szerint megegyezik a blackout for hungary céltörekvéseivel. Tehát aki veszi a fáradtságot, hogy meg is nézze, hogy mit és miért raktam ki a háttérbe, nem ‘bigottul’ hajtogatja a vasárnapi misén kapott instrukciókat, annak nyilván kell a szöveges értelmezés is. (És igen, most tényleg sarkítottam, pls. ezúttal nézd el nekem

  örülök hogy megnyugodtál, ez volt a célom:))

 23. Sanyi
  január 5, 2011 - 9:58 du.

  Wortexx :
  Hátazé nadeazé a hasonlat pöppet erős, de fogom-vágom-érzem-érzékelem amit mondasz. Xhator spoileres érveit értemugyan, de van közeli példa, ahol ez nem okoz gondot, a szenvedő alanyok találtak kiutat, és nem zavar senkit. Lásd STARS nevű csájníz wow klán, akik TW szerveren tolnak olyan progresst, hogy megáll az ész.
  A koreai TB-szám szükségességét tényleg nemértem. A “csak” az nagyon gyér, és nem Sanyi szavait szólnám le ezzel, csak tényleg nem látok racionális okot erre az erőszakos lokalizációra. Ami mellesleg nem is üzemel kifogástalanul, mint látható.

  Erosnek eros erre futtota:) De ha atjott nincs problema.
  Nos a “csak” az azert van, mert igazabol ense tudom, hogy mert ahhoz kotik. Gondolom azt hittek igy majd belenyulnak a tutiba, es ezzel a modszerrel biztos mas nem fogja tudni hasznalni csak koreaiak. Hat ugye nem igy lett termeszetesen. Arra meg, hogy nem latsz ra magyarazatot csak annyit tudok mondani: Koreaiak…

 24. Wortexx
  január 6, 2011 - 12:13 de.

  “Arra meg, hogy nem latsz ra magyarazatot csak annyit tudok mondani: Koreaiak…”
  NA! Hát ezt mingyár könnyebben beveszi az agyam! 🙂

  • Dussy
   január 6, 2011 - 3:27 du.

   Wortexx=W.I.K.I. ????

 25. Xedo
  január 6, 2011 - 6:00 du.

  Nimroddal egyetértek.. próbáljatok már meg kicsit úgy gondolkodni mintha készítő lennél :/. Figyeljetek , Magyarország fejlesztene egy játékot és bétát hirdet, de a játék máshol 1 év múlva jön ki.. de itt már ez a végleges béta lenne. ( koreaiaknál az itt kreált karival lehet egyből folytatni az éles játékot.. ) Örülnétek neki ha bejönne egy külföldi és lenyúlná az adatokat majd kitapasztalná azt? Már mindent tudnak , amire kijön a játék amott és a játékosok fele része ugrott mert egybe belőttek mindent ezért nem volt új hír. 😀 Amúgy most aki feljutott a bétára én is megkérném , ha tehetek ilyet, hogy ne ömlessze az információt 1 nap alatt. Ha valaki információt akarna közölni ossza részekre és legyen minőségi. Nem jó az ha mindent egybe tud meg az ember mert utána már nem lenne semmi ami motiválná..( lenne mi mert a TERA lenyűgöző játék , de egy nagy réteg tuti beleunna a semmi hírbe

 26. Xedo
  január 6, 2011 - 6:00 du.

  Nimroddal egyetértek.. próbáljatok már meg kicsit úgy gondolkodni mintha készítő lennél :/. Figyeljetek , Magyarország fejlesztene egy játékot és bétát hirdet, de a játék máshol 1 év múlva jön ki.. de itt már ez a végleges béta lenne. ( koreaiaknál az itt kreált karival lehet egyből folytatni az éles játékot.. ) Örülnétek neki ha bejönne egy külföldi és lenyúlná az adatokat majd kitapasztalná azt? Már mindent tudnak , amire kijön a játék amott és a játékosok fele része ugrott mert egybe belőttek mindent ezért nem volt új hír. 😀 Amúgy most aki feljutott a bétára én is megkérném , ha tehetek ilyet, hogy ne ömlessze az információt 1 nap alatt. Ha valaki információt akarna közölni ossza részekre és legyen minőségi. Nem jó az ha mindent egybe tud meg az ember mert utána már nem lenne semmi ami motiválná..( lenne mi mert a TERA lenyűgöző játék , de egy nagy réteg tuti beleunna a semmi hírbe )

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s