Kezdőlap > En Masse, Frogster, TERA Online, Zónák (Zones) > Napi Rövid – 2010.12.07.

Napi Rövid – 2010.12.07.

Tudom… tudom, nagy a csend. Na de nézzünk néhány érdekesebb gondolatot:

 • Frogster lezárta a ‘készíts aláírást a CM-eknek‘ pályázatát. A nyertesek névsora: Iaun, Eisenhorn, Nikita Urie. Bár így a nevek alapján tippre nincs köztük egy magyar pályázó sem, de ki tudja, lehet hogy valaki álnézen pályázott. Ha mégis lenne, akkor gratula neki.
 • Szintén Frogster. Eheti community szavazásukban arra kérdeznek rá, hogy vajon milyen típusú questeket kedvelünk a leginkább. Választék: Pusztítsd ki az állatvilágot, Vidd el az üzenetet, kerre meg egy adott helyet, lopakodj be az ellenséges bázisra és szerezz meg egy infót, kövesd a nyomokat amíg el nem éred a célt, egyéb. Tessék megtenni a tétjeiket.
 • Ha már szavazás, akkor volt múlthéten is ilyesmi a Frogsternél, ahol arra kérdeztek rá, hogy vajon milyen mountokat szeretnénk: hagyományos lovakat, vagy exotic mountokat. Nyilván elsöprő többség az utóbbira szavazott. Az is nyilvánvaló, hogy ennek kb semmi kihatása nem lesz a játékra. De persze majd meglátjuk…
 • Az eheti Tera-Europe screenshot gyűjtemény az ‘Oblivion Woods’ területre kalandoz el bennünket. Már a képre nézve is elönt a takony a rengeteg szösz izé miatt amik kihozzák az algériámat:
 • A nagy KCBT#4 híráradat közben kimaradt a Frogster #11 heti screenshot gyűjteménye is, ami egyébként a Tuwangi Mire zónába enged betekintést. A viccesnek tűnő lények és környezet senkit ne zavarjon meg, egy igencsak durva környékről beszélünk, ahol rendesen észnél kell majd lenni.
 • Az EnMasse egy sokkal érdekesebb kérdéssel lepte meg a nagyközönséget: ‘Vajon mivel lehetne téged legjobban rávenni, hogy megrendeld előre a játékot?‘ Ugye a preorder tevékenység egy igencsak gyakori húzás az MMO kiadóktól. Kvázi azt várják a játékosoktól, hogy előre (akár több hónappal) rendeljék meg a játékot, amiért cserébe bizonyos enedményeket, kiváltságokat adnak a játékosoknak. Nos az EnMasse most arra kíváncsi, hogy milyen kiváltságokkal tudna leginkább rávenni bennünket arra, hogy előrendeljük a játékot. Néhány példa: Fizikai bónusz cuccok (póló, figura, térkép); Ingame javak (kozmetikai cuccok, petek, címek); Korai hozzáférés (garantált béta hozzáférés, nevek előzetes lefoglalhatósága).

 1. dantesward
  december 7, 2010 - 1:39 du.

  én erre szavaztam Early Access: Beta invites, advance access, name reservation.

  És ti?

  • Des
   december 7, 2010 - 6:45 du.

   Úgyszint.

 2. Delebriel
  december 7, 2010 - 1:55 du.

  Physical Bonus Items: Shirts, figurines, cloth maps.

  A fix béta invite kiadás után már nem sokat ér, a nevemet soha senki nem használta még és az sem csigázna fel különösebben, ha pár nappal megjelenés előtt már játszhatnék. 🙂

  Azért remélem megoldják a Magyarországi terjesztők az ellátást. WoW-nál ecsém mennyire elbaszták. (Mondjuk valószínűleg itt is lesz digitális letölthető változat.)

  • dantesward
   december 7, 2010 - 1:57 du.

   hát nekem kéne doboz wow ot nem vettem soha collectort de ha nagyon bejön a tera bétán akkor ez lesz az első collectoros játékom.

 3. december 7, 2010 - 2:30 du.

  Beta invites, advance access, name reservation. Szintén 😀

 4. Rdei
  december 7, 2010 - 2:33 du.

  Az early access szinte semmire se jó. Anno amikor árulták az AIONt szinte csak Preorderelni lehetett így kb mindenki együtt kezdte. Ha limitálva lenne az early accessre bejutók száma akkor még jó lenne.

 5. Hanryu
  december 7, 2010 - 3:18 du.

  Természetesen “Physical Bonus Items”, mert ezeket emléknek ugyanúgy el lehet rakni és megőrizni. Na meg persze kézzel foghatóbb is.

 6. Xhator
  december 7, 2010 - 4:36 du.

  Other: Maláj kurvák.

  • Rdei
   december 7, 2010 - 5:53 du.

   +1

 7. Rdei
  december 7, 2010 - 5:56 du.

  Még egy jó vidi erről a bossról, más partyval

 8. Ecco
  december 7, 2010 - 7:08 du.

  Fasza endgame content.

  • Liri
   december 7, 2010 - 8:53 du.

   endgame?

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s