Új class trailerek érkeztek

december 29, 2010 Hozzászólás Go to comments


Az új brand site-on nem csak a fantasztikus új OBT trailer található meg, de néhány igazi ínyencség is. Ilyenek például a szintén vadiúj class trailerek. Hajtás után nyálcsorgatás!

 1. Hondo
  december 29, 2010 - 9:50 de.

  A postot köszönöm. Azonban kissé kritikus kell legyek. No nem feléd Cori, hanem a videő készitője felé. Ezek egy rakás…… Az egy perc alatti videók nem ingame felvételek, de viszont nagy kapkodás egyik másik. Plk. Warrior. Aztán meg majd mind 10-15 mp ideig csak amolyen ráközelítő képsor. No mindegy. Izlések és pofonok, ugyebár különbözőek.

 2. Delebriel
  december 29, 2010 - 10:27 de.

  Próbálták film szerűre venni a témát. Valamennyire sikerült.

 3. krushwarok
  december 29, 2010 - 10:31 de.

  Ezekben és más class videókban nem maga a class bemutatásáról szólnak ahogy azt sokan várnák mert ahoz nem lenne elég 1 óra sem azt ki kell próbálni magát a játékban hogy rájöjj hanem inkább maga a class milyenségéről/stílusáról mesélnek.

 4. Tanus
  december 29, 2010 - 10:31 de.

  Sorcis és Mystic alatti zene nagyon jó lett! A priest videóban szinte nem csinál semmi látványosat a pap, csak álldogál, valóban filmszerűre vették, de az elég akcióhiányos lett. Kettő kivétellel Hondoval értek egyet, kár hogy ilyen kis rövidek lettek!:P

 5. Rdei
  december 29, 2010 - 11:05 de.

  Nem túl sokatmondóak a videók, de azért köszönjük.

 6. Aya
  december 29, 2010 - 12:19 du.

  Hát nem tudom, amennyiben a kaszt jellegét, stílusát próbálták megragadni ezek a videók, úgy a mystic vidije igencsak el lett szúrva, mert semmi nem jön le belőle, max annyi, hogy tud healelni és feltámasztani. A többinél tényleg sikerült valamit alkotni. Az előző post videója viszont nagyon-nagyon jó, lelkesítő!

  • krushwarok
   december 29, 2010 - 1:29 du.

   A kaszt jellege és stílusa nem egyenlő azzal hogy mit tud csinálni és mit nem . Vegyük például a priest és a mystic. A priest videó fele arról szól hogy ő mennyire csapat orientált de nem kell aggódni mert egyedül is megtud lenni. A mystic videóban ugyan úgy megvan a csapat orientáció de kisebb mértékben , és ő is tud egyedül boldogulni. Persze az nem jön le hogy melyik jobb a solo életre ,de aki azt az utat választja úgysem ezeket fogja nagy valószínűséggel.Azért többet mutat a mystic videóban a heal meg a feltámasztáson kívül csak figyelni kell 🙂

   • Aya
    december 29, 2010 - 3:23 du.

    Ez eléggé belemagyarázás szerintem. Akkor most a többi kasztnak nincs is szüksége senkire, hisz az ő videójukban csak ők szerepelnek? Ugyan már… Egy lancernek legalább akkora szüksége van egy priestre, mint fordítva. A mystic orbokat dobál és mérgez, s petes kaszt, ehhez képest ebből semmit nem mutatnak. Egy kaszt jellegét igenis az szabja meg, hogy mit tud, hisz mi más szabhatná meg? Egy olyan játék, ahol 8 kaszt van, elég unalmas lenne, ha csak aszerint lehetne csoportosítani ezt a nyolc kasztot, hogy melyik csapat orientált (meg hát azér játszom netes játékot, hogy ne egymagam legyek, úgyhogy ez nem is lényeges kérdés), s melyik nem. Vannak dps, healer, tank, cc kasztok, s az én értelmezésemben ezek jelentik a jelleget, s ezekbe a kategóriákba csak a képességeik alapján lehet besorolni a kasztokat.
    Számomra a mystic azért volt furcsa, mert a többi videó alapján tényleg lehet egy képet kapni a kasztról, viszont nála a hibrid jelleg egy icipicit sem jön le.
    Bocs, ha zavaros a megfogalmazás, de picit sietve tudtam csak írni.

   • krushwarok
    december 29, 2010 - 6:11 du.

    Persze hogy nem csak aszerint lehet besorolni ,de a videók nem arról szóltak hogy mit tudnak nem is ez volt a célja csak hogy megmutassa az irányelvét a classnak és igen is a csapat orientált a priest és a mystic nem fog ugy érvényesulni egyedül mint egy pl egy warrior és egy sorcerer, ezt már a készítűk is megmondták hogy nem fog akkora erővel bírni mint egy normális dps class ők hybrid support classok ergo csapat orientáltak akár pvp akár pvet nézük.

 7. Bardock
  december 29, 2010 - 12:29 du.

  Slayer the best 😀

 8. Sanyi
  december 29, 2010 - 12:39 du.

  sztem odabaszósak

 9. Imnoteph
  december 29, 2010 - 1:06 du.

  Korteskednék egy kicsit a videók mellett. Ahogy azt Cori mester is írta, ezek class trailerek. Amelyek az új oldalon találhatók meg a classok leírása és sok-sok más információ mellett. A videók az én olvasatomban egyfajta mankók akarnak lenni arra, hogy tudj választani a classok közül. Az egyes videók egyfajta életérzést, habitust adnak a classoknak. A Slayer múvi alatt szóló ‘battlestar galactica’ szerű téma keze nagyon komoly ellentéte a Berserker múvihoz kölcsönzött epikus zenének, vágásoknak és belassulásos videó határosoknak. Jól mutatja, hogy míg a Slayer egy háttérben meghúzódó gyilkológép, aki csak a ‘best shot’-ra vár, addig a Berserker egyfajta lovagi reinkarnáció, aki odateszi magát és a puszta erő helyett az állóképességével győzi le az ellent. Ugyanígy a warrior videó pontosan bemutatja a különbséget az előbbi két classal szemben.
  Szerintem, ha nekem kéne kvázi ismeretlenül választanom egy induló MMO-ban class-t, akkor ezer gépelt oldalnyi szöveg vagy több száz percnyi class promó videó sem érne fel ezzel az összesen alig 8 percnyi mix-szel.

 10. Sagrath
  december 29, 2010 - 3:04 du.

  ehehehehe 0:27 Slayer vid. amit éppen gyilkolászni probál gyenge nyúlás Requiem: Memento Mori Ha még jól emlékszem lvl 48-50 es mobok.Szinte detto úgyanúgy néz ki meg + keréken gurul .Muahahahah.De azért tetszik max annyi hogy itt a trailerben sokkal jobban néz ki az a mob mint a másikban.Ha ingame is igy néz ki akkor csak grafikai tuningos nyúlt mob egy másik mmoból.De akkor is türelmetlenűl várom ezt a gamét….

  Egyetértek túl movie visual megközelités lett a mutatvány,de akkor legalább lehetne hosszabb hogy jobban kedvet csináljanak akármelyik classhoz az embereknek.Vagy ennél sokkal ütősebbre kellett volna csinálni mindet!Egy rövid de nagyon komoly Mozi trailer is bevisz a moziba,ha hosszú de nem jó akkor meg az sem nem.Ezeket a trailereket úgy értelmezem hogy húzgálják a mézesmadzagot az orrunk előtt,és csak felcsigáznak mintsem kielégitenének bennünket :)))))Látottak alapján még mindig Sorc/Warrior/Slayer ettől már eltérithetetlen vagyok bármilyen kajakos trailert is dobnak fel legközelebb 🙂 B.Ú.É.K. Egy darabig most nem leszek gépközelben :(((( sajnos.Ez úton is szeretném a bloggerek munkáját megköszönni,nagyon sok hasznos kis infó csöpögött le itt nekünk.Remélem ez igy is marad mindaddig amieddig nem tudhatjuk birtokunkban magát a játékot.És utánna meg pontossan azért,hogy nagyon keményen tudjuk tolni 🙂

  • menorel
   december 29, 2010 - 4:56 du.

   Azért eddig igaz volt a TERA-ra, hogy nem annyira követi a standardet és nem a tömegmobokból vállogat. Pont ezért annyira egyediek pl a vámpírok vagy a cultist mobok. Ezek a mechanoid lények több helyen is előkerülnek. Nem tudom, hogy mennyire direkt a lopás, de az biztos, hogy ez a keréken guruló izé mellett számos hasonló mechanoid mob is van a TERA-ban. Egyébként meg ugye úgy szokást ezt mondani, hogy rosszabbtól elvenni valamit az a lopás, jobbtól viszont tanulás. 🙂

 11. Tanus
  december 29, 2010 - 6:51 du.

  akkor lopás:D mivel nagyon remélem hogy mementonál jobb lesz..:DD
  Amúgy Sagrathnak van igaza.. Lehetnének hosszabbak, hha valóban a múví hatásra lettek ezek a kis videk megalkotva. Mindenesetre tartom magam ahhoz, hogy ez a nyálcsorgatás időszak kezdete megkezdődött..:S

 12. december 29, 2010 - 10:04 du.

  😀 😀 Én benne voltam az első 5 nézőben XDDDD Ha jól emlékszem valaki lelőtte korábban ezt a Postot 😀
  Egyébként nagyon odavágnak a vidik

  • Tanus
   december 29, 2010 - 10:21 du.

   Én lőttem le ezt a szörnyű államtitkot..:)

  • december 29, 2010 - 11:39 du.

   Teeee….teeeee…. 😀

 13. Khoopheee
  december 30, 2010 - 11:46 de.

  Szerintem ezek a videjók egyben szarok, fajinak, fosok, eszméletlenül atom brutális állatok, meg mitom én, na erre varjatok gombot ! 🙂
  Amúgy meg Krushwarok szavaival élve: ezt már a készítűk is megmondták !!! 🙂 (azért nincs harag remélem?)
  Nagyon sok köszönet a blog szerkesztőinek ezért rengetek munkáért és ezúton kívánok nektek és mindenkinek BOLDOG ÚJÉVET !

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s