Kezdőlap > TERA Online, VideoBlog > Tera Sorcerer Gameplay (zam.com)

Tera Sorcerer Gameplay (zam.com)

Az alábbi videót az EnMasse adta ki és a zam.com portálon jelent meg a sorcerer class bemutatója mellett. (eredeti cikk) A látványos videó mellett érdemes alaposabban megnézni a szürnyikéket is, amikkel a videóban küzdenek. Különösen a végén a kis sivatagi ‘kutyulimutyuli’ aranyos.
Vodpod videos no longer available.


Kategóriák:TERA Online, VideoBlog Címke:
 1. december 14, 2010 - 9:27 du.

  Szép kutyus 😀 biztos volt ki etette ^^ Milyen sok kezd lenni videókban a Sorcerer + Aman hölgy kombó 😀 talán jó páros?:D

 2. Delebriel
  december 14, 2010 - 9:31 du.

  OFF.: Most nézem az oldal fejlécén a kiírást: “EU zárt béta December vége/január eleje”

  • MeoH
   december 14, 2010 - 10:40 du.

   Ez egyaltalan nem off^^

 3. dantesward
  december 14, 2010 - 11:52 du.

  hát jó kis videó volt bár mondhatna kicsit többet is.

 4. Des
  december 15, 2010 - 3:17 de.

  Tudtam én, hogy a Sorcerer az én classom! 😀

 5. Arkyon
  december 15, 2010 - 1:11 du.

  Ez a videó pont nem mutat semmit 😀 1 perces, az elején 20 sec logók, éa a végén is 10 sec logó, marad 30 a videóra aminek fele sem mutat semmit, szal mit is kéne látni?
  Na jó, elhiszem, hogy a leendő sorciknak ez is elég nyálcsorgatásra.

  • menorel
   december 15, 2010 - 1:33 du.

   Én nem vagyok leendő sorci, de nekem ez a videó elég sokat mutatott. Nagyon tetszetős volt számomra a mobok reakciója az egyik-másik támadásra.

 6. dantesward
  december 15, 2010 - 1:33 du.

  tugyátok mit hiányolok a játékból így el térve a sorcitól de maradjak a mágiánál csak egy észre vétel nem gond hogy nincs de nagyon szívesen látnám már ezt a kasztot úgy hogy normálisan tényleg olyan amilyenek lennie kellene ha játszotattok már olyan szerepjátékot ami mondjuk asztali mint a magus vagy NWN sorozatok bármelyikével akkor biztos ismerhetitek a necromacer fogalmát meglepődve halottam ma is ts en hogy fel hoztam a témát és meg kérdezték mi az a necromata és keverik a mystik és warlock fogalmával pedig ez egy nagyon egyéni class tényleg a legmisztikusabb és rejtelmesebb varázslófajta amit nem igazán láttam egy játékban sem úgy ábrázolni ami valójában lehet hogy az mmo szabályai nem engedik hogy olyan képet kapjanak a képességei ahogy annak történije kéne agy hogy túlontúl macerás lenne? nem tudom de ha talán lesznek új kasztok a tera – ban nagyon kíváncsi lennék ha lesz necromancer akkor milyen lesz mert az iigazat meg valva GW2 necro ismételten kiábrándító volt hiába zöld meg kísérteties de valahogy hiányzik belőle az ami kell egy necrónak.
  érdekelne a véleményetek így csak érdeklődésből.

 7. szjaori
  december 15, 2010 - 1:44 du.

  *** (szerk.): Elmész te innen a…. nehogy már ilyen pofátlanul reklámozd itt a portékádat barátom…

  • dantesward
   december 15, 2010 - 2:39 du.

   nem reklámozom csak kommunikálok tudod ha ez zavar ja az oldal szerkesztő it vagy valamilyen szabályt meg szegek vele akkor az moderálásra kerül e milyet ne aggódj mert még bajod esik soha nem láttalak még itt írni én kezdetek ota írok ide és hogy most egy semmiből jött emberke csak úgy meg mondja mit szabad mit nem… azért maradjunk annyiba hogy szeretek kérdezősködni meg informálódni meg csak úgy fel hozni témákat mivel a neró is egy varázsló és a sorci is teljesen ideális volt a témá hoz a kommentem csak érdekelt más emberek véleménye is őszintén nem számítottam rá hogy ilyen fel háborodást fog az kelteni hogy moderálni keljen azt.

 8. KecskeE
  december 15, 2010 - 2:46 du.

  Nemazért a másfél sorért amit írtál de egyátalán nem reklámozott csak pédaként megemlítette azt a nekrót

 9. Aya
  december 15, 2010 - 2:48 du.

  Dante… Szerintem félreértettél vmit.
  Én úgy ítéltem meg a dolgot, hogy ez a szjaori reklámozott vmit, s őt moderálta valamelyik bloggerünk. A Te fejtegetésedre eddig még nem érkezett semminemű reakció (vagy hát én nemtom, hogy szjaori mit írt…)

  • dantesward
   december 15, 2010 - 2:52 du.

   az lehet csak tudod ez volt ez uccsó bejegyzés ha tényleg az van amit mondasz Aya akkor most égek mint reistag 😛 rendesen benéztem akkor 🙂 de van ez így 😀

   • Aya
    december 15, 2010 - 3:09 du.

    Ah, én már sokkal csúnyábban is jártam hasonló helyzetben. Megesik.
    Egyébként, amennyiben a nekromanta számodra is az életszívó, holt-idéző, mérgekkel dobálózó és betegségeket terjesztő varázsló, akkor szerintem egyszerűen nem illik a TERA világába, hisz a fajok, melyekkel játszhatunk, a lore alapján mind békeszeretőek, s ha háborúztak is a múltban, akkor is ma már a fényességes igazságosságért meg ilyenekért küzdenek. Persze, nem állítom, hogy a nekromantáknak muszály gonosznak lenniük, de ez olyasmi lehet a mágiahasználók körében, mint a való világban a nekrofília. Mondjuk igaz, hogy rendkívül érdekes kaszt, s szép effekteket is lehetne hozzá adni. Egy kicsit azért a mystic az élet elszívással, s annak kiosztásával, meg a mérgekkel közelíti, de persze csak icipicit.

   • dantesward
    december 15, 2010 - 3:15 du.

    na ez egész jó észre vétele volt a dolgoknak így necró terén de terában is rengetek olyan elem van ami nem éppen rózsaszín 🙂 ezek a gonosz meg jó kérdése mindig fent marad mert egyik sem tud meg lenni a másik nélkül 😛

  • Liri
   december 15, 2010 - 2:56 du.

   egyetértek 🙂 szjaori lett kimoderálva

   • rekotye
    december 15, 2010 - 6:34 du.

    Jaja, mint a szél… 😀

 10. december 15, 2010 - 2:57 du.

  Höhö…ez vicces XDD

 11. menorel
  december 15, 2010 - 9:10 du.

  Igen. Szjaori jött ide és tolt egy reklám kommentet, ami valami ‘vegyél könyveket karácsonyra’ oldalra vezetett. Alapvetően semmi bajom azzal hogy vegyél könyveket karácsonyra, azzal már inkább, ha ezt úgy adja elő és ráadásul egy shortener linken keresztül, mintha az egyébkénti témához szólna vele hozzá.
  dante: Nem neked szólt a dolog.

 12. Tanus
  december 19, 2010 - 10:39 du.

  Nagyon jó kis videó! Még nem tudom hogy belekukkantok-e majd Terába, lesz ami lesz, megjelenés még úgyis a messzi ködös jövőben van, de remélem itt is erős kaszt lesz sorci, és a defense-en pedig dolgoznak majd egy kicsit..:P Amugy eddig videok alapján, nem tudom hogy sorc, v healer legyek inkább….:D Bár időm az van még eldönteni..:)

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s